Лакове за нокти - 154

• 41 362
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Търся за подарък нещо такова.
Хубава кутия с принадлежности за маникюр. Дайте някаква идея от къде да гледа и да поръчам. Искам да е качествено и разбира се на достъпна цена Grinning
Определено ме грабна
А лаковете за френски маникюр ли са?

# 361
Така пише.

# 362
Нови придобивки
Скрит текст:

# 363
  • Варна
georgieva 88, а може ли да сравниш Рич колора с ГР gel shine 71, ако не се лъжа имаш и него. Като ги гледам така на твоите ръце са "едни еднакви" както казва малката ми дъщеря 😉

# 364
Той и ГР Кератин 44 както съм го сложила на педикюра много ми прилича на лака на Георгиева...😁 Флормар също имаха някакъв лак тъмна череша /не помня името, но май беше нещо с cherry/...😀

# 365
didnik, права си, еднакви са и според мен. И с двата съм се лакирала и разлика те откривам. Мисля че ГР имат базова палитра и само сменят шишета и имена на серии иначе цветове са еднакви.

# 366
  • Варна
Абе знаех си аз, че имам 71, ама въпреки че гледам с 4, викам чакай да сверя за всеки случай 😁
А на мен много ми харесват тези ти комбинации и ще крада, признавам без бой 😉
Dolce, и чери имам, но на Римел, сравнявах ги, различни са си 😉

# 367
  • София
Момичета, страхотни красоти показвате! Аз се позагубих последните няколко месеца, но нямах много настроение  за форуми. Сега влязох в темата и някак настроението ми се върна Simple Smile
Долче, страхотни са изградените ти нокти - и аз се боря с един гел  от известно време, защото ноктите ми започнаха ужасно да се чупят и лека да пада за часове (та, разбирам усилието, въпреки че никога до сега не съм изграждала) Sad Аз слагам тънък слой гел и отгоре обикновен лак и кара-вара, закърпвам положението.
За жалост, последно време нещо май ми мина и желанието да купувам лакове, но се надявам тази драма скоро (утре) да приключи, защото си набелязани доста неща от темата Simple Smile
И за да не е съвсем спам постът ми, набързо щракнах  настоящият лак - един разкошен, есенен Пастел 

# 368

Скрит текст:

Разкошен млечно люляков цвят със стъклен блясък, който снощи по здрач не можах да уловя. Консистенцията е "млечна" с "балеринска" прозрачност и ефирност, трябват три слоя за плътност, но и на два слоя е много нежен.
Обаче топа на Дъглас явно не беше изсъхнал добре и тази сутрин на някои нокти се беше чаршафосал, та май ще сменям с нещо друго. Сякаш нещо есенно ми се приноси, ама да видим към какво ще посегна. Grinning

# 369
Добре дошла отново Раче-Осмокраче. Пастела  е чудесен.❤❤❤

# 370
Не изтърпях "чаршафите" и "редактирах" Wink маникюра като смених и декорацията. Grinning

Скрит текст:
Пп Аз като не се лакирам и не пиша, че като започна да се лакирам и да пиша, направо ви заливам. Joy

# 371
  • София
Джаста, и мен много ме дразни, че топа на Дъглас съхне бавно, но е страхотен топ. Затова му прощавам. Simple Smile

Два лака от кератин серията на ГР имам, но още не съм ги пробвала. Не знам дали са по-трайни в сравнение с другите им лакове.

# 372

Определено лакчетата на Реверс не са лоши. Но топа е отврат.. става на чаршафи, не съхне. Не знам какъв УВ топ е това.. Не става! И да, и при мен на 6тия ден вече беше брутално напукан.
Сега за топ си сложих Есенс и с него е чудно.

# 373
Блъдче, нали и аз купих топа на Есънс, като го видях при теб и аз другия път ще пробвам един от моите Ривърси с него.
Пп Прекрасен цвят и ти стои разкошно. Heart

# 374
  • Варна
A England Into the rose garden сниман с 3 телефона Grinning

Общи условия

Активация на акаунт