Лакове за нокти - 154

• 41 363
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
Долче, аз имам едно, което е номер 530, ама е много стара серия, която я няма вече. Всъщност те може и да са сменили шишетата само Satisfied

# 346
Възможно е 😆

# 347
  • Стара Загора
От вчера маникюра и педикюра са с тази розова красота от Aura. Не е толкова ярка на живо, но пак е много хубав цвят. ❣️💗

# 348
  • София
Мисля да си купя още един топ на Дъглас. Дава блясък, лака е по -дълготраен. Харесва ми

Снощи много лошо си счупих на левия показалец нокътя. Оправях си косата и се заплете в нокътя.... Отрязах до живец. Боли.. Има още да пиля и изрязвам, но трябва да израсте малко.

# 349
Веси, много нежен маникюр 🙂
Георгиева, според мен цветът ти отива, или поне на снимката тук.
По отношение на китайските лакове - имам няколко, на всички се е налагало да слагам разредител и всички миришат силно и ужасно, но пък цветовете са много наситени и хубави и според мен си заслужава да преглътна недостатъците им.

# 350
И четката му е хубава. Неприятно с нокътчето, по подобен начин счупих нокътя на средния пръст отдясно...едва успях да отделя счупеното, за да не виси...🤕

# 351
  • на последния етаж
Позагубих се в последно време. Днес се явявам с Flormar 464:

# 352
Ауу, Лита, много е красив и ти стои разкошно.

# 353
Долче и с декорацията съм на Тото 😃😃😃
Лита много нежни ръце  ... прекрасна гледка
Ивче обожавам да гледам маникюра ти !
Амимао това с нокътя до дъно ми е много болезнена тема Cry ,бързо да минава

# 354
Лита уникално изпълнение, много нежно ти стои,на колко пласта е?

# 355
  • на последния етаж
Благодаря ви, момичета! Винаги сте много мили! Simple Smile Purple HeartHug
Миме, на два пласта е. Сравнително равномерно се получи. Лакът ми се стори гъст, макар че е купен скоро и го слагам за първи път. Ще трябва да го разредя.

# 356
Не то изтърпях това безлично оранжево 😁 Сложих любимият ГР Рич Колор 30❤❤❤❤

# 357
  • Бургас
Лита, много стил и нежност.Two Hearts

# 358
Лита, много ми харесва и цвета и плочката ти.

georgieva88, още се стискам да се лакирам есенно, но много обичам този цвят!

Заради Долче, цяла нощ сънувам как си изграждам дълги и остри нокти хъхъхъхъ и ми се получаваше много добре.

# 359
Лита, Георгиева, прекрасни 🥰
И аз счупих нокът снощи, от изградените 😆 Така силно се заклещи и направих рязко движение (под душа 😅), че направо падна голямо парче...Успях да го взема и да го залепя с лепилото за нокти, 3 парчета бяха и наредих някак "пъзела". 🙂 Засега се държи прилично залепеното, само ме понаболява върхът на показалеца (но това беше по-добрият вариант, моят нокът си остана невредим за щастие). Знаех си аз, че може да ми потрябва лепилото за нокти...добре че го взех тук 😄 Много полезно нещо, да знаете 😉
На педикюра сложих ГР Кератин 45, за първи път слагам толкова тъмен лак там, но много ми харесва като резултат. На краката изглежда почти черен лакът, само на слънце е леко по-светъл и има уникален блясък с топа Спийд драй. 🥰 Някак по-различно стои отколкото на ръцете...или аз не съм свикнала да се гледам с такъв лак за педикюр! Изсъхна доста бързо Кератин 44, много съм доволна от четката и консистенцията на този лак- щом успях да си направя педикюр без почти да оцапам кожичките 😃 Май ще си купя още някой лак от серията, имаше страхотно червено (35), бледо синьо или мента и още няколко страхотни нюанса синьо харесах...🙂🤐
Реа, 🤣 Да ти кажа, след първия път мисля, че става по-лесно изграждането 😁 Моята идея преди пътуването не беше да изграждам нокти на отрязано до дъно, а да сложа върху естествен нокът малко гел за подсилване на плочките...но по законите на Мърфи, половината нокти ми се изпочупиха и се гмурнах направо в дълбокото...😀

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 13:59 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт