Лакове за нокти - 154

• 41 297
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Trend it up Terra Attitude 040

Лакирах доста далеч от кожичките, но с тъмните лакове винаги се цапам жестоко  та се презастраховах Grinning

# 467
Привет, разписвам се набързо с новите придобивки от Италия, тези дни ще се връщам назад да ви изчета както трябва 🙂
Скрит текст:
3 китайчета, 6 лака 5-free Астра (много са красиви тези шишенца на живо ❤), плюс 500 форми за изграждане, ацетон също си взех, 2 броя холо трансферно фолио, както и едни хайверчета за декорация:

Без светкавица:

Със светкавица:

https://www.astramakeup.com/it/smalti/1659-1305-lasting-gel-effe … lti-63_minty_milk
Лаковете Астра са 60- Cloud, 62- Banana pudding, 63- Minty milk, 43- Diamond, 55- Eden, a 28- Sexy metal явно е от някаква по-стара серия (лилавият беше последен и имаше само още 2 броя в тъмносиво или черно). Особено много ми харесва, че "бялата перла" НЕ е с финиш както обичайните бели перли и не оставя черти- отдавна исках такъв лак! Банановият пудинг също е нюанс който търсех отдавна, много е нежен. Ментовото мляко също много ме грабна с нежността си.  Искаше ми се да си харесам от Астра и някой лак в жълто-зелената гама, както и в розово-червената, но нямаше налични от тези цветове в магазина (бях харесала онлайн цветове много тъмно червено и черна череша- и двата бяха по-близо до черното, отколкото до червеното). Двата ефекта и тъмнолилавото е ясно защо ги избрах 😁 А китайчетата са с доста добра консистенция като за китайчета, и трите са с различен завършек- на снимки зеленото и лилавото изглеждат с подобен финиш, но не са. Зеленото е с нещо като много фини сребристи брокатчета, като прашец почти. Лилавото е нещо средно между металик и перла.
До лакове Кико не стигнах, ММ се наложи всеки ден да е извънредно на работа...но за моя изненада, в магазинчето откъдето купих лаковете Астра имаше и лакове Еси- но не ми се сториха много интересни и различни като нюанси от лаковете които имам и не им обърнах особено внимание. 🙂

# 468
Ехаа, това се казва добър лов, Долче Grinning
Аз съм се врекла че няма да купувам лакове, ама да видим до кога ще държа... В това тъмничкото на bl00dflowerz ми останаха очичките, а да не ви казвам че ДМ ми е на 5 минути пеша от къщи. Колко му е да се подхлъзна в нея посока като се прибирам Joy

# 469
Долче, честити! Наистина големи съкровища. Някой знае ли кой е този Катрис?

Снимката е от инстаграм, не съм го срещала нито по онлайн магазините, нито  наживо, но ми изглежда страхотно.

# 470
Номер има ли някакъв писан за него? Разкошен е, много носех подобни преди време като имаше на Catherine Arley такива. Още си тъгувам по тях.

# 471
Този Катрис е от лимитираната колекция Октоберфест, която пуснаха миналата седмица при нас. Има малки и големи лакове, две холота, които при мен на другия ден бяха изкупени и днес ще ходя да ги търся пак дали са заредили.

# 472
Защо ли подозирам, че тези няма да стигнат до нас в Бг...

# 473
  • София
bl00dflowerz, лака на Trend it up от коя колекция е? Може ли снимка на шишенцето отпред?!

# 474
# 475
Поръчах този от Пинк панда:

Имат 5 от нюансите, 4 лв. е цената, но онзи, дето видях в инстаграм, го няма. 😭

# 476
  • София
Тези лакове на Катрис много ми приличат на едни, пускани миналата или по-миналата година. Може би на Голд серията ми напомнят някои цветове /например розовия с частичките брокат/ или заимствани от други серии на марката.  Но може и да се заблуждавам. В сайта на Пинк Панда за някой от цветовете пише, че не са в наличност.

# 477
Да, и е немската панда ги няма. Ето тук всички минита
https://www.kosmetik4less.de/de/catrice-nagellack-oktoberfest-mi … 3-o-zapft-is.html
C03 и С06 са по-скоро холо лакове,, особено O3, не са точно с брокат като голд серията

# 478
И аз мисля, че трябва да се спра с покупките, но да видим до кога, че и друг път съм си мислила така...
От мен Перфект 177 и Флормар 491 и 305.

# 479
Amiamo, Terra Attitude се казва

Купуван е доста отдавна, та не знам дали ще ги има все още.

Общи условия

Активация на акаунт