Лакове за нокти - 154

• 41 294
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Amiamo, Terra Attitude се казва

Купуван е доста отдавна, та не знам дали ще ги има все още.

Благодаря! Предполагах, че е стара серия. Simple Smile Беше ми любопитно за серията, защото цвета  не го бях виждала. Еси имат подобен.

# 481
Да, цветът е доста интересен. На дневна светлина е многоо тъмно кафяво. На слънце и под лампа се виждат лилавите частички. Носеше ми се нещо тъмно. Аз съм според времето и сезона Grinning и настроението

# 482
Арабеск, Блъди отново много красота на ноктите Ви 😍🤗❣ много, много ги харесах и Ви стоят прекрасно ❣
Аз повече от месец не съм се лакиране, и то защото всеки път правя дебел втори слой който се набръчква или аз "чопвам" 😬

# 483
  • Измир
Dolce, честити придобивки! Нямам търпение да ги видя на нокти.
Въпреки, че тук температурите са още около 30 градуса, аз се повлиях от вас и съм с какаово тъмно кафяво с лек сив подтон. Днес ми е трети ден но се държи прекрасно. На безименният пръст е стааар Ревлон.
Пастел 75

# 484
Нещо забавно! Как да се снимаме. 😂 Аз ще си взема идейка.

# 485
  • София
О, и аз ще си го ползвам за идейки за снимане.Не умея да снимам добре или по-скоро правилно.
Реа, благодаря, че го сподели! Flowers Hibiscus

# 486
  • София
Реа, много идейно Heart Eyes
От мен номер 57

# 487
От няколко часа ви чета, не знам как съм изпуснала темата... всичко показано много ми харесва Heart
Имам нови придобивки, но ще ги покажа като ги взема от куриера.
Скоро обаче няма да им дойде реда... ноктите ми се счупиха ужасно, трябва да взема урок от Долче 😉

# 488
  • Варна
Наскоро се сдобих с тези, естествено цветовете не излизат реални на снимките, особено на холограмния, който е по-студено розово.

# 489
  • София
Страхотни маникюри!
Аз отново счупих два нокътя и опитах за пореден път да сменя несполучливо формата.
China Glaze Rich &Famous

Скрит текст:

# 490
  • Пловдив
Мяу!

BEl 64, s-he 435, Essence 33
Има нужда от още малко почистване...

# 491
https://www.instagram.com/p/CUaBFDAIV07/?utm_medium=copy_link
Айде и аз минавам на есенна вълна Grinning
На малкия пръст е Есенс On air, декорацията е ваденки.

# 492
  • Варна
Страхотно желе, Арабеск! Пробвай го и на сандвич, ще стои убийствено Heart
И аз ще минавам на есенни цветове вече.

# 493
Мина ми през ума, обаче е малко по-плътен от стандартно желе и допускам, че ще се загуби май ефектът. Все пак не пречи да пробвам към Коледа Smile

# 494
  • София
Моментът, в който случайно и неочаквано удариш/одраскаш току-що лакираните си нокти Joy

Общи условия

Активация на акаунт