Лакове за нокти - 154

• 41 286
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Oткъде ги купувате тези красиви желетааа? Heart Eyes

# 496
Ако питането е към мен, конкретно моите Picture Polish са директно от сайта им поръчвани, но излиза излишно скъпо А има опция за поръчка от едни други сайтове май. Все забравям кой беше давал линк, имам го запазен някъде и ще потърся по-късничко.

# 497
  • Стара Загора
Много ще съм благодарна Innocent
А в Лили и ДМ не съм се оглеждала за такива.

# 498
Има тип желета почти на всяка марка. Флормар със сигурност.

# 499
  • Варна
На Флормар cherry dessert, други техни желета са red flag, fiery red, bordeaux scream, red velvet и разни други в червената гама. 21 cosmetics, bel london, golden rose също имат желета. Личат си в шишенцата, стоят по-воднисти, цветовете не са така плътни, както кремовете.

# 500
Flormar имат серия Jelly look

# 501
От мен един есенен цвят 😅 Астра 60- Cloud, бялата перла която не оставя черти 😃

Скрит текст:

Първи впечатления от лака- разкошен цвят, съхне бързо (поне бързо беше дръпнал, слагам бързосъхнещ топ отгоре), много приятна консистенция и супер удобна четка- изключително прецизно се нанася с нея лак! Oвалът е изцяло постигнат с четката, без да я извивам наляво или надясно, за да го оформя, просто с движения от кожичките към върховете. Не мога да повярвам, че в италиански блогове видях доста омазани лакирани нокти с такава хубава четка! Освен това лакът е 5-free и като че ли не мирише натрапчиво (поне на мен така ми се стори). Ще видим трайността, дано и другите лакове от серията са такива 🙂
Имах си ядове с гел базата- разтече се на няколко места към кожичките и ми се наложи повечко да пиля, докоснах няколко току-що лакирани нокътя и се наложи да слагам повече от лака с холо частичките...🤪 Лакът с холо частичките мисля, че беше 55- Eden...🤔
Не съм успяла още да ви изчета, но не се съмнявам, че сте показали много красиви неща ❤

# 502
И аз минах на тъмни цветове. Един странен ГР от мен. Уж е кафяв със сребрист шимър, но понякога ми изглежда сив.

# 503
Атама, кой номер е?

# 504
  • Стара Загора
Долче, на една вълна сме. 😊
Вчера приятелка ми донесе 3 лака на Gabrini. От някакъв сайт и ги изпратили с поръчката, а тя е с гел. Та нетипично за мен, но ми харесва този розов металик. Бивша наша съфорумка пък ми каза 'ауу, колко е бабешки". 🤣🤣
Абстрахирайте се от сухите кожички. 😊
Цяло лято се боря с тях, мажа с крем и не, и не. 🙄

# 505
Не мога да го разбера. Дойде с поръчка от Голдън шоп и беше бонус. Лепнали са голям стикер "подарък". На дъното на шишенцето е 34.
Едит: Намерих го

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 19:53 от Atamagaokashii

# 506
Да, 118 е номерчето и аз го имам същия.
Покрай една поръчка си поръчах и два лака и забелязвам, че са с различно лого. Този който е по кафяв е по-плътен.
Скрит текст:
Ето и като номерче

# 507
Прекрасни сте, момичета ❤
Арабеск, останаха ви очите и сърцето в това вампирско❤😍
Дорче, бялата перла е разкошна ❤
Аз съм скучна. Нещо нямам желание напоследък много за лак та изрових един Ейвън.

# 508
Въобще не ти е скучен!

# 509
Прекрасни сте всички!

И аз имам проблем със сухите кожички, въпреки много мазане с кремове и масла, утре ще ходя до ДМ да си взема крем за зърна от типа на лансинох, приятелка се кълне в супер действието му за проблемни кожички.

Общи условия

Активация на акаунт