Лакове за нокти - 154

• 41 255
  • 762
  •   1
Отговори
# 630

S-he gel-like'n ultra stay 417
Скрит текст:

S-he gel-like'n ultra stay 415
Декорация - воден стикер.

# 631
Джаста ❤️❤️❤️

# 632
Flormar PL384. Не мога да хвана точно цвета, бих го определила като керемиден, перлен. Красив е, точно като за сезона ми е на мен. Извинете не особено кадърното лакиране No Mouth

Скрит текст:
Джаста, много добре се е получило Heart
Лита, от теб ще си открадна идеята за следващ път Simple Smile

# 633
Джулс, бързо оздравяване! 🤗
Джаста, този 415 отдавна го заглеждам...😉
Момичета, 😍
Minana, за мен Le Rouge не е керемиден, а "бледочервен", но определено е чуден цвят! 🤩 Но сигурно зависи и от керемидите 🙂

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 16:03 от dolce miele

# 634
Една класика от мен

И снощи понеже времето ми е дефицит го освежих с малко брокатче 😀

П.П Някой ме беше питал за номера на предния лак, съжалявам за късния отговор. Лака е на Twenty one номер 53

# 635
Бенчита, 😍 А аз ще попитам кой е брокатът? 🙂
Това е моят маникюр с H&M Shapeshifter, Лумс 28 и Астра 43- Diamond. Ще сложа повече снимки този път 😃, че Shapeshifter наистина много различно изглежда под различен ъгъл:

Скрит текст:

Със светкавица:

На лампа:

А това е Лумс 28:

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 18:53 от dolce miele

# 636
Бенчи, страхотно включване. Много хубав маникюр. Обаче по хубав от всичко на света е фона на който си снимала. Ще изям тия малки сладки пухкави ръчички. Heart Eyes Heart Heart Eyes

Долче, много интересен тоя хамелеон и ти стои много хубаво. Heart Eyes

# 637
Мерси, Джаста. На слънце стои като на снимките със светкавица (с разноцветни частички), но на снимка просто не се лови. 💜
Бенчита, наистина прекрасен "фон" 🥰

# 638
  • Варна
Revers на 5 пълни дни, но ще го свалям.

Нямам напукване, нито надигане откъм кожичките. Естествено връхчетата са оголени, на дясната ръка повече, но за мен е нормално, много си ползвам ръцете Satisfied Базата е някаква на trend it up, топът - poshe. Помня, че някои от вас се оплакаха от лаковете на revers с гел ефект, а техните цветове май се повтарят с тези matrixl и минитата им.

# 639
Тина, може ли линк към ваденките? 🙂 Доста прилично се държи този лак 😃

# 640
Долче, страхотен цвят! При кристалите на Сваровски се води scarabeus green, по-точно не мога да го определя Joy

Аз оставям последните два маникюра, че не съм ги показвала. Кико-то е марсала, но излиза червен на снимките. Как ли не се мъчих да го хвана и не ще...
Скрит текст:

# 641
Aрабеск, мисля, че Shapeshifter като име много подхожда на лака от ХМ! 😄 Страхотни маникюри...на колко пласта е светлият лак? 🙂
Някой ще покаже ли какво е цвят марсала, че в Гугъл излизат най-различни червеникави нюанси, от светли до тъмни...?😃
Скрит текст:
Аз имам Дъглас Pottery и си мислех, че е някакъв подобен цвят (като на тази снимка ми се струва розовеещ, в действителност е нещо като керемиден или поне така го помня; не ми е още чак толкова есенно 😆)...

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 16:35 от dolce miele

# 642
Арабеск😍😍😍, Бенчи ❤😚🤗

# 643
  • Варна
Долче, много ми е трудно да качвам линк от телефона. Давам скрийншот, потърси ги с иконката фотоапарат до полето за търсене в Али.

# 644
Долче, светлото е на 3 пласта, доста е непокривно, но то си е такъв цвят Smile

Марсала е тъмно червено, бордо, но с една идея по-опушено и студено. Мисля, че даже идва от името на виното, което се казва така. Поне аз така го разбирам този цвят Smile

Общи условия

Активация на акаунт