Лакове за нокти - 154

• 41 225
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • Измир
Аз също ползвам ГР Куик Драй. От БГ ми донесоха Пърфект Спийд Драй, но с него не се разбрахме.
Catrice 69 и бял Пастел 04.

# 616
Oлгарита, може да си попаднала на лошата партида на Спийд драй...🤔 Страхотно лилаво!
Скрит текст:

Аз минах през Лили и успях да се сдобия с набелязаните Аури 😁 "Не знам защо"...от 101, 104 и от зеленото имаше само по 1 брой (аз взех последните шишенца)...😆😆😆 Както и другото розово с интересно шимърче- 105 май е номерчето. И няколко лака на 21, и един Лумс дори (бежово с шимърчета)...😁
Леко съм ги скрила сега, да не се набиват на очи. 🤭 По-късно ще снимам.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:42 от dolce miele

# 617
За първи път се разочаровам от Катрис. Много скучен цвят, няма нищо общо със снимките от сайта на Пинк Панда. Най-обикновен телесен цвят. Там беше много по-сьомгов. Шишенцето не се отваря, ако не махнеш златистата капачка. Май ще ходи при майка ми този седми номер от лимитираната колекция Октоберфест.

# 618
  • София
Лаковете от Октоберфест серията на Катрис ги разгледах много как да кажа, обстойно и реших, че не си заслужават да пускам поръчка.

# 619
Аз пък...да си кажа...че с голям кеф бих похарчила пак всяка една стотинка от цената на H&M Shapeshifter! ❤
Скрит текст:
Не знам дали се води холограм или мултихром, но под различен ъгъл е лилав, розов, златист и дори зелен. Като има в него и частички (не знам дали са точно шимърчета) които хем изглеждат сребристи, хем разноцветни! На всичкото отгоре, оказа се бързосъхнещ (ASAP пише), но не бях обърнала голямо внимание на тази подробност...и наистина съхне бързо 🙂 Не знам колко време беше минало от лакирането (със сигурност повече от 30 мин когато се сетих да пробвам), но лакът+ бързосъхнещ топ издържа даже на забит нокът, без никакви следи! А обичайно с бързосъхнещ топ други лакове не издържат на този тест преди да са минали часове, макар пак да не се будя с поражения по маникюра.
За Лумс 28 също ще кажа много хубави неща, поне за цвета (не знам как ще е като трайност). На 3 пласта е телесен към прасковен, не толкова бежов колкото ми се стори в Лили. Има шимърчета в розово, лилаво и златисто, трудни за снимане, но на живо се виждат. На 1-2 пласта стои много ефирно и нежно /прилича много на полупрозрачен гел с нюанс/, но на мен ми се наложи да сложа по 3 пласта, за да прикрия дефект в лакирането. 🙂

# 620
  • В полите на Пирин планина
Rimmel Venus& Gabrini Brilliant B11:

# 621
# 622

От миналата седмица маникюра. Мързи ме да се снимам 🤣 С пиер кардин 033 и голден роуз 04 от диамантената серия

# 623
Аз мацнах върху стария маникюр един Флормар ST13 и реших да го споделя, защото мнооого ми хареса 🙂

# 624
  • София
Прекрасни сте момичета. Само ви гледам и ви се радвам, защото боря един остър бронхит и ми е супер гадно. Мрън, оплаках ви се

# 625
Здравейте, чета редовно темата, но все не успявам да се разпиша. Показвам последни придобивки към и без това не малката ми колекция Relaxed
Личи си, че чета темата Sweat Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Бях позанемарила лакирането, заради чупещи си нокти, но смятам да се поправя и да съм по-редовна Hands Nail Care

# 626
Джулс, бързо оздравяване Hug

# 627
Джулс, бързичко се оправяй и се вливай в лаковите редици с нови сили. Hug

# 628
  • София
Джулс, бързо оздравяване!

# 629
  • на последния етаж
Днес Flormar 431 и 423:

Общи условия

Активация на акаунт