Лакове за нокти - 154

• 41 266
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Аа, три пласта от това нещо, ами че аз трябва нещо с валериан да си взема, то бяс ме хваща и два докато нанеса Grinning
Иначе сигурно ще изглежда по-добре на три, има какво да се желае от покривността поне на този светлия който показах. И то върху основа. За който нанася лак "на голо" със сигурност ще трябват 3 пласта. Не вярвам много от пишещите тук да го правят това, ама все пак.
Четката според мен не е подбрана като твърдост спрямо консистенцията на лака - лакът доста течен, а четката не е достатъчно мека за него и не може да го разнася добре. Формата няма да коментирам, със сигурност не ми е удобна поне на мен. 2-3 пъти се лакирах с него до сега, всеки път е все едно че сега се уча да слагам лак и не знам какво правя...
За накрайниците на си права че цената е безбожна, сравнена с цената на ел. пилата плюс цял комплект от тях. И аз се чудех дали има от къде още един комплект евентуално още един човек да я ползва, но след написаното много рязко ми отпадна чуденето Grinning

# 676
Натка, да, то поне да беше сходна цената на цял комплект с накрайници...или поне на няколко...Но за един+ доставка да дадеш пари колкото повече от половината стойност на нова ел. пила не е оправдано. А и може доставката да излиза още 15 лв, знам ли...😄

# 677
Дами, днес бях в софийския Елитис и при лаковете имаше 1-2 бр. от Perfect-a с точките, който тук издирвате Simple Smile Осветлението е толкова скапано, че не мога да ви кажа какъв цвят беше Grinning Може би много светлосив?! Имаше доста глитъри на Perfect, вкл. разни стари, та ако някой много държи, може да потърси там.

# 678
  • София
Болна съм и не ми се лакира(нищо не ми се прави). Показвам маникюр преди да се разболея.

# 679
Натуся, оздравявай бързичко! Страхотен лак! 💙
Кристал, значи или S115, или S116! 😁

# 680
Натуся, бързо оздравяване ❤
От близо 10 дни не съм се включвала, но си ви чета редовно и ви се радвам. Цяла седмица изкарах с бялото перлено на Флормар - сноу глоу, май така се чете 😁, но не снимах, тъй като не ми допадна, но от инат и мързел реших да не го пипам, че седмицата ми бе натоварена служебно. Снощи не изтъпрях повече, макар че бе почти без забележки, и смених с патладжана на ГР уоу 63❤

# 681
  • София
Натуся, пожелавам бързо оздравяване!
Може би утре ще ползвам и 3-те налични електрически пили и ще споделя впечатление. Намерих едната след дълго търсене.

# 682
Здравейте момичета Simple Smile
Прочетох темите по диагонал.....
Искам да купя на моята девойка,която е на 16 години хубави лакове,по възможност по щадящи и дълготрайни.
Прочетох за Орли и мисля да и поръчам базата ,цвят някакъв и топ лак.
На прав път ли съм?
Правилен ли е избора ми според вас?

# 683
Искам да купя на моята девойка,която е на 16 години хубави лакове,по възможност по щадящи и дълготрайни.
Прочетох за Орли и мисля да и поръчам базата ,цвят някакъв и топ лак.
На прав път ли съм?
Правилен ли е избора ми според вас?
На 1-ва страница има изчерпателен списък с лакове, които са с щадящи формули, било то 3, 5 или 8-free. Дълготрайността на лака не зависи от формулата, а от нокътя и редица други фактори, няма общовалидни трайни и нетрайни лакове. На същата 1-ва страница има и линк към подробна дискусия за топ лакове и бази.

# 684
  • на последния етаж
Нещо ярко в мрачното време - Golden Rose Rich Color 17:

# 685
  • Стара Загора
Есенно . В унисонс с времето .

# 686
  • Бургас
Разкошен цвят, имам такъв на Катрис.

# 687
Георгиева, трябва да е Snow glam Флормарът който описа (ако е онзи с розовия оттенък). 🙂 Ще ми кажеш ли, измежду всичките ти почти черни патладжанени и червени лакове 😃, номерчето от серията ГР Гел шайн кое беше...май имаше и от Рич калър подобен цвят?🤔

# 688

Най-сетне се записвам с нов маникюр в темата Simple Smile Бях изпочупила до живец няколко нокътя и търпеливо чаках да пораснат, за да покажа някой маникюр - аз супер къси нокти не обичам да снимам, та така Simple Smile Гласях да ви покажа розово-златната Aura, ама на това зимно време навън никак не пасва, аз обичам маникюра да ми е в тон с тоалета и грима, затова избрах вишнево за първия сезонен маникюр. Основният лак е Max Factor Glossfinity в цвят 155 burgundy crush - имам няколко лака на марката, супер са откъм цветове и трайност, но четките са влудяващо тънки за моя вкус, освен това са спрени от години, така че го имайте предвид, ако тръгнете да ги търсите, иначе из сайтовете се намират. Не ми се носеше семпъл едноцветен маникюр, затова реших да пробвам златния глитър на Gabrini, който си закупих пролетта и все не стигах до него, много ми е есенно-зимен, да не кажа коледен направо Simple Smile Много е плътен, нанасян е на 1 пласт и директно с четката, не с гъбичка за напластяване.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 19:47 от Crystal Noir

# 689
Много ми харесва такова класическо червено. Хем е стилно, хем е изчистено хем няма как да е скучно.
И формата харесвам, но май само на друг на ръцете да я гледам... на моите пръсти не си представям такава хич.

Общи условия

Активация на акаунт