Лакове за нокти - 154

• 40 453
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Разкошни ръце имаш, Кристалче, а тази форма и дължина на маникюра в комбинация с цвета на лака ги правят съвършени. Heart Eyes

И да не забравя да изкажа суперлативи и за маникюра и ръцете на Планински Кристал. Страхотно елегантна нокътна плочка и хубави ръце. Heart Eyes

И разбира се, обожавам ви всички, но просто не мога след всеки пост да коментирам, а после пропускам, та да си знаете, че всяка има своето очарование и аз винаги го оценявам, но наум. И с лайк, разбира се. Heart

# 691
Кристал, от тези глитъри имам 2 броя (други цветове). Единият е доста плътен, другият е по-рядък...
+1 за написаното от Джаста, така добре ми изразява мислите понякога... 😃

# 692
Кристал, от тези глитъри имам 2 броя (други цветове). Единият е доста плътен, другият е по-рядък...
+1 за написаното от Джаста, така добре ми изразява мислите понякога... 😃
Аз от лаковете с ефекти на Gabrini съм супер впечатлена, имат много красиви цветове, плътни формули, удобни четки, цената също е повече от достъпна Simple Smile Най-любима ми е серията Brilliant, от нея имам 2 лака (е, бяха 3, ама единият го подарих на мама, онзи ден се беше лакирала с него ѝ почнах да охкам и да ахкам откъде го е намерила този разкош, тя пък се засмя, че аз съм ѝ го подарила Grinning). На нокти са невероятно красиви, с такава триизмерност, постоянно ме питат дали е гел, та щом и аз се заблудих по мамините нокти...
Аз имам 01:

012 (по средата):

Този е въпросният, който бях купила за себе си, но даже не го пробвах и го подарих на мама, та после се прехласвах по него:

Всъщност те са много фини пясъци, някой наскоро тук съжаляваше, че е изтървал бума на пясъците преди няколко години и питаше откъде може да си набави, ако още чете, според мен тези са много хубави, стига да се харесват лакове с ефекти, т.е. нямат матови пясъци, тип мазилка, или поне аз не съм виждала. Аз не обичам пясъци, но тези са много фини, а и лесно могат да се позагладят с плътен топ отгоре.
Имам един глитър на BEL, който съм си купила сигурно преди 1-2 г. и така и не съм слагала, приемам идеи с какво да го комбинирам:

Колко пъти посягам към него, все не мога да му измисля комбинация, накрая ще взема да го подаря Simple Smile Не искам да го комбинирам с черно или бяло, със синьо ми идва кичозно (то аз имам 1-2 сини лака, няма да му купувам другарче), затова така си седи недокоснат.
Джасте, благодаря Heart Exl Точни вишнево ми се приноси изведнъж, само му се любувам, над година не бях носила вишневи нюанси, само към някакви нюдове ме влечеше Simple Smile
Nat благодаря за милите думи Simple Smile

# 693
Права си, Долче, този Флормар е, че имена трудно помня като цяло 😁 На ГР гел шайн имам 71, като е едно към едно с 30 на Рич Колор 😁
Кристал, перфектна си от всякъде😍 С този маникюр направо в сърцето ме прониза😍😍😍😍Но на теб всичко ти отива ❤

# 694
Кристал, перфектна си от всякъде😍 С този маникюр направо в сърцето ме прониза😍😍😍😍Но на теб всичко ти отива ❤
Много е твой Heart Exl Ако го нямаш този карнавален Gabrini, потърси го, според мен много добре ще ти пасне в композициите, направо като се чудех с кой лак да разнообразя burgundy crush и както ги бях наредила едни такива златни бутилчици, точно за теб се сетих Simple Smile Комбинация червено и златисто ти е запазена марка Simple Smile

# 695
Кристал, с циклама, бежово, карамел, някакво зелено (пастелно, тъмно- ако изобщо имаш зелено), сиво (светло или тъмно)? Аз имам от Brilliant серията първия който си показала, нещо между бежово и златисто е, пясъчен цвят, не жълтее особено. И тъмносин и нещо като малинов. А, и черния, и един сребрист с шарени частички, и един лилавеещ май..а съм харесала и розово, по-светлосиньо...абе, обичам ги лаковете от тази серия! 😆😆😆  Oт Carnival серията имам сребрист, розов и шарен. Глитърът който е по-рядък не го отчитам като дефект (сребристият или розовият е), пак си го харесвам. Просто по-бавно ще се сгъсти.
Георгиева, мерси. Помня, че казваше, че са еднакви 😄 А на Snow glam му отива и Snow glow 😃

# 696
Маникюрът на Кристъл е физически израз на максимата, че семплото е висшата форма на елегантност! Heart
Този златен Габрини ми е един от любимите брикати. А като въпросния Бел, Кристалче, имам другия подобен на него и съм го слагала веднъж по същата причина, че не му намерих комбинация.. https://www.instagram.com/p/B9ZJpnjDMtq/?utm_medium=copy_link

Страшен кич, ама и аз като една сврака...

# 697
Арабеск, точно този стои добре върху много цветове лакове, но аз го нанасям на малко по-тънък слой (да се вижда повече долния лак) и като акцент,  не на всички нокти. 🙂 Но не съм го слагала скоро...

# 698
  • Пеликания
Crystal както винаги перфектна Heart Eyes
Dolce този лак на HM наистина е хамелеон. Много ми харесва Hug
Аз вчера се намацах набързо Grinning

# 699
Мари, на тези нокти всичко стои чудно 😍 Ако на безименния и кутрето си пак с 21 номер 53...какво му сложи отдолу или просто е на 3 пласта? 🙂 На блистера на 2 по-плътни пласта не изглежда свръх прозрачен, но не съм го пробвала на нокти как е...

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 12:04 от dolce miele

# 700
  • Пеликания
Отдолу е този, но ми се стори безличен е му мацнах един пласт от този на 21 Grinning

# 701
  • Варна
Толкова ми хареса Флормар red velvet, че пак съм с него, в комбинация с 323 cherry dessert. Simple Smile Red velvet е по-малинов в действителност, но камерата не го хваща.

# 702
Тина, уникално се е получило, браво! 😍

# 703
Еха Браво и от мен на Тина.Heart

# 704
И от мен. Heart

Общи условия

Активация на акаунт