Лакове за нокти - 154

• 40 447
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Арабеск, аз този Бел съм го комбинирала с неоново жълто, както и с по-убито и много ми хареса. Не мога обаче да си открития снимка, за да покажа. Става и с бяло, както и с бледо розово.
Кристал, Тина, Мари, Лита - разкошни нокти 😘

# 706
Ето малко шаренийки от мен...от времената когато тъкмо откривах лаковете на Бел и Флормар Фул калър серията 😃 Вижте как прилежно съм изрязвала капачки от кисело мляко! 🤣 Има го някъде и брокатът който показа Арабеск. На различни нюанси синьо, сиво и червено, на розово и лилаво, на бяло, черно, бежово и синьо, дори на жълто или прасковено го виждам добре. 🙂 Принципно избягвам нанасянето на подобни лакове на всички пръсти и заради "забавното" сваляне после. Като акцент (по моите виждания) не е кичозен...

Снимките не са със супер качество, но в това намръщено време и без светкавица- толкова. 🙂 Със светкавица всичко лъщи и не се вижда добре, пробвах...
Арабеск, "виждам те" добре с Флормар Princess castle и броката на Бел. 😉 Също с тъмносиньо или с онова хубавото тъмно желе което беше показала скоро!
Днес имаме годишнина от сватбата с ММ, кога минаха 11 години се чудя...☺🥰 По този повод ми се прииска довечера да си направя маникюр по случая, но пък лаковете на вече 6 дни изглеждат още доста прилично и може и да устоя на изкушението...😃 Особено ако ме домързи да правя корекции на гела отдолу и да пиля...

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 16:16 от dolce miele

# 707
Ау, Тина, страхотен!
При мен дъждовно ☔

YSL Rouge pop art 1

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 17:57 от fifito80

# 708
# 709
Грийни, това би трябва да е Дъглас...но пише друго?! 🙂🤔 Поне шишенцето, шрифтът "Stay & care" и надписът на дръжката са идентични.

# 710
  • София
I'm back Blush
Почти оздравяла. Благодаря ви, момичета за пожеланията Heart
Dolce, честита годишнина! Много любов и топлина!
От мен GR WOW 79, акцента е мой бъркоч, и тук-там матирано
Heart Eyes

# 711
  • София
Долче, честита годишнина! Бъдете здрави и щастливи!
За такъв повод си трябва нов маникюр. Simple Smile

# 712
Джулс, Amiamo, благодаря! 🤗

# 713
Долче ,честита годишнина! Пожелавам ти след време,като мен да се чудиш кога минаха...28.Наздраве за този ден!❤❤❤

# 714
  • В полите на Пирин планина

# 715
Миме, благодаря! Има време докато и ние стигнем до 28 😃 Дано някой ден да мога да се похваля с това!

# 716
Толкова ми хареса Флормар red velvet, че пак съм с него, в комбинация с 323 cherry dessert. Simple Smile Red velvet е по-малинов в действителност, но камерата не го хваща.
Скрит текст:

Прекрасно! ❤

# 717
Долче, наистина е като Дъглас.  Nocibe е верига магазини, подобни на Sephora. Явно са си сложили тяхната марка.
Честит празник на теб! 🤗

# 718
Мерси, Грийни 🤗 А с лака ти направо имах дежавю...😄 Гледах и не вярвах, че не пише Дъглас 😅 Предполагам и четката е същата.

# 719

Rimmel 340 Berries and cream

Общи условия

Активация на акаунт