Лакове за нокти - 154

• 40 797
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
Долче, честита годишнина! Много лакове да ти носи от Италия Sweat Smile Yellow Heart За тъмно синцо не се бях сетила, във вторник съм на поддръжка на гела и ще сложа нещо такова след това с този брокат, ако не измисля друго Stuck Out Tongue

Блъд, много обичам начина, по който снимаш. Някак си винаги има толкова елегантност! Yellow Heart

# 721
Dolce, честита годишнина! Бъдете щастливи и винаги заедно! И нашата сватба беше преди 11 години, малко преди вашата 🥰

# 722
Долче, честит ви празник! Още повече любов и щастие ви пожелавам!  Hug Heart

# 723
Долче, честита годишнина, да се обичате още много пъти по толкова години.

Я кажете, някой взе ли си календара на Еси? Да подшушне какво има 😀

# 724
Долче, честита годишнина!

Лайквах редовно, но май не съм се показвала в последните седмици.
От днес:

От миналата седмица:

# 725
Tuty, кой е златистият глитър? Стана ми интересно, че отзад на шишенцето пише да се нанася на изкуствени нокти...😁 Синьото също много ми харесва.

# 726
Долче, и синьото, и златното са gabrini.

# 727
Долче, честита годишнина! Още сто пъти по толкова любов ви пожелавам! Heart
Благодаря, Арабеск Hug

Долче, аз имам въпрос относно ел. пилата. Според теб кой накрайник ще е най-щадящ за полиране на нокътната плочка? И въобще има ли такъв подходящ. Няма спасение от бабунките по палеца ми и искам да го заглаждам някак, а пък с обикновената пила резултата не ми е ок. Става като надран. Явно под нокътя е проблема и няма как да израсте. Като го загладя е ок докато не израсте наново и пак си е на бабунки.. Confused

# 728
Има малко напредък вече не съм до дъно и само на заздравител ето какво сътворих посред нощ:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 729
И аз съм с нощно творение 😄 Специално заради ММ сложих от любимите му прасковени нюанси, т. е. пак Лумс 28, но на 2 пласта този път. И малко намигване за 11-те години 🙂
Скрит текст:
Че и се навих не само да добавям гел под лака, ами и на средния пръст махнах почти изцяло изграденото и запълвах (стори ми се, че има петно отдолу и като не бях сигурна, че е от предишен лак...реших че е някакво петно от мухъл или гъбички- нищо такoва, естествено, лак си беше)...😅

Скрит текст:

Лумс 28 ❤ със светкавица:

И без (ръцете ми са бели, няма такъв контраст с лака):

Играх си да редя "хайверчета" 😅 Лакът с чертичките е Перфект, мисля S101 или 110- ще допълня по-късно. Много приятни "фойерверки"...или поне това ми беше замисълът. 😄 И лакът не стои "рошав".  
Съжалявам, ако някоя снимка се повтаря, имах проблем с качването и на снимки и не знам какво съм успяла да кача...
Блъд, има филцов накрайник за полиране към ел. пилата. Не знам доколко ще ти свърши работа за целта обаче, зависи какъв е релефът...но можеш да пробваш. Също мисля, че може с някой от двата малки накрайника леко да се "жулне" само релефното, но според мен при този вариант без изобщо пилата да работи! Или полираща обикновена пила можеш да използваш, не дерат със сигурност (аз имам от тези които имат 7 зони, ноктите стават лъскави, не надрани, с най-фините 2 или 3 зони). Другото е да използваш изравняваща база. Виж и дали нямаш някой дефицит на желязо, Б 12 или др.
Редактирам специално, за да допълня, че този Лумс наистина стои като гел! Със Спийд драй е отгоре, но има една ефирност, на 1 или 2 пласта и прозрачност, плюс интересните шимърчета (уви, не се хващат добре на снимка). Препоръчвам с 2 ръце заради този му гел ефект и заради хубавата четка- стига на вашите нокти да има и приемлива трайност. 🙂

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 08:58 от dolce miele

# 730
Блъд, не знам дали пиленето ще е добре за нокътя. Иначе както е казала Долче с блок пила или изравняване с гел.
Опитвала съм се да заглаждам неравности с лидълската пила и не става. С това бялото може само да се полира, т.е. премахва се блясъка.

# 731
Аmini, на мен пък с филцовата приставка ми стават по-лъскави ноктите. 🙂 И въобще с полиращите пили е така при мен. Изравняването с гел под лака върши чудна работа (стига да няма противопоказания за използването му). С по-малките приставки на ел. пилата изравнявам и изпилявам неравности/удебеления от ноктите на краката, но на краката е друго, там ноктите не са като на ръцете...

# 732
  • София
Долче, честита годишнина! Бъдете здрави и много сплотени!
Момичета, всички сте много хубави, браво. Аз имам някакви драми с гела, та няма да ви занимавам сега с него, но вчера доста оправях нещата и набързо мацнах един Искрен - много ми се носеше червен лак и реших точно на нещо бляскаво да сложа. Да ви кажа, Искрен май е най-любимия ми цвят лак, но ми е много течен и някак винаги ми се разтича. Имам и други лакове на СНБ, но нямам такива впечатления за тях.

Снимах набързо, но снимките ми не се получиха много добре...

# 733
Хехе, Долче, много сладко и идейно това "11" с хайверчетата. Пп Честита годишнина. Бъдете здрави, обичайте се и се разбирайте. Винаги търсете път един към друг и се уважавайте и ценете. Heart

Пп Момичета, пак ми напълнихте очите с красоти. Heart Eyes Чудни сте.

# 734
  • София
Долче,и от мен  честито.Да имате дълги години разбирателство.Да си единствена в очите на ТМ.

Да използвам поста с молба към теб.Ако видиш в К. пила като твоя,свиркай моля(може и на лично).Че аз съм голяма блейка,уж гледам каталога,а все нещо съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт