Коремът вече доста натежава, ОКТОМВРИ бързо наближава - Тема 14

• 52 625
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • Казанлък(Бургас)
Честито на Мама Софи, на Mako и на AlexM ! Heart
Добре дошли на Изабела, на Александър, на Давид и на София! Heart Eyes
Нека растат здрави, щастливи, любопитни и вярващи в чудеса!

# 286
Добре дошли на София и Давид! Мно здрави, щастливи и борбени да растат 💙💗 Алекс, ти си майка героиня, желая ти бързо възстановяване и скоро до се гушкате всички у дома 🍀🙏🌺

# 287
  • омъжена
Алекс🌺🌺🌺честито ,добре дошли да са сладурите, и да растат живи и здрави🥳👶🏼👶🏻. Да разказваш как е с две мъничета. 🙂
Аз почти недпах пак днес, сега станах рано за тази стерилна урина...ох доста си боли като ходя по малка нужда. Дали мога да пия червена боровинка ,а не антибиотик

# 288
Добро утро и от мен 😊 Като гледам всички вече сме с лош сън, доста коментари са писани към 4 сутринта 😉 Аз също не спя добре вече. Болката в дясната ми гърда вече е доста силна, мястото е твърдо и напрегнато, точно около зърното и се чудя дали да звънна на док.
Съншайн, вече има продукти, които са подходящи за бременни и не са антибиотик, но първо виж резултата. Аз си мислех, че ще имам гъбички при МБ, но всъщност беше стерилна пробата. Имам дискомфорт, леко течение и тн, но док каза, че за девети месец е нормално. Та всъщност не всички неприятни усещания са свързани с бактерии. Стискам палци 🍀

# 289
  • София/Севлиево
Честити да са Давид и Софи и скоро всички да си бъдат у дома Heart

# 290
  • София
Alex, много вълнуващ разказ! Дано всички имаме такова "неусетно" и бързо раждане. Grinning

Sunshine1992, ако имаш бактерия- тя се лекува само и единствено с антибиотик.
Това не пречи да пиеш нещо допълнително за дискомфорт на отделителната система.
Но, например, Уринал Акут (с червена боровинка) не е подходящ за бременни.
Най-удачно е Neorenal SR, задължително варианта SR.

# 291
Добро утро и от мен 😊 Като гледам всички вече сме с лош сън, доста коментари са писани към 4 сутринта 😉 Аз също не спя добре вече. Болката в дясната ми гърда вече е доста силна, мястото е твърдо и напрегнато, точно около зърното и се чудя дали да звънна на док.
Съншайн, вече има продукти, които са подходящи за бременни и не са антибиотик, но първо виж резултата. Аз си мислех, че ще имам гъбички при МБ, но всъщност беше стерилна пробата. Имам дискомфорт, леко течение и тн, но док каза, че за девети месец е нормално. Та всъщност не всички неприятни усещания са свързани с бактерии. Стискам палци 🍀
Позяъни на лекаря, може някое възпаление да е станало от хормоните и подготовката на гърдите. Вкъщи може да изпробва да налага със сурови зелеви листа. При кърмене и проблеми помагат. Поне докато лекаря ти каже какво да правиш.

# 292
Алекс , честито! Да са ви живи и здрави, много щастливи и с много късмет в живота!

# 293
Честито на ввички мамчетя нека бебетата растат здрави и щастливи:heart:
Идвам малко да си излея мъкята 😔
Ебааси ужасната нощ,повръщах даже и вода и отидох във вита там имаше генеколог погледна ме каза,ами нищо не мога дс ти правя иди във вма на инфекционист.От там отивам във ВМА,не работят с бременни и нямат дежурен инфекционист,а аз вече залитам... пращат ни в МД там ме гледа некакъв вика искаш ли да те оставиме викам не,написа ми рецепта мери беебето 3200,вика дай да ти направя преглед за разкритие викам о не не,ама ти си на термин викам не съм,абе луди от всякъде,вече съм по-добре,но имях и темперятура,а ковид теста е отрицателен

# 294
Честито на всички мами и добре дошли на всички бебенца! Бъдете живи и здрави! Бързо възстановяване!

# 295
Честито на Мако, Алекс, желая на всички бебоци много здраве.

# 296
Hariom, има сега вирус с повръщане. Моите родители го преболедуваха. Точно един ден беше-повръщане с температура баща ми, а майка ми разстройство с температура. Единствено е важно да не се обезводниш. Днес си почивай, пий чай от джежден за стомаха и звънни на твоя док какво друго да пиеш. Бързо оздравяване!

# 297
Sunshine   можеш да пиеш червена боровинка . Има концентрирани сиропи , и също можеш цистирен . Може би е бактерия. Аз два пъти бях на антибиотик и посре продължих с червена боровинка. Смених чешмяната вода с бутилирана.
Хариом ,бързо оздравяване!

# 298
Честито за малките сладури и нека бързо се възстановявате😊❤
Аз го изкарах този вирус с повръщането, но бях директно в бърза помощ и там ме оставиха за 1 нощ, защото аз не спирах да повръщам и температура и беше ужас...

# 299
Леле Алекс, нормално раждане на близнаци.. Браво, рядко се чуват такива истории 😊

Момичета, излезе ми микробиологията, за която много се притеснявах, като гледам май всичко е ок, нали?

Общи условия

Активация на акаунт