90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XI

• 27 801
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 17:12 от Doli

# 61
Пишете кога какво почва че от зъби,сополи и ревове не мога да следя..

Дарси и Стейси няма точна дата. Рекламата беше с Очаквайте скоро.
Тази събота започва Живота ни като необвързани (май така се превеждаше).

# 62
От тази вечер ли е? Във Фейсбук бяха написали събота, май.

# 63
Днес е петък, от събота (утре) започва ☺️

# 64
Видя ми се, че пише "тази вечер". Утре е петък.

# 65
Ако ще е със същата схема в неделя с повторение тогава ще го гледам че следя маскирания певец ..дано Никол е сериозна и си завърши колежа но ми изглежда лепка и е въпрос на време да се залепи за някой друг ...

# 66
Видя ми се, че пише "тази вечер". Утре е петък.
Написах "тази събота", но после се омотах, защото утре съм отпуск и днес ми е като петък 😄😄😄 Както и да е ☺️

# 67
И аз напоследък си пускам Игри на волята и Фермата (ту едното, ту другото), освен това събота и неделя все не съм си вкъщи, но ще търся повторенията.

# 68
Хора, видяхте ли това https://m.youtube.com/watch?v=RzTq1BmfRQQ ?..
Семейството на Шанел 3-ти сезон.
Mamma mia!

# 69
  • Sunshine state
Видях им рекламата. Чудят се и тия Шантал с какво да блеснат, не са ми никак интересни. Сега пък щял да търси баща си.. Толкова нагласено, че няма накъде повече. 😆

# 70
Видях им рекламата. Чудят се и тия Шантал с какво да блеснат, не са ми никак интересни. Сега пък щял да търси баща си.. Толкова нагласено, че няма накъде повече. 😆
Да, сега е наред малкият брат 😶
И двамата зетьове са в играта.
Пълно ку-ку и/или много нагласено. Как не се намери някой вътрешен от продукцията да си каже всичко, въпреки че пак ще си го гледат, нещо като Кеча - фалшиво, ама се котира.

# 71
  • Sunshine state
Хич не ща да обиждам, ама такава им е нацията.. Дай им някакви ей такива измислени драми и се забавляват. Ние сме по-мнителни като зрители и веднага надушваме нагласеното.

# 72
Хич не ща да обиждам, ама такава им е нацията.. Дай им някакви ей такива измислени драми и се забавляват. Ние сме по-мнителни като зрители и веднага надушваме нагласеното.
В интерес на истината и моят коментар щеше да е в този ред на мисли, ама реших, че може някой да се почувства засегнат.

# 73
Бащата е бил двуженец - сега ще се появят още братя и сестри 😆

Евелин е напълняла сериозно, според Кори това е хубаво:

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 21:07 от pppqqq

# 74
  • София
Гледахте ли новото предаване вчера

Общи условия

Активация на акаунт