90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XI

• 27 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Гледах го. В един момент се чудех дали да не сменя канала, защото ми стана много неприятно, направо гнусно изглеждат коментарите на другите - подигравателни и като цяло неприятни. Бих предпочела да ги няма тези кибици-коментатори там, че и тях ги знаем какви ги натвориха.

# 76
Да не са пуснали Pillow talk след епизода?

# 77
  • София
Да, точно него гледах. Беше за Колт, онзи с късия врат, малко за Моли и малко за другата, дето се разведе с Мохамед. А кибиците по къщите си бяха Калани и Асуелу, на Колт втората бразилка с новия си, англичанина на Дарси със сестра си и не помня другите.

# 78
В САЩ го дават от години и е популярен формат - много хора в Реддит даже пишат, че гледат само него, вместо основното предаване. 
Но то е отделно предаване - Животът ни като необвързани е само за участниците, без коментари, а коментарното е същият епизод, но  непрекъснато коментиран от другите участници. Тук уникалното е, че Мохамед ще коментира любовния живот на Даниел (от ТИР-а си), а Язан и преводачът Адам ще коментират Британи.

# 79
И Тим е коментатор, не разбрах това до него новата ли му е или някоя близка. За мен тоя човек си е 100% гей, не знам какъв беше тоя зор да се жени за колумбийката 😃

# 80
Това е Вероника - жената, чиято дъщеря той е отгледал (заедно с нея). Тя също има друг приятел, просто са близки.
Наскоро беше катастрофирала и е с гипсиран крак, но е добре.

И аз не знам защо Тим се прикрива. Не че няма нормални женствени мъже, но според мен, той няма никакъв интерес към жените - личи си не само от поведението, но дори и от езика на тялото му.

# 81
  • Sofia
Гледах малко и от двете.
Не ми бяха интересни.
Моли  се държи като лолитка,а гласът на дублажа е ужасно лигав 😤
Даниел пак  се надява на връзка с Мохамед,кукувица 🤪
Британи и Ед,отврат 😬

# 82
  • In transit
Не го гледах, но сега като ви прочетох коментарите се радвам, че не съм си губила времето с него.

# 83
  • София
Аз, доколкото разбрах, от 9 ще е нормален епизод на Сингъл Лайф, а от 11 пилоу толк на същия епизод, но не съм сигурна.

# 84
Гледах снощния епизод. За мен бяха изгубени два часа. Адски глупав епизод, чудят се какво да си изсмучат от пръстите вече...

# 85
  • Sunshine state
Най-безинтересен ми е Пилоу толк на мен. Едно и също и само седят и обсъждат. Глупава работа.

# 86
В този сезон най-интересното беше това, че Колт най-после се обвърза с Ванеса.
Даниел вече е съгласна на какъвто и да е мъж, но не кълват...
Ед наистина е отвратителен. Обаче Лиз се оказа упорито животно (това е метафора) и той може би ще си намери майстора. Беше го страх, че Роуз ще го използва; струва ми се, че Лиз ще му струва много, много повече. Особено ако се оженят и разведат - тя не е наивна филипинка от джунглата Joy

# 87
  • София
Ед ми е доста антипатичен. Надява се на младо гадже, а не се види на колко години е. Бил 6... не е кой знае какъв красавец, че и не кой знае колко умен. Бил като К Рийс.
Изумих се от тъпотията на Британи с вибраторите. Това ли намери да каже и да покаже.
Даниел пак реве за Мохамед. Тотално куку, а той определено си играе с нея, когато му е скучно
За Колти не ми е интересно, защото знам, че вече е женен за Ванеса

# 88
Колт го коментираха Джесика и мъжът й. Те имат и малко участие в сезона.
Не мисля, че Мохамед си играе с Даниел - в момента финансово той е по-добре от нея. Има документи, няма какво да вземе. Според мен, той също изпитва някаква странна привързаност (стига да не се налага да правят с.кс и да не трябва да й плаща битовите сметки, което тя изискваше от него).

# 89
  • Sunshine state
Мохамед изобщо не иска нищо общо с Даниел, но тя е тази, която не пуска. Много ми е неприятна тази жена, отвратителна е. И вечно е с мръсна коса и неугледна. Кой ще е този, който ще се прежали с нея? Според мен има някакво изоставане при нея.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 00:01 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт