90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XI

• 27 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • БГ
Е, каза че Мохамед пръв ѝ е писал ... Не знам на какво се надява. Очевидно е твърде емоционална и разклатена. Дано намери човек който да е с нея заради самата нея, както самата тя каза.

# 91
Малее това предаване ме разби. Британи… ужас, занимава ни с вибраторите толкова подробно, че чак е неловко да гледаш тв с други хора в стаята. И излъга, че връзката й с Язан се е провалила заради това, че Азан изневерил. Тя се облича като компаньонка, държи се безобразно. С право родителите му я засипаха с квалификации. Който я следва в инстаграм знае за какво говоря.

Ед с тази визия … да му имам самочувствието.  В профили за запознанства писал “среден на ръст”. Че той е мега нисък

# 92
  • София
И аз си мисля, че на Даниел хигиената малко й куца, най-вече заради косата, но тя просто се е оставила по течението. Видяла е някакво момче онляй, той й направил 5 комплимента и тя вече е готова.

# 93
  • Швейцария
Вече толкова нагласено стана, че е скучно. Пилоу Толк особено. Моли и Британи как се излагат. То бива да правиш всичко за пари, ама чак толкова ли... Даниел се хваща като удавник за сламка на всеки. Ед просто е противен. Не се вижда как изглежда, а тръгнал с претенциите. Всички са жалка работа.

# 94
  • София
Извинявайте, ако се повтаря, но аз гледах само новия епизод на Sigle life в събота вечерта. А  Пилоу Толк кога с го давали, за да си го върна?

# 95
  • Швейцария
Веднага след него, но не беше нищо интересно.

# 96
Ед е висок 1,50. Това не е среден ръст нито за мъж, нито за жена.

# 97
  • София
Ед има прекалено много изисквания, а не може кой знае какво да предложи. Естествено ще има хора, които да му се лепят, защото е "известен", но няма да получи кой знае какви предложения.

JennyBG, много ти благодаря. Ще му хвърля един поглед. Single life малко ме разочарова. Тези хора съвсем няма какво да кажат и покажат

# 98
Даниел ще ходи по срещи Joy
Всъщност, за много от участниците беше успешен опит, защото и до сега са с партньорите си.
Знам, че много от показаното е режисирано, но има и истина. Примерно при връзката на Ед и Лиз половината неща се развиха задкулисно - нямат нищо общо със сценария.

# 99
# 100
  • Sunshine state
О, Боже! Тази на Том изглежда ужасно..Даниел също. 🙄🤦🏼♀

# 101
Но има пеперудка на крака😂😂😂😂
На Анджела рисунката ме развесели😂 Едно към едно 😁

# 102
  • Швейцария
Кртинката на Анджела много ме изкефи. Даже ММ я позна, а той не гледа предаването.

# 103
# 104
Евелин каза за сватбата
Скрит текст:
, че въобще не е искала да се жени, но го направила, заради изтичащата виза на Кори и защото родителите й са против развода. Т.е. оженила се е в общината с малко хора, за да може да се разведе тайно, ако се наложи.

Даниел рекламира и козметика:

Общи условия

Активация на акаунт