90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XI

• 26 308
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Sunshine state
Аз не смятам, че Ари ще се раздели с Бини. Личи си, че се обичат и изобщо не знам от къде дойде това хрумване.

# 676
  • Sofia
Те женени ли са?

# 677
Само сгодени - поне не си спомням да е имало сватба. Помня, че й предложи (пръстенът беше в лимон).

Приказките за раздяла са заради това, което се случва в сегашния сезон. А и тя в момента е в САЩ с детето, докато той май си е в Етиопия.

# 678
  • Sofia
Пръстен в лимон 🤔🤣
Изпуснала съм този епизод .

# 679
Беше на някакъв религиозен празник. Ариела не се чувстваше добре в тълпата и се дразнеше, че свещеници пръскали хората със светена вода от малкуч. Бини каза на камерата, че щом се дразни, сигурно в нея има зли духове, които трябва да бъдат изгонени (защото злите духове/демони реагират лошо на светената вода).
Настроението й се пооправи, когато той й предложи.

# 680
Мадре миа.. същите, които коментират в Pillow talk 90-те дни и Дарси&Стейси, коментират и Семейството на Шантел, даже са със същите дрехи, седнали по същия начин. Сякаш са им пуснали на конвейр всички серии.
Ето анонс към "Семейството на Шантел: Pillow talk", пак драма с Алехандро, гаджето на сестрата на Педро. Някаква "никаквица" е дръзнала да сложи емоджи "корасонсито" (сърчице) на реплика на Алехандро в Месинджъра и голяма драма. Брейй, какви ревниви доминиканки

А, коментираща двойка са и Ребека + Зиед

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 21:09 от diziler

# 681
# 682
Дори след операциите, лицето на Дарси е по-добре от това на Марая...

# 683
  • Sofia
Дублажът е отвратителен 😤

# 684
Видяхте ли новата среща на Даниел ? В Реддит се коментираше, че човекът прилича на наркоман и се е държал все едно е под влияние през цялото време...
Откакто видях как я коментира Мохамед вече си мисля, че той й е по-добър приятел от тези момичета, с които пътува.

# 685
А какво ще кажете за Том и сестра му, най-вече в ролята им на коментатори? Според мен имат попадения. Тя е доста остроумна и с интересно чувство за хумор. Днешният епизод не е най-яркия пример, но определено разсмиват.

# 686
Гошко има противна физиономия (поне по моему). А тази вечер изпуснах предаването, че късно се прибрах. Но след малко ще наваксвам без реклами Wink

# 687
  • София
Том го влече към застаряващи кифли.

# 688
Тази на Том наистина е по-зле от Дарси. Представяте ли си ги тези на живо, сутрин, без грим - мумии 🤐

# 689
  • София
Да ви питам, защото винаги съм се чудела и хем мога да си го обясня, хем не мога. Как си лягат да спят вечер, как изглеждат след баня, как се понасят? Те са с толкова боя по себе си през деня, на какво приличат като я махнат, как партньорът изобщо успява да ги познае?

Общи условия

Активация на акаунт