90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XI

• 25 681
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Има изкуствени мигли, микроблейдинг, перманетен фон дьо тен (bb glow, мисля, че се водеше терапията), перманетна очна линия и все такива екстри, които като се събудиш, пак да си "красива". Но според мен, колкото и процедури да си правят, годините си казват думата, както и естествената красота. Колкото и да се мажат и правят, когато ти липсва чар по рождение - се получава нещо като травестит. Защото за мен Дарси и Стейси не са красиви, добавяйки всички тези операции и процедури, се получава нещо женоподобно. Стейси ми е една идея по-чаровна, но Дарси е пълен минус.
Например моята представа за красива жена на години е Моника Белучи - със сигурност и тя пръска хиляди за процедури, но по-умерено, за да поддържа есествената си красота, а не да се видоизмени.

# 691
  • София
Снощи като я гледат с албанеца - ужас, тя е подпухнала отвсякъде, като болна е.

# 692
  • София
Изгледах епизода. Този на Даниел определено беше или пиян или надрусан, а тя съвсем изкукуригала. Мохамед имаше най-адекватни те коментари, въпреки че изобщо не го харесвам.
Том и сестра му на мен са ми противни. Особено тя. Демонстрира голямо самочувствие, но не виждам на какво отгоре.
Не можах да повярвам, че тази на Ед се съгласи да легне в едно легло с него. Ама той е мазееен

# 693
Коментарите на Том понякога са забавни, но не го харесвам като човек и наистина не разбирам как изтърпява тази мумия до себе си. Тя и с грим е зле - представям си на живо и отблизо - вероятно нормален човек би го хванало страх, ако се загледа. Според мен, мъжете, които намират това за привлекателно, имат някакво отклонение.

# 694
Те в това предаване са събрани само с отклонения 😁

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 12:41 от Hot SummeR

# 695
Нормалните двойки не се натискат да участват в безброй сезони и не създават фалшива драма около себе си. Ето, че повечето от първи сезон изобщо не се занимават с ТиЕлСи, а си гледат живота.

# 696
Най-точно го каза, напълно вярно. Нормалните двойки няма и какво да ги дават по тв. Трябва да блеснеш с някаква простотия, за да си интересен, да те дават по ТЛС.
И понеже гледам със закъснение сезона, в който Дарси е заедно с Том  (преди години гледах с холандеца, а после направо с Гошко), сега гледам и историята с Том. Ами тя същата драматична актриса... все реве, все вика, все клепа с тия дълги мигли, залепени... все тонове фон дьо тен, размазан от сълзи, все деколтета, друсане на ... форми в комбинация с драма. Все жегната, обидена и огóрчена. Всеки ще бяга от нея. А и от сестра й.

# 697
Том й въртеше номера - примерно каза, че ако не го беше завела в Албания, щял да й предложи брак. Това е пълна измислица, каза го за да й натрие носа.
Георги е внимателен и търпелив с нея (особено в сравнение с Джеси и Том), но няма пари, което очевидно я дразни.

# 698
И въпреки че няма толкова пари, според нейните разбирания, Георги пак поне работи и се самоиздържа, доколкото виждам. Е.. по време на коронакризата го закъса, но преди пандемията не е бил някой готованко, какъвто сега виждам, че е Флориан.

# 699
Леко сравнение- стандарта, който тя има с парите на семейството в САЩ, Георги може да има с парите на семейството си в България.

# 700
А Флориан какво ли има? Празни приказки, сини очи и плочки на корема. КПД - нула.
Хмм, този Иво откъде ли ми е познат? Даваха го в последния еп.на Дарси и Спейси

# 701
Има търпение, мнооооого търпение.

# 702
Преди малко мернах повторението на Дарси и Стейси... и точно улучих сцената, в която Стейси го пита "В Албания нямате ли курсове какво се прави преди раждане", а той казва "Не знам, не съм имал деца, защото никога не съм бил женен". Ето виждате ли как се поставя равенство между това да имаш деца и брака... Тоест абсолютно немислимо е за исляма да имаш дете извън брака. В Индия е абсолютно същото (там са хиндуизъм, будизъм и ислям). И индийците, и арабите ще ви питат "Single or married"? При тях няма опцията boyfriend/girlfriend. Или сам, или в брак. Такова нещо като връзка и секс без брак е нещо много лошо.

# 703
Флориан трябва да е много широко скроен албанец, щом се ожени за 15-тина години по-възрастна жена с две пораснали деца, чиито баща е сърбин.

# 704
Преди малко гледах руското TLC, рекламират "Семейството на Шантел" за идния четвъртък 23.05 ч (наше време), даже снимах промото с телефона. Дават и някакво шоу за 18+ "Третий лишний" WTF is this?

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 21:35 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт