90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XI

• 25 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
"Третий лишний" както и да се превежда, го дават и при нас. Казва се "Аз, ти и бившият ми партньор". Ново предаване е, дават го в сряда, от 21 или 22 и не е 18+. Но мисля, че при нас е вече към края си. Хора, които не са скъсали на цяло с бившият си партньор, ги запознават със сегашните си половинки. Даже не знам как по-правилно да формулирам изречението, за да опиша идеята на предаването хахха. Тази чернокожата, на която дават 18+ във ваната, има връзка с този с очилата, който пък все още живее с бившата си, заради децата и пандемията. Изкарал е тежко коронавирус и е останал при бившата си жена, за да се грижи за него. Даже беше накарал новата си да изкара 14 дни карантина в една колиба, за да е сигурен, че не носи вируса и спокойно да се принесе при него. Ако се зарази повторно, ще е фатално. Та принесе се тя, но я сложи в дрешника, защото нямаше друга свободна стая. Не можело при него, защото малката му дъщеря спи вечер при него. После я премести новата си в мазето, защото в дрешника й беше тясно. Ходиха в колибата да карат романтична вечер, защото вкъщи пред децата не става. Другата пък с бенката над устата е с гей, който постоянно се чува с бившото си гадже-мъж 😄😄😄 Даже чак ми е абсурдно да пише тези неща. Един нормален няма в това ТЛС 😄😄
Прави ми впечатление, че гадните сцени на "Краката ми ме убиват" са замъглени. Защо и при нас не е така? Изключително противни крака дават, не мога да сваря да превъртя анонса за предаването. И точно първата секунда от рекламата е извращение. Дайте ми време да успея да взема дистанционното, поне 😄

# 706
Хаха, точно същото щях да кажа и аз. Егати гнусните анонси, направо... понякога хапвам, дето се вика. И изведнъж или пъпки и тумори, или гнусни крака... И докато хвана дистанционното, по принуда виждам 3-4 секунди от тази гадост.
Преди малко записах още анонси, хаха. "Виза невесты, виза жениха", това са 90-те дни.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 21:37 от diziler

# 707
И аз мразя тези реклами с краката и пъпките. Тези хора са в такова здравословно състояние, че се чудя как не са започнали да се разпадат...

# 708
Жорката го дават и в Русия. Добре, че пак е Джорджи, а не е Гоша Grinning

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 21:38 от diziler

# 709
  • София
А защо на руски ви излизат анонсите за предаванията? При мен или няма такова нещо, или съм супер залюхана.

# 710
Защото гледа руския канал.

# 711
Хаха, да. Хващам 6-7 TLC-та: руско, турско, германско, унгарско, американско….(на кабелната и българско).

Вече върви и анонсът за:

СЕМЕЙСТВОТО НА ШАНТЕЛ
Премиера в сряда 22.00
Повторение в четвъртък 11.00

А сега започна “Наобратно”, ОМГ…

# 712
Вибокс трият по-бързо и от тубата. Пфууу.... сакън да не качиш 30 секунди от скъпоценната им продукция. Целият ВиБокс е пълен с епизоди от "Истории на духове" на Дискавъри и ТЛС, които стоят с години. Но заради няма и минута кадри, които качих, веднага се активизираха. Grinning

Четох статия за Лана (Руслана) от Украйна. В самото шоу не е обелила и дума на английски, но в лайв чат в Инстаграм и в Камео си говорила на перфектен английски жената, хахаха. И казала на феновете, че всичко било по сценарий. И като я питали колко е реално и колко е по сценария, тя казала, че 90% си е сценарий. Явно гледаме актьори в това предаване, нищо, че са реални хора с реални имена.
И още една статия за Лана и Дейвид.

# 713
  • София
Гледахте ли вчерашния епизод?
Ари се държи напълно детински. Знам, че сега не е с Бини и се прибра в САЩ, но мисля, че няма да се върне. Някак любовта ми се струва, че идва от него.
Съжалявам Джени. Много е трудно да си на място, където никой не те приема. А тя е възрастна американка, която се е вкопчила и от стсрана на Сумит грам любов не виждам. Мисля, че на него му писна тази драма.

Семейството на Шанел не мисля да го гледам. Всичко е толкова нагласено и са такива превземки, такова чудо.

# 714
Вибокс трият по-бързо и от тубата. Пфууу.... сакън да не качиш 30 секунди от скъпоценната им продукция. Целият ВиБокс е пълен с епизоди от "Истории на духове" на Дискавъри и ТЛС, които стоят с години. Но заради няма и минута кадри, които качих, веднага се активизираха. Grinning

Четох статия за Лана (Руслана) от Украйна. В самото шоу не е обелила и дума на английски, но в лайв чат в Инстаграм и в Камео си говорила на перфектен английски жената, хахаха. И казала на феновете, че всичко било по сценарий. И като я питали колко е реално и колко е по сценария, тя казала, че 90% си е сценарий. Явно гледаме актьори в това предаване, нищо, че са реални хора с реални имена.
И още една статия за Лана и Дейвид.

Лана на Дейвид е Светлана. Според нея е сценарий, според него не е. Той също имаше интервюта и участваше в едно предаване, наречено Отвръщат на удара (коментира как други хора коментират него Rolling Eyes ) и на моменти си личеше, че му се реве.

# 715
  • София
Честно казано би ми било интересно да видя какво се случва с Дейвид и Лана, но там положението предполагам, че е много тежко

# 716
Мисля, че нищо не се случва. Последно като го даваха, той каза, че вече не са заедно, защото тя не била толкова активна във връзката им (колкото той се надявал). Може да си е намерил нова украинка, с която да си пише.

# 717
E да, то страхотна “връзка”. С писане. Ако на това му се казва Relationship здраве му кажи. Иначе сори, обърках Светлана с Руслана. Дори и да е по сценарий, тя си е чатила с него в платен сайт 7 години и си е взимала печалбата от това. А едва ли ТЛС са се намесили още в началото на тези 7 години чат. В още първия епизод, в който дават Дейвид, той казва “пишем си от 7 години”. WTF?
Първото, което бие на очи е наивността. А като каза , че е платен сайт и никога не са се виждали на камери, си казваш: как е възможно?
Скрит текст:
Баща ми е на неговите години и е пълен наивник, вярва на всички промоции, на всички реклами, като звъннат на вратата и той се вързва на всичко, което му кажат. Звъннали от А1 и го навили за двугодишен договор. Ама и със спортните канали, които той никога не гледа. (Само Макс спорт плюс Диема екстра пакетите са общо 19 лв), сега плаща двойно повече за кабелна, отколкото аз плащам. Казвам му, че във всеки мобилен и тв оператор служителите взимат процент от всеки нов подписан договор и колкото по-висока е месечната такса, толкова повече пари взима и зарибяващият. Аз защо не ходя в офиси на А1, Виваком и т.н? Защото са като хиени, почват те от вратата). Пращаш го до Вилаз да купи батерия за чешмата, той взел смесител за баня, това са му пробутали и похвалил). Ето ти Дейвид, втори номер. “Еди кой си каза, че….”. И това винаги се приема за чиста монета и за даденост.

# 718
Дейвид твърди, че Лана не взима пари от сайта, а виси в него, защото е срамежлива и така се социализира. Заради това общува и с други мъже.
Всъщност, тя била бедно и скромно момиче, което даже няма какво да облече (ходела си все с едни и същи дрехи, защото няма други).
Също защото е срамежлива, не позволява прояви на физическа близост.
Той спомена и често коментирания факт, че тя не изглежда на 27 години. Според него, животът в Украйна е труден и затова Лана изглежда по-голяма.

# 719
  • София
Не мога да повярвам, че има такива наивници, но пък знам ли вече. Обаче Дейвид е тотално чалнат, защото и преди си е писал с рускини/украинки и други от този регион. Явно иска такова момиче, но нещо не му се връзват.

Общи условия

Активация на акаунт