Канал TLC - тема 2

• 2 526
  • 73
  •   2
Отговори

TLC (The Learning Channel) е американски телевизионен канал, създаден пред 1980 г. в Силвър Спринг, щата Мериленд.  Телевизията е собственост на Warner Bros. Discovery. Първоначално е ориентирана към образованието и практичните съвети, но през 90-те каналът се преориентира към лайфстайл и реалити предаванията. От 2008 г. до днес TLC е почти изцяло фокусирана върху личните истории.  

TLC е достъпна на всички континенти, като в България се излъчва от 2013 г. DTH операторите предлагат канала с дублаж на български език (два женски гласа и един мъжки глас) и/или субтитри на български език. От 2024 г. всички предавания на TLC от последните години са достъпни в платената платформа Max

Гласувайте в анкетата по-горе за вашите любими предавания по TLC!

Официален YouTube канал на TLC България

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 11:03 от diziler

# 1
  • гр.Пловдив
Благодаря за новата тема,любим канал с много полезни предавания Purple HeartYellow HeartGreen Heart
От анкетата се оказа,че гледам доста повече отколкото предполагах ..

# 2
Телевизията е добра. Ако не бяха тези 15-18 мин. реклами на час (които буквално са "губѝ време") щеше да е екстра.  В анкетата има около 80 предавания. Сигурно има и още от по-старите, а и ще се появят нови през следващите месеци, тях няма как да ги добавя в тази тема. Така че.. за тях, опция "друго". Пък при една следваща анкета ще се добавят и предаванията, тръгнали през 2025 г.

На мен ми допадат предаванията тип риалити, за човешките отношения.  Не съм гледал нито едно предаване за наднормени, за джуджета, за хора с малформации, за пъпки, за операции и т.н.

# 3
  • В страната на мечтите.
Аз съм много разочарована как приключи шести сезон на "Млади и бременни", ей така от нищото, нямаше събиране на майките, нямаше разговори и гледах в Тик Ток, че Джена беше публикувала, че не са снимали последен епезод и още от самото начало са им казали че няма да има. Според нея може би това щял да е последния сезон на това предаване, но няколко дни по-късно публикува че е започнал кастинг на 7 сезон и търсят момичета между 14 и 19 години, които ще раждат между февруари и юни 2025 година.
Не знам защо в България даваха само три епизода от шести сезон и останалото го качваха само в HBO - MAX със субтитри. 

# 4
Е може и да заснемат седми сезон.

Някой гледал ли е “Семейство Фрогър”, сега въртят първия сезон. За какво иде реч?

# 5
И аз очаквах финални епизоди на 6 сезон и останах разочарована,даже не разбрах как свърши

# 6
  • В страната на мечтите.
Свърши просто насред нищото - Джена разбра че е бременна отново, Кейла роди след 2 дни адски мъки, Лили и Лорънс се ожениха и даже не разбрахме какво се случи с Аная и Дайкон, защото след раждането ги даваха много малко. Това не беше край какъвто очаквахме и всички в Редит бяха доста разочаровани.

# 7
  • Fairbanks, Alaska
Не знам защо в България даваха само три епизода от шести сезон и останалото го качваха само в HBO - MAX със субтитри.  
Как само три епизода? Аз изгледах 13-те серии точно по TLC. През повечето време съм в Германия и там нямам достъп до Max.

# 8
  • В страната на мечтите.
Хм, странно, аз няколко пъти си го пуснах в понеделник в 22 часа и даваха нещо друго и се отказах да чакам.

# 9
  • София /Абсурдистан
Благодаря за новата тема!
И да кажа, че много прекаляват с рекламите, поради което гледам само на запис.

# 10
И аз всичко със закъснение. Чакам го да свърши на ефир и след това включвам, прескачам рекламите, които са точно по 5 мин. и е мн. удобно с един бутон да се скипват.
Аз съм много разочарована как приключи шести сезон на "Млади и бременни"
Някой път разместват дните и часовете, следи програмата.
Виждам, че в неделя има някакви 7 и 8 еп., но не знам на кой сезон.

07:00 Млади и бременни: Епизод 7 - (Unexpected: Teenage & Pregnant: Your Irresponsible Low Life Mom)
08:00 Млади и бременни: Епизод 8 - (Unexpected: Teenage & Pregnant: The Sperm IS The Baby)

Може и да е някакво повторение.

# 11
Е може и да заснемат седми сезон.

Някой гледал ли е “Семейство Фрогър”, сега въртят първия сезон. За какво иде реч?

Обикалят с кемперите семейно.
Имат 4 деца и не знам колко внуци.
3ма сина и една дъщеря ( Наташа, Максим , Дидие , Дани).
Според Уикипедия бащата Рене е певец.
За сега по тлс едно и също повтарят. Както със епизодите на "Шест дъщери".

# 12
Запис в темата.
Засега следя "Забранена любов", но тази с мюсюлманина е наистина много тъпа и едва я издържам. Евреина, бивш алкохолик и той с хиляди претенции. Чудя се нямат ли граници тези жени и как доброволно се обезличават.

# 13
Интересно обаче как мюсюлманката каза на този евангелиста-петдесятник, че не е зле той да приеме исляма. Тия филми обаче не минават. Обикновено жената променя религията в брака, детето приема религията на бащата. Другият вариант (а и най-нормалният) е да го дават по-светски и без религиозни изцепки, всеки си остава със своята религия, без да натрапва нищо на другия. Идеалният вариант. Ама в това предаване са избрали само крайните форми.
Католичката с евреина.. направо им се чудя. На нейно място никога няма да му приема глупостите с кашерната храна, шабат и хилядите еврейски условности. Тя да си изповядва католицизма, а той каквото си иска. Още повече... над 15 години е бил наркоман и алкохолик и не е бил пример в живота, сега изведнъж станал по-религиозен от нормалното и тази фанатичност я натрапва и на жена си. Като го заритам...Grinning

# 14
Какво се случва с амишите?
С медиумът от Лонг Айлънд? (Последно разбрах ,че Тереза и мъжът и не са заедно и са разведени).
А Кейт и пълният и дом ?

Общи условия

Активация на акаунт