Канал TLC - тема 2

• 5 583
  • 103
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата 🌷Любим канал. Скоро не съм гледала “6 дъщери”, а ми беше доста интересно.

# 16
  • Fairbanks, Alaska
За сега по тлс едно и също повтарят. Както със епизодите на "Шест дъщери".
Сегашните епизоди на "Шест дъщери" би трябвало да са нови. Поне аз виждам надписът "Нов епизод". Дори и да повтарят, за мен всичко е ново, понеже отскоро гледам TLC.

А "Млади и бременни"-повтарят сезон 3.

# 17
За сега по тлс едно и също повтарят. Както със епизодите на "Шест дъщери".
Сегашните епизоди на "Шест дъщери" би трябвало да са нови. Поне аз виждам надписът "Нов епизод". Дори и да повтарят, за мен всичко е ново, понеже отскоро гледам TLC.

А "Млади и бременни"-повтарят сезон 3.

Да, новината ,но един епизод на "шест дъщери" го гледах поне три пъти з една седмица. Вчера мисля беше новият епизод.

# 18
До момента класацията води "90 дни до сватбата"

90 дни до сватбата - 23 гласа
Пристрастени към изгодно пазаруване - 12 гласа
Дарси и Стейси - 11 гласа
Маниаци-чистофайници - 11 гласа
6 дъщери - 12 гласа
Невероятните спестовници - 10 гласа
Малки хора, свят голям - 10 гласа

# 19
  • Fairbanks, Alaska
Да, новината ,но един епизод на "шест дъщери" го гледах поне три пъти з една седмица. Вчера мисля беше новият епизод.
За мен повторенията са добре дошли. Не винаги мога да седна в 22 часа в понеделник да го гледам. Два пъти вече прибягвам до третото повторение.

# 20

За мен повторенията са добре дошли. Не винаги мога да седна в 22 часа в понеделник да го гледам. Два пъти вече прибягвам до третото повторение.

Попринцип е така. Аз също го гледам през деня , когато повтарят. Вечер абсурд да седна да гледам . " Спя докато бебето спи" 😁

# 21
Тъкми си открих, че има нови епизоди на Моето 300 килограмово тяло и май епизодите на 12 сезон са излъчени и няма повече. Ядосвам се, че не можах да догледам епизода с Аби, който беше 330 килограма и чрез диета в болницата смъкна 90 килограма. Проверих общо колко е смъкнал до края на епизода - цели 148 килограма. Забележително!

# 22
Не съм гледал почти нищо от тази поредица. Но вярно ли е, че повечето хора от героите им (в първите сезони) вече не са живи?

Чакам си новия сезон на "Добре дошли в Платвил", ама да видим кога ще е.

# 23
  • Bulgaria
Не съм гледал почти нищо от тази поредица. Но вярно ли е, че повечето хора от героите им (в първите сезони) вече не са живи?

Чакам си новия сезон на "Добре дошли в Платвил", ама да видим кога ще е.

Предполагам, че това ще е новия сезон

Досега не съм гледала предавания по този канал, защото повечето от тях вече са с излъчени няколко сезона, но винаги преглеждам кои са премиерните заглавия всеки месец. Simple Smile

# 24
Да, супер за новия сезон Wink
Иначе винаги има нови предавания, може да хванеш някое. "Забранена любов" е първи сезон, "Семейство Фрогър" също.
Скоро ще започне "90 дни до сватбата: Преди срещата". Тоест това е преди да се запознаят двойките, общували са само по интернет и се виждат за първи път по летищата. После започват да градят своя съвместен живот. Но... е с нови двойки, така че е като първи сезон за теб. Същите тези двойки нямат предишна история, така че нищо не си загубила.

# 25
Тази вечер даваха първия епизод от новия сезон на "90 дни: Преди срещата", единият от участниците е сляп и от екипа му съобщават "тя е пред теб", падам!

@mimity933,  изцяло с нови двойки е, можеш да гледаш отначало, в неделя от 21.00 ч.

# 26
  • Sofia
Интересни двойки са подбрали.

# 27
Този в инвалидната количка ми събра очите, 4 брака имал, отделно други 4 годежа и не знам си колко връзки, повечето бразилки... На 51, намерил си 32 годишна бразилка пак... Ама какви са тези откачени хора, с фетиш към определена нация и пътуват само до конкретната държава... (като оня Дейвид с украинките).

# 28
  • В страната на мечтите.
А аз не разбрах тоя дето е драг асистент, уж не е гей, ама иска да излиза с мъж, с мъжки атрибути, защото му харесват, но притежателя им да изглежда като жена?!?! Ако правилно съм разбрала да беше казал, че си пада по трав*стити и да се приключва Joy Много странна птица е този човек.

# 29
Не, по транс жени си пада. Ама забравих как се самоопредели, не "небирарен", ами нещо подобно... "някакъв си "***сексуален", забравих думата. Харесва партньора да има женственост, независимо дали е мъж или жена. Обичал транс жени със или без пенис, но предпочитал със. Хахаха...  Егаси откачалките вече са в това предаване.
А тази транс филипинка изглежда потресаващо с тези стъклени очи.

Общи условия

Активация на акаунт