90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XI

• 25 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Ашли с нова любов

# 721
  • Sofia
Ашли не прилича на себе си на тази снимка. Доста подмладена ми се струва.

# 722
Дейвид твърди, че Лана не взима пари от сайта, а виси в него, защото е срамежлива и така се социализира. Заради това общува и с други мъже.
Всъщност, тя била бедно и скромно момиче, което даже няма какво да облече (ходела си все с едни и същи дрехи, защото няма други).
Също защото е срамежлива, не позволява прояви на физическа близост.
Той спомена и често коментирания факт, че тя не изглежда на 27 години. Според него, животът в Украйна е труден и затова Лана изглежда по-голяма.
Да, да.. повярвахме, хахаха. Тя с тази визия може да си позволи много по-луксозен живот, ако реши да е по платения начин. Имала само един кат дрехи и нямала какво да облече. Дооообре.

А с перфектния английски, дето го знае, не може да си намери работа?

А на тази снимка ми е много по-симпатична, отколкото на онези кифленски филтрирани снимки, които е пращала на Дейвид, направо нереални.

# 723
Ашли - едва се сетих за нея. Изобщо не прилича на себе си. Яко филтрирана е снимката. Иначе си отиват с новия. Личеше си отдалеч, че Джей Джей я използва.

# 724
Лана със сигурност печели добри пари от тези сайтове (тя е в повече от един) и не проявява никакъв интерес да се заселва в чужбина. Когато уж са се уговаряли за визата, тя е дала измислен адрес (този на дядо Анатоли, когото дадоха през уикенда).

Тя едва ли щеше да се покаже в предаването, ако не са й платили добра сума. Сигурно затова казва, че всичко е по сценарий, защото продуцентите са я издирили и са преговаряли с нея.

П.п. една новина - Никол, сестрата на Педро, е участвала наскоро в конкурса Мис Вселена Доминиканска република. Не е спечелила титла, но е била в топ 10. Изглежда и в Доминикана имат същия проблем с миските, като нас.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 15:51 от pppqqq

# 725
  • София
Ужас, не знам що за критерии има, че тя да е в топ 10 на красавиците

# 726
Може би по техните критерии да е красива.
Моето мнение е, че истински красивите жени, изобщо не се занимават с такива конкурси.

# 727
  • София
По принцип латино жените в конкурсите са много красиви, не знам тя как се вписва

# 728
Обиждаш нацията, като предполагаш, че по техните критерии е красива - все едно някой да види някоя от скандалноизвестните мис България и да си каже, че българите я намират за красива...

И моето наблюдение е, че жените, които участват в тези конкурси не са непременно най-красивите, а са жадни за слава и внимание. Злата Лида е била шеста в най-престижния конкурс за красота на Индонезия (2009г).

За разлика от Никол, тя е спечелила една от по-малките титли (за красива и спортна фигура или нещо подобно).

# 729
Е, ние имаме и красиви мис България.
По-скоро тук е въпроса защо се допускат тунинговани участинички в конкурси за красота. Идеята не е ли за естествена красота? А, Никол как е стигнала до 10то място - такива са били участничките, до толкова са я оценили. Аз също не я намирам за красива, но тук по-скоро ми влияе и противното й държание и характер. Нещо такова се получава и с Жени Калканджиева. Красива я намирах докато не започна с наглото си и надменно държание. Злобата загрозява.

# 730
Напротив - преди бяха забранени операциите, сега дори се насърчават. Имам предвид във влиятелните държави, не само тук. Даже мисля, че така се рекламират клиники за пластична хирургия.

# 731
  • София
Леле какви са ги подрбали. С никого от тези не бих искала да живея и 5 минути под един покрив. 😁

# 732
Аа, хахаха.. Направо ги искам на календар Wink

# 733
Оххх Календар на ужасите ...😁😜

# 734

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 23:39 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт