Паническо разстройство - 51

• 40 071
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, от 2 дни не пия клонарекс и съм само на ксетанор. Имам тревожност и едно треперене отвътре. Това дали е от спирането на клонарекса?
Да, ако не е спрян по схема.

Здравейте.
Утре трябва да отида в центъра до бъдещото ми работно място, и само при мисълта пулсът ми скочи до 150, не можах да го смъкна 20 минути. Въпросът ми е: имам небилет, но той би ли ми помогнал при пулс, заради тревожност, или да не рискувам?
Опитай с Валидол първо.
Спирах го по схема.

# 316
Скрит текст:
Здравейте, от 2 дни не пия клонарекс и съм само на ксетанор. Имам тревожност и едно треперене отвътре. Това дали е от спирането на клонарекса?

Здравейте.
Утре трябва да отида в центъра до бъдещото ми работно място, и само при мисълта пулсът ми скочи до 150, не можах да го смъкна 20 минути. Въпросът ми е: имам небилет, но той би ли ми помогнал при пулс, заради тревожност, или да не рискувам?
Опитай с Валидол първо.
Спирах го по схема.
Значи би трябвало да отшуми с времето. Колко време го пи?

# 317

Здравейте.
Опитай с Валидол първо.
Спирах го по схема.
Според мен ще мине, имай малко търпение. Може и от спирането да е. Няколко дни и ще отмине.

# 318
Цветелина, в твоя случай идеалния бета блокер за социална тревожност би бил пропранолол, атенолол или метопролол.

# 319
Да се похваля. Днес едва стигнах до офиса, бях зле. Прибрах се, щото нищо не успявах да свърша и съм спала от 12-15ч. Станах като парцал, едва кретам. Но вярвам че много се преуморих последните две седмици. Утре дано съм по-добре.
Мисля че резките промени във времето също ми влияят. Един ден се потя и жега, после - студ.

# 320
Някой да е изпитвал парене в ръцете от стрес, преди малко ми се случи, паник атака ли е не знам и много ми се гади, ужас....

# 321
Някой да е изпитвал парене в ръцете от стрес, преди малко ми се случи, паник атака ли е не знам и много ми се гади, ужас....
Да, аз бях споделила преди няколко страници.
Пила съм Бринтеликс 1 седм. (1/4 и стигнах до 1/2) и Клонарекс (1/4)- как да се опитам да ги спра и да опитам ли детокс на организма преди да започна да пия нещо друго, ако ми изпишат? Чета за Млечен бодил, Ашваганда, ХОЛИН И ИНОЗИТОЛ. Някой да е пробвал?

# 322
Пила съм Бринтеликс 1 седм. (1/4 и стигнах до 1/2) и Клонарекс (1/4)- как да се опитам да ги спра и да опитам ли детокс на организма преди да започна да пия нещо друго, ако ми изпишат? Чета за Млечен бодил, Ашваганда, ХОЛИН И ИНОЗИТОЛ. Някой да е пробвал?
Аз пия клонарекс само при нужда, одеве пих и сега съм по-добре, иначе в момента съм на Лепонекс 25мг, почти 2 седмици го пия, страничните ефекти са ужасни. Че и корема ми стана голям, едва се мушвам в панталон и не мога да си закочая ризите...

# 323
Алваганда добре, другите няма смисъл. Холин и инозитол, ако ще отслабваш бива. Магарешкия бодил смисъл няма.

# 324
Моят преглед мина супер тъпо, в общи линии никакво решение не се взе. Дали да увеличавам аритави, дали да сменям. Говори ми куп глупости, супер отвеян човек. Имам чувството, че беше на наркотици. Изписа ми някакъв антипсихотик медористер, който има нечовешки странични ефекти, и като цяло нямам намерение да го пия… и не знам сега какво да правя. И тъй.

# 325
Анонимен недей да спираш, искай да ти го сменят.
Цвети що да не пробваш. Нека Георги да се изкаже за медикамента, но антипсихотик е добър вариант. По-добре от ксанакс.

# 326
Анонимен недей да спираш, искай да ти го сменят.
Цвети що да не пробваш. Нека Георги да се изкаже за медикамента, но антипсихотик е добър вариант. По-добре от ксанакс.

Защото от страничните му ефекти тръпки ме побиха. То не е съсиреци в дробовете, в краката. И това говорим за чести странични ефекти. Имам флуанксол, не знам дали да не опитам с него, не ми звучи толкова страшен. Но да, нека и Георги каже все пак…

# 327
Аз не съм лекар бе хора. Не мога да кажа дали да пие и какво да пие. Аз виждам, че отказва лечение. За мен човек стиска зъби и приема медикаментите. И не спира след 20 дена. Флуанксола трябваше отдавна да е почнат. Медористера е изписан, щото трябва нещо да се изпише. Нищо няма да ти стане като съсиреци и такива, но не е за теб подходящ.

# 328
Моят преглед мина супер тъпо, в общи линии никакво решение не се взе. Дали да увеличавам аритави, дали да сменям. Говори ми куп глупости, супер отвеян човек. Имам чувството, че беше на наркотици. Изписа ми някакъв антипсихотик медористер, който има нечовешки странични ефекти, и като цяло нямам намерение да го пия… и не знам сега какво да правя. И тъй.

Цвети преди време бях ти предложила моята психи . защо не опиташ ,можеш още днес или още утре да отидеш.

# 329
Аз не съм лекар бе хора. Не мога да кажа дали да пие и какво да пие. Аз виждам, че отказва лечение. За мен човек стиска зъби и приема медикаментите. И не спира след 20 дена. Флуанксола трябваше отдавна да е почнат. Медористера е изписан, щото трябва нещо да се изпише. Нищо няма да ти стане като съсиреци и такива, но не е за теб подходящ.

Тоест да не го пия така ли?

Общи условия

Активация на акаунт