Паническо разстройство - 51

• 40 081
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
Цветелина , това е терапия , която е нещо средно между психиатрия и психология. И няколко лекаря консултират пациента, като се търсят допълнителни отклонения от нормите на диагнозата. Ако си гледала д-р Хаус, това е най-близко. Но ще трябва да лежиш или да си там поне 12 часа на ден.

# 301
Цветелина , това е терапия , която е нещо средно между психиатрия и психология. И няколко лекаря консултират пациента, като се търсят допълнителни отклонения от нормите на диагнозата. Ако си гледала д-р Хаус, това е най-близко. Но ще трябва да лежиш или да си там поне 12 часа на ден.

Ти направо ме преби… предполагам, че ще е само предложение, а не свършен факт нали?

# 302

Ти направо ме преби… предполагам, че ще е само предложение, а не свършен факт нали?
И аз съм на неговото мнение, ако лежиш ще те наблюдават и ще ти изпишат точните лекарства, лежи се една седмица, на мен ми предлагаха но отказах, ако не ми подейства лепонеска и аз ще лежа, това е положението.

# 303
Аз не съм на антидепресант, обаче може и да стигна до него. Въпрос към тези, които не взимат лекарства. Как се справяте с това усещане за загуба на контрол върху тялото и емоциите? Имам усещането, че ще полудея и ще започна да се държа неадекватно в някакъв момент. Цялото ми съзнание при срещи с хора е насочено в дишането ми и да се държа адекватно. И сега не спирам да мисля като почна новата работа как ще изкарам. На новия служител винаги всички му обръщат внимание, вперили са поглед в него. И това ме ужасява. Ами ако изтрещя и започна да се държа тотално неадекватно? Как да го контролирам това?!
Винаги пия бензодиазепин преди важни събития.
Ако нямаш иди личната да ти изпише.

# 304
Цвети, отивай на лекаря, нямаш друг вариант. Ако ги спреш рискуваш да се влошиш още повече.. Няма какво да мислиш.
Доста ставам тревожна есента, но то не е сефте. И започва едно спанее. При вас така ли е?

# 305

Ами алкохол не съм пил Simple Smile Имам депресия след ковида, още би трябвало да я имам, пия золофт. Ама нямам време да обръщам внимание, че правя голям ремонт и ми е бръмнала главата. Засега нямам драма. Алкохол почти не пия.
Благодаря, че отговори! В такава яка депресия потъвам и то без видима причина, че не знам кой път да хвана. Надявах се да е от 14 дневната изолация и да отшуми, но симптомите на агорафобия постепенно се засилват. Отново загубих апетит, постоянно ми се спи и реве, чувствам се като изцеден лимон. Пусках кръвни след карантината и според тях всичко е наред, а се надявах тези усещания да се дължат на някое отклонение в кръвните, поне това се коригира. Бавно и славно съм се запътила отново към АД. Явно ще се наложи да посетя психиатър и това ме смазва още повече психически.

# 306
Някой да е правил Genomind тест и да каже, дали са му нацелили лекарствата?

# 307
Пак съм аз хора, и аз като Цвети само спамя,ама няма къде другаде.

Това нашето е голяма наказия, явно при мен е на кризи и фази, защото имам моменти със седмици съм ок. И най-тъпото е,че само тези екстрасистоли ме мъчат. Днес например закусих, отидох на пазар и както бях с чантите и задъхана , 10 минути преди вкъщи ме изтресоха две силни. Веднага сърцебиене и както бях вече запъхтяна мислех ,че е края.

Чак ми се замрежи, трябваше да спра да ходя, за да се успокоя малко и съм се прибрала като костенурка. До входа вече беше минало и си направих експеримент - качих до петия етаж за по-малко от минута. Тоест аз не мисля ,че сърцето отказва.

Обаче стегна ли си корема и веднага ги усещам, макар и слаби. Това ме изморява психически, преди всяко излизане се чудя дали няма да стане, преди всяко по-важно събитие. Спрях да медитирам и това го има- като медитирах не им обръщах толкова внимание.

Вече 3 години - какво е това чудо? Ходих на всички прегледи, какво пак да обикалям като на никой не му пука.

Четох в интернет - били се появявали с възрастта при невротични хора - тоест няма да се отърва. В групите чета за хора дето от 30 години ги имат, еми не искам така!

Съжалявам ,че се оплаквам, просто внимам мерки, като видя подобрение ги спирам, за да съм си като преди. Явно ще трябва да свикна. Sad

# 308
Пак съм аз хора, и аз като Цвети само спамя,ама няма къде другаде.

Това нашето е голяма наказия, явно при мен е на кризи и фази, защото имам моменти със седмици съм ок. И най-тъпото е,че само тези екстрасистоли ме мъчат. Днес например закусих, отидох на пазар и както бях с чантите и задъхана , 10 минути преди вкъщи ме изтресоха две силни. Веднага сърцебиене и както бях вече запъхтяна мислех ,че е края.

Чак ми се замрежи, трябваше да спра да ходя, за да се успокоя малко и съм се прибрала като костенурка. До входа вече беше минало и си направих експеримент - качих до петия етаж за по-малко от минута. Тоест аз не мисля ,че сърцето отказва.

Обаче стегна ли си корема и веднага ги усещам, макар и слаби. Това ме изморява психически, преди всяко излизане се чудя дали няма да стане, преди всяко по-важно събитие. Спрях да медитирам и това го има- като медитирах не им обръщах толкова внимание.

Вече 3 години - какво е това чудо? Ходих на всички прегледи, какво пак да обикалям като на никой не му пука.

Четох в интернет - били се появявали с възрастта при невротични хора - тоест няма да се отърва. В групите чета за хора дето от 30 години ги имат, еми не искам така!

Съжалявам ,че се оплаквам, просто внимам мерки, като видя подобрение ги спирам, за да съм си като преди. Явно ще трябва да свикна. Sad
Ако ще те успокои - няма да ти мине. Усмихвай се, все по зле ще става. И аз имам, не ги отразявам вече. На холтер излезнаха 4 броя камерни и 1 надкамерна, камерните бяха по двойки. И това е. Вярно , че е стряскащо, ама с времето се свиква. А ако ще те успокои, няколко големи имена от спортните среди имат също. А това с коремните мускули е заради вагус нерва, от него се получава. И при навеждане имаш вероятно.

# 309
Да Георги - при рязко навеждане или завъртане, ако съм нервна чисто малко движение и съм готова. Явно затова едно време старите хора ни казваха да се радваме ,докато сме млади. То имало защо. Ще свиквам и ще си пишем, кво да се прави.

# 310
Здравейте виждам ,че всеки от нас нещо го тревожи и мъчи .. може би сега тревожността е усилена от промяната на времето.
Днес аз имам преглед при момолог и страшно много съм притеснена, страх ме е от резултата, тъй като не съм ходила никога и корема ми е на топка ..  Много съм притеснена

# 311
Аз пък получих от бринтеликса или клонарекса парене в крайниците, вагинално кървене + диария, която разбута явно хемороидите и стана мазало от кървене. Не можело да е от бринтеликса според докторката. Е, сега вече я втасах. Спирам всичко, че се докарах до разруха.

# 312
Здравейте.
Утре трябва да отида в центъра до бъдещото ми работно място, и само при мисълта пулсът ми скочи до 150, не можах да го смъкна 20 минути. Въпросът ми е: имам небилет, но той би ли ми помогнал при пулс, заради тревожност, или да не рискувам?

# 313
Здравейте, от 2 дни не пия клонарекс и съм само на ксетанор. Имам тревожност и едно треперене отвътре. Това дали е от спирането на клонарекса?

# 314
Здравейте, от 2 дни не пия клонарекс и съм само на ксетанор. Имам тревожност и едно треперене отвътре. Това дали е от спирането на клонарекса?
Да, ако не е спрян по схема.

Здравейте.
Утре трябва да отида в центъра до бъдещото ми работно място, и само при мисълта пулсът ми скочи до 150, не можах да го смъкна 20 минути. Въпросът ми е: имам небилет, но той би ли ми помогнал при пулс, заради тревожност, или да не рискувам?
Опитай с Валидол първо.

Общи условия

Активация на акаунт