Паническо разстройство - 51

• 39 179
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Искам да започна флуанксол, но и двамата психиатри са ме отсвирили, и не знам как да го пия? Имам вкъщи, но не знам как се пие… 🙄

# 391
Аз откакто започнах нова работа(преди 1 г), се успокоих.... Оставих си и старата(работех за себе си, така че успях да ги балансирам)... Преди беше кошмар-ще изкарам ли пари, колко ще изкарам, ще ми стигнат ли, докога ще се осигурявам на 4 часа, каква пенсия ще взема и тн... глупости като lovely. Голям стрес и тормоз... И като почнах и другата работа и имам някаква сума сигурен доход, сежуспоих и престанах да получавам каквито и да е панически симптоми... Ама то и моя най-голям страх и ужас е да не осъана без работа и от там без доходи. Не живея сама, мъжът юи е военен, работата му е сигурна и няма да умра от глад😀. Обаче това ми е стрес и насадено от младини.... Друг е въпроса дали изобщо ще доживея до пенсия, ама на-притеснявах се и това е... Всеки луд с номера си🙃. Та за мен това беше решение...

# 392
При мен избор нямаше. Зависеха от мен хора. Болен, не болен, с паники и фобии - на бачкане. Иначе греда. Това е положението. Стискал съм зъбите и съм бутал. Нямах друг изход.

# 393
Някой с идеи как да пия флуанксола?

# 394
Здравейте . Имам паническо разстройство  за 2 ри път се отключва . Изписаха ми ципралекс по 1/4 първите 4 дни после по половин таблетка .. но когато вдигнах на половин таблетка стана някъв ад пак кризи атаки натрапчиви мисли … някой дали е минал през това и дали ще отшуми … Sad
Нищо не е вечно и това ще отшуми както е дошло, от колко време пиеш лекарства?
 Ами от няколко дни сигурно трябва повече време …. а някой излекувал ли се е без психотерапия

# 395
Е, ако имах едни пари, които да са ми сигурни нямаше да треперя нон стоп и аз и все да пресмятам още колко ще издържа. Сега съм на нова работа и от вратата ме почнаха с истерията - че трябвало всичко да е за вчера. И аз почвам веднага да мисля как да напусна и да търся нещо друго.
И аз уж все стискам зъбите, ама тялото ми не ще бе. То не беше разтройство, то не беше главоболие, буквално бунт на физическо ниво. И към това паниките са си просто един бонус.
Може би ако бях на лекарства по лесно щях да бутам. Аз си гълтам тук таме лексотана, ама с него гледам да внимавам.

# 396
Здравейте . Имам паническо разстройство  за 2 ри път се отключва . Изписаха ми ципралекс по 1/4 първите 4 дни после по половин таблетка .. но когато вдигнах на половин таблетка стана някъв ад пак кризи атаки натрапчиви мисли … някой дали е минал през това и дали ще отшуми … Sad
Ципралекса и на мен не ми се отрази добре. Смениха ми го, голям зор изкарах с него. Сега пия Сероксат и е по-добре.
А колко време го пихте защото нали казват , че така е смао докато организма свикне

# 397
Сутрин 1 и вечер 1 хапче, такава ми беше схемата, ама го сменихме с олфрекс че от флунаксола ми извърташе главата чак..

# 398
А вие работите ли? Как се справяте? При мене май основния проблем е работата. Непрекъснато срокове, истерии, лудост. Искам да не работя. Или да сменя изцяло попрището. Ама всеки път като гледам за смяна и се отчайвам, защото нямам умения за смяната, а в обявите тонове изисквания. Та трябва са се ходи на курсове за квалификации. Или нещо от сорта. Страшна драма ми е това. Как ще я докарам до пенсия, все тва мисля. А до тогава има много време. Имам чувството, че още няколко години работа и съвсем ще се поболея.
А вие работите ли? Как се справяте? При мене май основния проблем е работата. Непрекъснато срокове, истерии, лудост. Искам да не работя. Или да сменя изцяло попрището. Ама всеки път като гледам за смяна и се отчайвам, защото нямам умения за смяната, а в обявите тонове изисквания. Та трябва са се ходи на курсове за квалификации. Или нещо от сорта. Страшна драма ми е това. Как ще я докарам до пенсия, все тва мисля. А до тогава има много време. Имам чувството, че още няколко години работа и съвсем ще се поболея.
Аз смених работата си и след 2 седмитци стана същият ад .. а вие имате ли натрапчиви мисли Мойте са насочени към приятеля ми и това най - много ме плаши искам да се разделим да избягам … но после се успокоявам и всичко ми минава … но получавам кризи все по - трудно ми е да се успокоя

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 18:37 от Борислава94

# 399
В листовката на лекарството пише как се пие.

Здравейте . Имам паническо разстройство  за 2 ри път се отключва . Изписаха ми ципралекс по 1/4 първите 4 дни после по половин таблетка .. но когато вдигнах на половин таблетка стана някъв ад пак кризи атаки натрапчиви мисли … някой дали е минал през това и дали ще отшуми … Sad
Ципралекса и на мен не ми се отрази добре. Смениха ми го, голям зор изкарах с него. Сега пия Сероксат и е по-добре.
А колко време го пихте защото нали казват , че така е смао докато организма свикне
Пих го един месец и имах огромно нервно напрежение от него, което не минаваше. Доктора видя,, че няма да стане и го смени. Има антидепресанти които не се понасят добре, трябва да се улучи точния с проби и грешки.

# 400
Цвети, флуанксол ми беше изписан сутрин 1,вечер 1/2. Ти започна ли работа?

# 401
Цвети, флуанксол ми беше изписан сутрин 1,вечер 1/2. Ти започна ли работа?

Да, и ми е много трудно… пулсът ми постоянно е над 130 там. Не знам за кръвното не съм го мерила, обаче се панирам много от този пулс, и не знам какво да правя… 😔

# 402
Това с работата е много лично - аз без работа много се влошавам, но има хора, които тогава са спокойни и щастливи. Според мен е лично. Отново няма правилно. Просто трябва да правим, както го чувстваме.

# 403
А някой дали е пил денксид за справяне с това състояние

# 404
А някой дали е пил денксид за справяне с това състояние
Аз пих деанксид в началото заедно със Сероксата. След като се стабилизираха нещата, спрях деанксита и остана само Сероксата.

Общи условия

Активация на акаунт