Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 204
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Далечният изток
Така като го чета, Горджи, мисля, че не може да я понася, камо ли да легне с нея. С такова впечатление съм, не знам...

# 601
  • София
Аида, тя историята на Кончето е от оно време. В интерес на истината, не съм видяла да я храни нещо жената, но предвид ситуацията, в която се намира, някакво огорчение към нея би било напълно разбираемо.

Дожаля ми за човека. Семейните с децата, никоя ли не го ще? Flushed

Искрено ми дожаля,  ама нема да му пусна. 😅😅😅

Чак толкова жалостиви не сме Joy

# 602
Историята на Кончето,  като и историите на Равена. Вечни колебания и драми без особени действия.
Досега да съм си намерила 5 любовника.

# 603
  • София
Какво има да я храни, той е достатъчно красноречив - написал си предизвестието, но то му седи в чекмеджето, а жената не знае. Той я мотае, което е по-лошо дори от това да се оплаква или да пише лоши неща за нея. Просто не му е изгодно да се махне, иска си топлата супа и чехлите след работа, но и да кръшка, ако някоя му върже.
А аз на любовниците се чудя как може да са с такъв тип мъже - той вече е показал, че окото му не мигва да лъже.

# 604
  • София
Ми и тя го мотае, като не му казва директно, че не ще да прави вече секс с него... какво очаква?

# 605
Ама той още няма ,само стръв е пуснал.
Такива мъже...мрън, мрън, ама иска ми се, ама не ми стиска  ,ама то...драми,ама то терзания....айде нема нужда.
За мен мъжът трябва да е уверен, в това което иска, да го гони и преследва, както се вика да те сгъне на 4 от вратата и да не мисли толкова.

# 606
  • София
Аида, аз наистина си мисля, че я обича, ама наистина.
Имам пред мен подобна история, само че обърната. И съм склонна да му вярвам.

Хората сме ужасно различни, не сме матрица и няма един еднакъв. Жените особено сме - всяка е Вселена. Със собствена енергия, ос и въртене.

Може би и от твоят живот, може и от чужди да знаеш, че нищо не е черно и бяло. Всеки си намира начин.

Начи, виното, което ми донесе Босилка е одма Heart Eyes

# 607
  • София
Той си търси повод и оправдание да кръшка. Вече дълбоко се съмнявам да е чак на толкова сухо, колкото описва.

# 608
  • София
Ама той още няма ,само стръв е пуснал.
Такива мъже...мрън, мрън, ама иска ми се, ама не ми стиска  ,ама то...драми,ама то терзания....айде нема нужда.
За мен мъжът трябва да е уверен, в това което иска, да го гони и преследва, както се вика да те сгъне на 4 от вратата и да не мисли толкова.

Той ако беше такъв, жената нищо щеше да иска, нито да смее да му откаже секс Laughing

# 609
  • Далечният изток
Ми тя жената има ли нужда да казва, че не иска секс с него?! Просто не дава.
Действията са красноречиви, няма нужда от приказки.
Има нещо спестено, ама айде, той си знае, няма нужда да ни бие тъпан.

# 610
А тая жена не знае ли,че липсата на секс води до краха на това семейство.

# 611
  • София
Как крах? Никой не иска развод, тя даже нюха обстойно.

Крах е когато и двамата кажат баста, въжделенията още никого не са убили.

# 612
Не вярвам да се стигне до крах. Той чака, уж пуска въдици, ама така може да минат години и накрая да му се отще.

# 613
  • Варна
Не им ли е рано още, за фаза пенсионери?
Няма нормален мъж, който да стои на сухо.

# 614
  • Далечният изток
Да откаже кекса викаш?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт