Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 283
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Да, Уиш, тя ако имаше дете, щеше да намери сили да живее. Тя нямаше какво да я държи над водата. За това аз казвам на приятелките си: Абе роди едно дете, аз няма да те питам от кой. Ама пусто его.
Сега имам една друга дружка, и тя в някакви кризи и тя ме заплашва, че ще е следващата. Аз направо изтръпвам.
Вие да не мислите, че това са някакви изпаднали жени. Все красавици, все с висше образование, все с апартаменти в Софето. Но материалните неща не носят щастие. Нямаш ли за кой да се грижиш и кой да мислиш, нямаш желание за нищо.

# 466
Кристина, твойте приятелки големи депресантки, бе. И мойте не са на върха в личните си отношения, но чак за самоубийство е немислимо.

# 467
Хепи, аз се надявам повече такива неща да няма.
Всичките ги бутам, кой ги иска да ги взима, ама те са с много претенции.
А някоя си хване гадже, а аз почвам:
Какво добро и хубаво момче. Белким се излъже, ама ние сме вече стари чанти, червените лампи ги виждаме от далеч.
Така е и с бившите. Знаем там какво е било и ни е страх пак да не е същото. Помним само хубавото, но лошото стои като призрак в гардероба.

# 468
Крис като преминала през ужаса..да не знаеш жив ли е, а всички около теб да казват и да се държат, че не е..
Ще кажа, че е в човека..
С дете е още по-пагубно, оставайки без нищо..
До характер е

# 469
Криси, съжалявам за приятелката ти. Трябвало е да се лекува, тя е била в тежка депресия, това не е било любов, а точно фиксация, както казваш ти. Дано поне живата потърси помощ на време. Посъветвай я да го направи.
Не мисля, че е егоистично, а напълно нормално да не искаш да раждаш дете без баща.

# 470
Изпитанията на живота, каляват характера.
Колкото по- често се сблъскваш със смъртта, дори на близките, толкова по- устойчив и силен човек те правят.

# 471
Криси, стана ми тъжно за приятелката ти. Жалко, че не е взела правилното решение. Съдби човешки.

# 472
Изпитанията на живота, каляват характера.
Ако беше така психиатрите щяха да останат без работа, то и на тази страница има пример че изпитанията предимно съсипват, та е по-добре да се избягват. Темата въобще е за търсене на по-доброто, не да си създаваш пречки и изпитания. Като търси друга жена да продължава да си я търси, айде трафика да върви, светофарът е на зелено Triumph

# 473
  • София
Ами, точно красавиците имат по- кофти съдба. Не ме учудва историята. Хем не върви да се хванеш хептен с оръфляк, хем ти се пробват само доста нахакани мъже, а те доста често са с личностни дефицити. Хем по- скромните мъже изобщо не си и помислят да свалят. Пък ти може и златна душа да носиш. Хората не възприемат така нещата.

# 474
Не обичам да съм крайна, но..
Такова решение е егоистично и страхливо

# 475
Факт е че най- хубавите ми приятелки са без мъже. Чак нямам обяснение, а са добри и като хора,но все не попадат на свестни.  То няма вече мъже  .

# 476
Това е сериозно психическо разстройство. Ако губиш центъра си и не можеш да подредиш приоритетите си според това, което ти предлага животът към момента е кофти. Трябва да се правят компромиси.

# 477
  • София
Красавиците искат да осребрят красотата си за повече, а има една граница, отвъд която не става само така.

# 478
За съжаление в България има повече красиви жени, отколкото богати мъже.

# 479
  • София
Щом държат непременно да са с богати, трябва да имат топки.

Общи условия

Активация на акаунт