Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 291
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Крис:)
Ти си си ти! Важно ти е да си успешна!
Аз съм темерут някакъв:)
Или видяла две и двеста, та други неща са ми..докосващи

# 451
  • Варна
Ами, ако много я търси, във всяка ще намери бившата си... Със същият резултат, и тая ще е бивша.
Еле, пък да се гордея, че съм вся и всьо за някого - това е кошмар. Такъв човек не може да ми е опора, ако аз съм "паднала".  А ако на партньора си не можеш да разчиташ, на кого дявол го взел.

# 452
  • София
Сравнявали са ме директно веднъж. С теб ми е толкова спокойно, не като с Пенка, да внимавам постоянно какво говоря, щото ти знаеш, че понякога така си плямпам.
Превод: Нека се опитам да те метна. Не ме слушай много много, че после да ми не търсиш отговорност за казаното. Не бъди като Пенка.

# 453
Трябва да си голям глупак и наивник, та да търсиш във всяка следваща жена, бившата.
И понеже всяка е уникална и различна  ,единственото което може да достигне е краха на илюзиите си.

# 454
Да, такива си ходят вечно разочаровани, че не им върви с жените.

# 455
Не е типично мъжко качество..
И в женски род се среща...май по -често

# 456
Моята приятелка почина, защото десет години беше любовница на един тузар, но той женен и не може да се разведе, но готов да и направи дете. Тя отказа от гордост, после търси във всеки мъж-този и накрая и се струпаха и други неща и не издържа.
Познай аз дали щях да я откажа аз тая оферта - никога, на мен пръст да ми подадеш, ти захапвам ръката. И хич не ми е зор, какво ще кажат хората и в частност родителите ми. Той ако ми дава пари за детегледачка, аз от баби с морал, нужда нямам. Но хората сме различни, така е и с бившите. Или приемаш, че си изпуснал върха на сладоледа, защото си прост и все нещо не ти изнася и гледаш напред и грабиш кво можеш или седиш и стеньориш, докато умреш.

# 457
Мале, сериозно ли бе Криси ? Аз също не бих приела да родя от женен. Обаче, признавам ти ме изненада, че би приела. Не го казвам с упрек, просто друг образ си създала в мен.

# 458
По принцип бих търсила ерген. Тя беше хубавица, но тези дето ги искаше ( богаташи), бяха или женени, или разведени и не искаха деца или някакви странни типове, дето не знаеха какво искат,всеки със собствената си драма. Като намери някой обикновен,за женене, той не и платил сметката и тя го не щеше, щото каруцата сама няма да тегли.
Но ми е много мъчно за тая жена, аз много си обичам приятелките.
Това нейното си беше фиксация в бившия.

# 459
  • София
В парите.
За честна любовница още не съм чула.

# 460
Крис, Ако нещо научих е това, че живота не е честна игра..И нищо не ти се полага заради заслуги , доброта и честност..
Можеш да си такъв, но не очаквай същото насреща.
Но..в един момент стигаш до омагьосан кръг.
Наистина се надявам, че е от годините ми..
И се радвам на младостта  и любовта ( детето ми)

# 461
  • София
Аз вече не си помня бившите. Някакви са ми смътни такива...

# 462
Е, ако беше приела да роди от женения, едно дете щеше сега да е пълен сирак при жив баща.

# 463
Криси, съжалявам за смъртта на приятелката ти , но тя не се е споминала от мъка по бившия.
Ако беше така, живи хора нямаше да има на Земята.  А това, кой какво го чака, и каква му е съдбата, никой не знае. Днес си тук, а утре ти поставят диагнозата и си аут. Това всъщност е моето ежедневие, жестоко, но реално.

# 464
Това не беше ли приятелката, която се е самоубила заради въпросния мъж?

Общи условия

Активация на акаунт