Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 274
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • София
В красотата има и субективност, но има и обективност. Колкото по към "средата" на скалата си, толкова по-"субективна" става преценката. Истината е, че характерът влияе на възприятието за красота. А той често се изписва на лицето чрез мимики и изражения. Това е така нареченият "чар". Едно красиво лице без израз, стои плоско.

Иначе като цяло гаджетата ми са били все хубави. Имало е и супер пичове, имало е и такива, с които до ден днешен се радвам, че съм се разделила. Не е до външен вид.

# 496
Аз се хващам с грозни, за да изглеждам хубава до тях. Joy

# 497
Тайчо и това си е стратегия.

# 498
Изобщо една гола красота нищо не носи. Освен моментна наслада. Има разлика между добре сложени пропорции и харизма, одухотвореност и пламък на личността. Второто също е красота. Нямала съм май красив мъж според стандартите за мъжка красота. Но може би, защото за мен това не е важно.

# 499
  • София
Носи, носи, особено ако е гола! Wink

# 500
Тц, Анди, не носи. По не на място и неловко не съм се чувствала с гол красив мъж. То като си дърво, ако ще и Аполон да си....

# 501
Има две неща - физиката (обективно) и химията (как й реагираш на тази физика, тук вече става субективно). Joy

# 502
  • София
Изобщо една гола красота нищо не носи. Освен моментна наслада. Има разлика между добре сложени пропорции и харизма, одухотвореност и пламък на личността. Второто също е красота. Нямала съм май красив мъж според стандартите за мъжка красота. Но може би, защото за мен това не е важно.

Красивият може да е прекрасен и харизматичен човек, а грозният пълен и сдухан задник. Не е или или.

На мен ми е много хубаво и комфортно с красиви, голи мъже Hug Това, дали си дърво, също не върви задължително с външния вид. Най-страстният ми любовник беше много хубав, с плочки Grin

Но виж, това кой как реагира на красота вече си е субективно, и обикновено е повече свързано с него самия, отколкото с другия.

# 503

Красивият може да е прекрасен и харизматичен човек, а грозният пълен и сдухан задник. Не е или или.

На мен ми е много хубаво и комфортно с красиви, голи мъже Hug Това, дали си дърво, също не върви задължително с външния вид. Най-страстният ми любовник беше много хубав, с плочки Grin

Но виж, това кой как реагира на красота вече си е субективно, и обикновено е повече свързано с него самия, отколкото с другия.

Може ама може и да не е. Да допускаш или да не допускаш хората само по външен вид е тъпо. Иначе всеки може да е всякакъв но няма как да го разбереш ако не го допуснеш.

# 504
Трябва да им пускаме само на база "сексуално привличане, т.нар. химия".

# 505
Аз се хващам с грозни, за да изглеждам хубава до тях. Joy
Няма по страшно нещо от грозен мъж, на когото е обърнала внимание красива жена. Опитват се да те използват за трамплин към друга красавица и е разбираемо да се мъчат да запълват тези липси, когато цял живот само чакали са им обръщали внимание.

# 506
Доста често лицата, които се спрягат за "уау" във форумската тема за "Красиво мъжко лице" ми изглеждат безхарактерни/ безинтересни или пък просто средностатистически. Явно съм голяма претенция. Ко да прая. Relaxed

# 507
Имаш собствен вкус просто, Лори. Аз също не си падам по общоприети убавци. Времето на мъжете картинки съм го минала още на 15.

# 508
  • София
Скрит текст:

Може ама може и да не е. Да допускаш или да не допускаш хората само по външен вид е тъпо. Иначе всеки може да е всякакъв но няма как да го разбереш ако не го допуснеш.

Тук говорим за интимни отношения, допускам ги на база привличане. Ако ме привлече някой не толкова хубав, няма да го върна, но попринцип си ме привличат хубави. Разбира се, ако се окаже идиот, няма да го държа, само защото е хубав, но тогава едва ли и ще ме привлича, колкото и да е хубав.

# 509
  • София
Сред хубавци мога да избирам, сред грозни - ми, не ме влече.

Общи условия

Активация на акаунт