Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 273
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • СИ
Сред хубавци мога да избирам, сред грозни - ми, не ме влече.

То така всеки знае...! Всеки иска да такова млада, хубава и с големи цици! Обаче накрая залагаш на нещо по-грозничко, което ще пусне.        Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 511
  • София
Конче, бе, горкане, ти реши, че искаш и може да се изненадаш.

# 512
  • СИ
Конче, бе, горкане, ти реши, че искаш и може да се изненадаш.

Да се изненадам ли? От какво? Бъркаш двата щата...! Вече не се изненадвам. Така се живее по-леко.        Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 513
  • София
От генетичната лотария при женските кандидатки Wink
Сам не си вярваш, ей!

# 514
  • СИ
Сам не си вярваш, ей!

Е-е-е-е-е...! Като ти разправям, че бъркаш двата щата не вярваш...!          Yum

# 515
  • София
Сам не си вярваш, ей!

Е-е-е-е-е...! Като ти разправям, че бъркаш двата щата не вярваш...!          Yum
Сиатъл и Силистра ли?

Обърканият тук си ти.

# 516
  • СИ

Сиатъл и Силистра ли?

Обърканият тук си ти.

Тц...! Тутракан с Дулово.
Опс-с-с-с...! Пропуснах, че тук пред всяка са наредени по една рота Ален Делоновци... А пред тебе, цял батальон. И ти само си избираш или ги разкарваш отегчено с махване на ръка...            Smile

# 517
  • София
Кажи честно, че това разбра?! :O

# 518
Конче, ти искаш да @@еш, ама не ти стиска. Че кой ти е виновен, мрънкай си.

# 519
С глиган няма начин да се хвана, колкото и да е дащен Simple Smile Всъщност последното няма никакво значение, на мен и красиви ми връзват щото съм готин (така де умря циганката, та за тва).
Иначе винаги съм предпочитал по-обикновени момичета, не някакви супер красавици. Първата ми приятелка обаче беше много красива, но с много крив характер. Много нерви строших през годините с нея, за това по-нататък красотата не ми е била топ приоритет. Но пак трябва да е красива, но не по кифленски, а да бъде естествена и да има чар. И най-важното да ме привлича физически.
След бившата съм излизал също с топ красавица, но прекалено студена, прекалено пасивна, очакваше да тичам подир нея с месеци без тя да прави нищо. В крайна сметка бързо изгубих интерес. Само с красота не става, нужни са и други качества.

# 520
  • София
Рф, кажи честно, има ли общо това, че предпочиташ по-обикновени момичета, с това, че такива те... притесняват по-малко? Или по-конкретно, мислиш си, че е по-малко вероятно да кръшнат, няма да са толкова претенциозни и т.н.?

# 521
За притеснение не, по-скоро защото се поддържат нормални отношения с тях. Бившата ми беше голяма красавица, с безброй обожатели и очакваше носене на ръце, играене по гайдата и, и др. подобни, съответно като не ги получаваше почваха проблеми. Другия пример, там само излизах с нея- студена, недостъпна, пасивна, очаквания безброй. Докато с по-обикновено момиче (не казвам по-грозна, щото примерно жена ми ги бие всичките по красота) може да се поддържат съвсем друг тип отношения, където и двамата полагате усилия за връзката ви. А не едностранни очаквания от нейна страна компенсирани единствено с присъствие и красота. Това имам предвид.

Имаше преди време една песен, беше доста популярна- Момичето от квартала. Много ми допадаше текста, точно описва моите разбирания.

# 522
  • София
Ахам... тоест, не търсиш по-обикновена, а по-земна Wink Това е съвсем друго нещо.

# 523
Ахам... тоест, не търсиш по-обикновена, а по-земна Wink Това е съвсем друго нещо.

Да точно това имам предвид.

# 524
  • София

Красивият може да е прекрасен и харизматичен човек, а грозният пълен и сдухан задник. Не е или или.

На мен ми е много хубаво и комфортно с красиви, голи мъже Hug Това, дали си дърво, също не върви задължително с външния вид.

Кажи честно, верно ли. Stuck Out Tongue Winking Eye
Заболяла ме е главата да слушам за или- или. Имах една грозна "приятелка", която много обичаше да разказва истории за големи чаровници, които омагьосвали и ледени красавици, дето никой не ги поглежда. А то и отвътре беше злобно и грозно, ама да се успокои и да омаловажи другите.
Или богат, ама грозен и дебел. Най- успешните мъже, които познавам, особено като се сложат в костюм са оле-мале. А най- големите наглеци - са нищо особено визуално. И какво правим сега. Да пукаме ли мехурчето, че и убавите могат да са чаровни и богати, и успешни.

Не търси по- земна, а по- лесна. Не курвенски лесна, но лесничка, "полагаща усилия".

Общи условия

Активация на акаунт