💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 756
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 035
Все пропускам да видя , Туджаров дребен ли е?

# 1 036
  • София
Ники Мартинов е част от целия този фарс, сигурно го е срам, че е част от всичко това, ама няма начин, като се е хванал за хорото ще играе докрай.

# 1 037
  • София
Защо пусна змиите вчера, но не пусна жабчето днес...
Точно това се питам и аз...  Flushed

# 1 038
Тупарев и от мастър шеф краде идеи. Ето Симеон хапва жабки, гущерчета, папур и най подробно описва вкусовите си усещания.
Ама каквото му свирят това играе.. жалка работа. Силен участник , а ние гледаме Манито и подобни.

# 1 039
Много ме дразни Братоев. Красима било от новото поколение, което много се шегувало. Ти честно ли? 😃 Твърде мило за тъпото кифле. Ако наистина Красима се е изказала за Неделчо, то изобщо не е било шега...Очаквам Братоев да настройва кокошките срещу Андрей.

# 1 040
  • София
Що за глупаво оправдание за ксенофобията на Красима - била млада. Младите хора днес, а и обществото като цяло, са много по-чувствителни, толерантни и прогресивни и не позволяват омразата и дискриминацията да бъдат маскирани като "шеги". Можеш да си забавен и без да дискриминираш. А и да наречеш Андрей "стар" (по логиката на Братоев) е пълна лудост.

# 1 041
Точно това се питам и аз...  Flushed
Защото както някой се пошегува вчера змията е на договор към Продукцията Animal Blowfish

# 1 042
  • Испания
Това ли бил обединителят Братоев, м? Смях! И той подсмърча след кифлите.

# 1 043
ахахахаха .. Пудра такава Simple Smile

# 1 044
Пудра😁
Полицая ми хареса

# 1 045
Тези и двамата ( Мани и Стоян ) са завършени простаци.

# 1 046
Що за глупаво оправдание за ксенофобията на Красима - била млада. Младите хора днес, а и обществото като цяло, са много по-чувствителни, толерантни и прогресивни и не позволяват омразата и дискриминацията да бъдат маскирани като "шеги". Можеш да си забавен и без да дискриминираш. А и да наречеш Андрей "стар" (по логиката на Братоев) е пълна лудост.
Не е ясно какво и как точно е казала Красима, но веднага - ксенофобия. Сякаш се намираме в Щатите.

# 1 047
  • София
Не харесвам Стоян, ама Мани ми е абсолютна отврат.  Нагла, с претенции  и да не кажа истинската дума, че е груба, невъзпитана меко казано.

# 1 048
И Братоев и Краса трупат актив на гърба на Андрей. Отборни играчи ...а той вълк единак.
Може и да е вярно, но те ми фалшивеят.

# 1 049
  • София
Точно това се питам и аз...  Flushed
Защото както някой се пошегува вчера змията е на договор към Продукцията Animal Blowfish
А може и да не е "местна", а донесена от нечий терариум, за да ни покажат в каква страхотия живее отшелникО.
Как да изядеш нечий домашен любимец... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт