💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 766
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Пловдив
Какво скочиха срещу Андрей, не разбирам. Нищо не е направил, мълчи, те ще го изядат. Ега ти тъпаците...
За Стоян също съм съгласна, Мани мани не спира. Не се изтрайва.

# 1 051
Леле Братоев каква е женичка, не мога да повярвам, много ме разочарова. Предчувствам, че доста интриги ще върти занапред. Не разбрах за какво го нарочиха Андрей

# 1 052
  • Испания
Ама пудрата как мляска и яде с отворена уста!

Бау, бау, бау!

Скрит текст:

Дуо КраБра! Мале, мале!

Андрей мълчи, а другите прекаляват.

# 1 053
Голяма драма с Андрей. Не разбирам защо му скачат. Братоев много бързо се превръща в Йоанна 2, поне за мен. Дано Андрей стигне до финал.

# 1 054
Андрей е само за отшелник, там на плажа, най-добре ще му е. А Мани и Бамби двете да се съберат Grinning

# 1 055
  • София
Начи, ако жената на Андрей и отвътре е както отвън, нищо чудно, че той има нетърпимост към жени като Красима.

Две различни вселени са.

Абсолютно му вярвам като казва, че я номинира, не защото е жена, а защото не я харесва. Искрен е, харесва ми.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 22:38 от Илит

# 1 056
  • София
Горкият Братоев и останалите жалкари от племето. И тук и във фейса и в инстаграм ще ги обезкостят.
Братоев за 3 дена стана за посмешище.

# 1 057
  • Далечният изток
Против цялата форумна възхвала - изобщо не ми харсва Андрей.
Ето той самият си каза, че не го разбират по принцип хората. Ми и аз не го разбирам. Вълк единак, никаква социализация, никаква екипност. А ние всъщност виждаме много малко, нали си даваме сметка?!

# 1 058
  • София
Братоев е голям интригант. Крак върху крак с наргилето и само клюкари.

# 1 059
  • Испания
Но от продукцията са отвратителни. Ще ми дават оня малоумник с мравки, змии и жаби, а няма да дадат как са се върнали капитаните от битката, какво е казала Красима и за кого, а не да дават само последствията.

Както всяка година, монтажът им е под нулата.

Сега измислиха едва ли не любовна интрига между Паулина и Неделчо. Та те колко пъти се видяха?
Тъпотии.

# 1 060
Неделчо , мамин сладък, ..." днескашната" битка😁
Но пък цветенце даде, Тупарев не спи

# 1 061
Против цялата форумна възхвала - изобщо не ми харсва Андрей.
Ето той самият си каза, че не го разбират по принцип хората. Ми и аз не го разбирам. Вълк единак, никаква социализация, никаква екипност. А ние всъщност виждаме много малко, нали си даваме сметка?!
Именно. За да тръгнат да говорят така, не е станало от нищото. Казал е нещо, което не сме чули. Освен това Братоев е прав за себе си - той е свикнал отборът да е всичко и индивидуалистите не ги приема.
За мен самият Андрей харесва да е жертва и да е сам.

# 1 062
И сега колко пъти ще гледаме тези халки?

# 1 063
Тегава битка. Много тегава.
Много нелепа контузия от глупост.

# 1 064
Андрей не харесва тъпи кифли като Красима и гледа да не общува с нея. Не е лицемер. Къде виждате липсата на екипност? Досега се раздава в игрите.

Общи условия

Активация на акаунт