💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 599
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 575
Що се отнася до скритата лимонка Виктория от няколко страници по-назад, помня че когато дадох глас за Виктория в анкетата беше първият, а сега вече са "цели" три  Simple Smile

# 1 576
  • Испания
Златозар и Булкин са по Нова ТВ.

Габриела

Елия

Рабухчиев

# 1 577
Водещата е потресаваща .. Не се чувствате облекчени като гледате Симеон как страда ...

# 1 578
  • SF
На обработената снимка Мани се е докарала на извънземно.
Изгладена пластмасова кожа, никаква мимика, неестествено дълги мигли, и малко телце.
В училище така рисувах извънземните. В комиксите героите са така пресилени - мигли, устни, коси. Телцата малки, за да създават усещане за 3Д.
Браво, Мани! Точно така изглеждаш! И си умна!

# 1 579
  • Варна/Лондон
Да не би да мислите, че наистина мутрата яде само мравки и жаби? Та той дори не стои на този остров.

3-4 пъти, когато са го давали, са ги записали наведнъж за 15 минути.
Да, има мисия да се промъква да спи в резиденцията, да им яде от манджата, да им краде четките за зъби и да им спи в креватчетата. Сега събират материал и ще ни го покажат в най драматичния момент.

# 1 580
  • Испания
И без мисия не живее там.

Всеки е свободен да вярва в дядо Коледа.

# 1 581
Да не се окаже,  че ще спи в хотел, и затова Елия се е раздала на 110% в битката. То супер тогава - на хотелче, и само отиваш за игри на плажа и да те снимат с някой гущер. Още повече, че със Симеон няма да й дадат някоя тежка битка, ами пак нещо за редене.

# 1 582
Да, няма да е реденето на куб от части, които се пренасят през трасе с препятствия:) И все пак 110% е голяма заявка, на която грам не вярвам Simple Smile Понякога не е добре много да се говори.

# 1 583
  • Испания
Тя вчера се влачи като прани гащи по трасето, а после да чакаме 110% от нея. Не я слуша главата.

# 1 584
Аз все си мисля за такива участници като Елия/има ги и в други формати/, че записвайки се за кастинг и влизайки в съответното риалити си мислят че при тях ще е по различно. Или пък че това което дават по телевизията не е точно така. Според мен явно си мислят че участниците са на хотел, хранят ги като на ол инклузив, и за час, два  снимат там колко им е трудно и как умират от глад и ядат на кокошките храната.
Оказвайки се обаче на терен, разбират че не е точно така, ами си е зор и няма хотел с вана и бол храна извън снимките. И хоп-искам при мама

# 1 585
  • София
Наистина не искам да обидя някого, самата аз не съм Мис Свят, но просто нищо не ме дразни толкова във вида на една жена, колкото изкуствените мигли. Нищо красиво не виждам в тях. 🤷‍♀️

# 1 586
На Мани миглите са и последния проблем на външността според мен.

# 1 587
Милата Елия ,снощи го игра жертва.Демонстрира на всички,как видиш ли тя може и не е слабачка,но се жертва заради Мани,защото тя пусна няколко крокодилски сълзи.
Стоян не номинира Мани и измисли,че тя можела да реди пъзели,само защото видя,че с дървен философ на глава не се излиза.Мани е способна да го изяде

# 1 588
  • София
По принцип говорех. 😃

# 1 589
Този сезон е направо като пиратски сериал.
Отшелници, пусти "острови", удавници ...

Само като си спомня, че Венцислава я кръстихме тук "Подводницата" защото я спасяваха с лодка. За Мани остава само "Удавената".

Общи условия

Активация на акаунт