💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 557
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 590
# 1 591
Мани шамандурата😁😁.
Аз както съм удавник мога и аз догодина да се запиша.
Нямам много спортни данни но пък ме бива да, се усуквам около мъжете 😁.

# 1 592
Но този Стоян, само като я погледне и чуе за 2-3 минутки как Мани говори, и си казва: еее, тая реди пъзели!
Първата ми мисъл е, че Мани НЕ Е РЕДИЛА НИКОГА ПЪЗЕЛИ.
Някои пъзели са детска играчка: Наредете кулата от малко към голямо.
Пак казвам, може и да е умна, но това е идея, която ще ми дойде доста по-нататък в общуването си с нея.

Щото реди мигли по цял ден. Joy големи очаквания към полицаите имаш... че и логика се търси. Joy

# 1 593
  • London
Аз съм сигурна,  че каза ...дори конкретизира лекар или програмист. Не " само" за да си търси мъж, но и да поиграе малко, все пак формата не е за моми, търсещи добра партия. Наигра се.
Изключително вятърничаво е да кажеш, че си търсиш мъж конкретна професия. Да не кажа кухо ...

# 1 594
  • София
Мис Ели още на кулите не играеше и направи така,че онова нещо Красима съвсем да се главозамае.

# 1 595
  • Испания
Първите отпаднали от „Игри на волята: България“, Златозар и Иван дават заявка за участие за следващ сезон

# 1 596
Може наистина да са им обещали участие догодина без кастинг. При Тупарев всичко е възможно.

# 1 597
Уф, след последната битка ми остава едно чувство за абсолютно театро.
Едната може, а не иска и се влачи като мърдА. Другата некадърна до мозъка на костите си, ама нахъсана като питбул.
Маня като я дават не знам що все се бъркам, че дават Кошмари в кухнята. С манталитета и визията на някаква треторазредна готвачка е.
Та..това правене, че уж не виждат как Елия оставя Маня да спечели битката - на фона на грубото месене в номинациите ми идва малко прекалено.
Както очаквах Паулинка скочи на врата на Стратимир. Пък Неделчо капитана нека бере рози и лайкучки. Даже очаквам някакъв любовен хм...триъгълник да спретнат от продукцията - с тайни излизания за срещи. Хем ще видят докъде може да загори човек и дали меракът е по-силен от немитите...зъби Joy

# 1 598
  • Испания
Ааааааа, зъбарите са им чисти. Нали даваха /май беше Паулина/ как си чисти зъбите с пепел!

Скрит текст:

# 1 599
  • Sofia
При толкова дъжд на реката,да бяха си събрали охлюви 🐌 ...те и огънят май го затриха 🤔

# 1 600
  • София
Намерих "резиденцията" във Варвара. От ФБ разбрах, че се продава за 480 000 Е.

# 1 601
Тази Красима колко е противна и куха не е истина. Съвсем разбираемо Андрей не я диша.
И този вечен рев, че жените са подценявани. Но защо тогава Мани не избра Соня, а мъж? Ясно е, че са по-слаби играчи. Поне някой интелектуално да позакърпваше ситуацията. То вижте само учителката....

# 1 602
  • London
Мани шамандурата😁😁.
Аз както съм удавник мога и аз догодина да се запиша.
Нямам много спортни данни но пък ме бива да, се усуквам около мъжете 😁.
Идеалният участник.Joy

За Красима вече не съм много сигурна, че е тъпа. Справи се добре на кулите.

# 1 603
  • Испания

... каза тя и публикува снимката.

Вече започвам да си мисля, че може да си е правила пластична операция.

# 1 604
  • София
На мен Мани като манталитет ми прилича на някоя от етноса - нахална, вулгарна, толкова некадърна, колкото ум не й достига, но пък искаща. Тя сама пусна легендата, че е фурия на пъзели, не вярвам някой друг освен Стоян, който я конкурира в липсата на интелект, да й се е вързал. Най-много и Мартин.
И на Кулите на Ханой уж щеше да е добра, колко ги е нареждала ехееей.... ама какво стана. Joy Така като я гледам, само на скандалите ще е топ. Защото според скромното ми мнение и в миглопластиката хич я няма.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 15:30 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт