💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 598
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 545
А водещата... каква роля играе? Виждаме я тук-таме и бЕга. Да не е и тя там, за да се покаже само? Като мис Ели, търсеща мъж и много обичаща децата.

# 1 546
  • London
Конфликти може да има и с подготвени хора физически......те като ги прибере линейката или се влачат в състезания голяма файда,че конфликт създавали. Така или иначе основното време минава в състезания.....от конфликта на Красима с Андрей какво видяхме? Нищо.....очевидно тия неща не са с екранно приоритетно време. Та някак си странно....що това да е водещо при кастинг.

# 1 547
Ама то не е само мерене на сили. Търсят различни типажи хора, за да стане шоу.
Аз не съм съгласна с това, че мис Ели дава лош пример на децата. Борбата и да не се отказваш, не трябва да са на всяка цена. Освен това тя не е стандартна учителка, преподава английски. В крайна сметка  да си тръгнеш, когато разбереш, че не ти е там мястото е добър пример.

# 1 548
Става нещо при червените бойци - Станислава плачеше, уж ухо я боли, но си помислих, че е от психоатаките на Мани. Елия в предния епизод беше надъхана, пълна с адреналин, дори мина по халките и изведнъж ... Бам, лични причини.
НИделчо, или Дечо както го нарича г- жа Тъ раздава бели рози (в случая жълта май беше), обещал на Мани да я води в резиденцията, имал си лично отношение към нея. Голям сваляч!
 Мани рязко смени посоката след като беше номинирана от Мартин, а беше като  залепена за него и изведнъж бързо, бързо си избра Морунов за играта.
А Морунов изкърти платформата на Андрей. Но и пожарникарят, и казахстанецът играят освен с мускули и с ум. Адмирации!

# 1 549
  • London
Още малко ще излезе, че Елия е станала жертва на сексуално посегателство от Неделчо в кокошарника.Joy  За мен просто булчето не си хареса никой и реши да си ходи вкъщи....😂

# 1 550
La Catrala, ааа, не! Чак пък посегателства хахаха
Явно мъжете не са доволни от представянето им. Нито Неделчо, нито Стоян имат спирачки в изказванията си според мен. А и девойките сами оценяват, че издишат. Grinning

# 1 551

Но затова пък била редяла пъзели. А, и чинийки.

Тя щото реди мигли, си мислят че може да реди и пъзели! Joy Дори аз, като мъж, който не си слага мигли, зная че тези мигли са най-големият боклук, който може да си причини една жена. Нехигиенично, грозно изглеждащи след няколко дни, тук паднали 10, там 2...  някои даже си ги събират. Па тя цял мастер била - а изглеждат ужасно. В чужбина поне ги правят "по-натурални". Тя от Али експрес и миглите от там. 

Тази Соня ми изглежда и тя да има нещо на миглите, ама далеч по-добре и приятно за окото.

# 1 552
И отново да попитам - спортен формат, позициониран до морето, трети сезон, а все още влизат участници, които НЕ могат да плуват?!? Наистина ли???
А Мис Олио няма как да остане. Даже и състезанието да е по рецитиране на Шекспир. Тя просто не желае да е там.
И що изобщо е кандидатствала???
Въпроси без отговор....
Ама тя си каза - мъж си търсеше, лекар да е, но в този формат нямаше и затова така...
Има лекари, ама трябва да се постарае малко. Мани и Стейси имат по-голям шанс да си намерят лекар в този формат.

# 1 553
Едно  нещо повторено ...пъти става истина.
Елиа никъде не каза ,че влиза в предаването, само за да си търси мъж.
Много странна метаморфоза стана с нея за една нощ.Ако не е по сценарии(защото вярвам ,че има и подобни договорки)явно си има причина, която е основателна и можем само да уважим.Друг е въпросът защо такива хора трябва да ги тормозят с игри(спомням си подобно нещо гледахме с Влади).
За водещите, направо изпадам в недоумение от суперлативите за тях.
За номинациите:женската квота е само за да пълни епизодите първите няколко седмици.
Интересно, ако се направи форматът с мъже.
1000%, че ще ни скрият шапката...🤪

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 08:23 от vvi

# 1 554
Аз съм сигурна,  че каза ...дори конкретизира лекар или програмист. Не " само" за да си търси мъж, но и да поиграе малко, все пак формата не е за моми, търсещи добра партия. Наигра се.

# 1 555
  • София
"Бъдете един юмрук, бъдете уединени!"
Много ги затрудни с това послание. 😂

# 1 556
Статистиката е готова.
Добавих и загуба на Елия от Симеон към първата седмица.
Елия няма желание да остане в играта, дуела за мен крие само една неизвестна - ще започне ли Продукцията да дава на Симеон по 100 гроша за всяка победа.

# 1 557
  • SF
Снощи беше първият по-скучен епизод.
Елия се е самопредложила за номиниране, Станислава е в болница и после се чудят защо първо жените ще отстраняват.
Преди да редят Кулите на Ханой, ми се върти в главата чуденката - защо Мани да може да реди пъзели? Колко пъзела е наредила, колко задачи е решила, кога за последно е решавала или е играла на игри с логика?
Защо на Мани й е вменена функцията "редач на пъзели"???
Може и да е умна жената и да се справя с вякакви логики и разсъждения, но не дава такъв вид. Извинявам й се виртуално, ако наистина е умна, а аз я смятам за т...

# 1 558
Защо на Мани й е вменена функцията "редач на пъзели"???
Може и да е умна жената и да се справя с вякакви логики и разсъждения, но не дава такъв вид. Извинявам й се виртуално, ако наистина е умна, а аз я смятам за т...
Защото този, който я титулува "реди пъзели" е също толкова умен. Стоян.
Иначе поне не пречеше на Неделчо да  нареди пъзела. Поне това.

# 1 559
  • SF
Но този Стоян, само като я погледне и чуе за 2-3 минутки как Мани говори, и си казва: еее, тая реди пъзели!
Първата ми мисъл е, че Мани НЕ Е РЕДИЛА НИКОГА ПЪЗЕЛИ.
Някои пъзели са детска играчка: Наредете кулата от малко към голямо.
Пак казвам, може и да е умна, но това е идея, която ще ми дойде доста по-нататък в общуването си с нея.

Общи условия

Активация на акаунт