💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 713
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 330
Станислава е жертва с нейната неувереност и липса на самочувствие, Мани-мани я усети добре и пренасочи вниманието към нея.

Мани е трагичен играч с много голяма и злобна уста.

# 331
  • Буркина Фасо
Не знам как се казва жената от червените дето е по прашки - ама, моля да й дадат някакви панталони, не ми е приятно да й гледам задника през цялото време, егати
що бе, нека всички да са по прашки. Smiley

# 332
Присъединявам се към предложението да изкарат Мани, грАничната и иракчанката и да вкарат тримата. Продължавам да недоумявам защо тея трите ги гледам пък и трябва и да ги слушам.

# 333
  • Испания
Не отваряй, не отваряй! Случайно попаднах на нещо.

Скрит текст:
Казах ли да не отваряш, м?

Скрит текст:
Тая глупачка Мани-Мани сега е публикувала снимката. Това е от общото гледане на епизода, т. е. ще вземат третия, както и си мислих.

Въпреки че Лещичка пишеше за Иван, а Иван е моделът.

# 334
Паулинка днес двама съплеменници я гушкаха- тя ми е скритата лимонка за любовчийка.
Миг, миг с тез невинни сини очички- да бе, да.
Анти ми е- май само на мен.

# 335
  • София
Ама много копират от Сървайвър значи. Сега и остров на отшелника ще си имаме.
И тримата ми харесаха като визитки. Жалко, че двама от тях ще отпаднат. Веднага бих дал поне 5 човека от сегашния каст за само тези тримата да ги вземат по отборите.
Двама лекоатлети и един борец, ами добре.

# 336
Не отваряй, не отваряй! Случайно попаднах на нещо.
Скрит текст:
Е, то и на предните снимки го имаше Grinning

# 337
Аз пак да се помоля за спойлери. Досадна съм, знам 😃

# 338
  • Велико Търново
Е, Мани мани-мани, ама я как мие чинии Joy

От тримата кандидат-отшелници третият е най-подходящ. Но това е защото трябва да е един от тях. Иначе наистина и тримата трябва да са в играта вместо някви кифльоци, дето изобщо нямат място там.

# 339
  • София
Не знам защо, но жълтите не са ми приятни. Като прибавим към тях Мани и пишман кандидат граничарката. Имам и още потенциални за списъка. Такова не ми се е случвало до сега. Част от тоя кастинг май е бил за противни и безполезни. За да съсипват отборите...

# 340
  • Далечният изток
А това девойче, Станислава ли беше, защо са я взели? За подигравка? Ами то не е добре...

# 341
Играта е кърти-чисти-извозва за определяне на отшелника. Simple Smile
Не е случайност.

# 342
Братоев е тромав и неподходящ за този формат. Жълтите ще имат големи проблеми с пъзелите, не виждам подходящи, евентуално ако адвокатчето се пробва..

# 343
  • София
Извън това, че не харесвам спойлерите, какъв е смисълът през две страници да има коментари от типа: "Моля, дайте спойлери". Тези, които имат информация от първия коментар разбраха, че има желаещи да я научат. Който има да пише нещо, да си го пише в скрит текст и така.

# 344
Ей го и втория ми любимец - бореца. Хем малко ръб, хем супер странната птица Grinning готин изглежда, не някое лекенце с претенции.

Общи условия

Активация на акаунт