💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 015
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Видях сега промото за утрешната битка, както е загатнал и Бен Гън, не случайно е дадена точно такава силно физическа игра. Явно от продукцията искат да ударят рамо на бореца в сравнение с двамата лекоатлети, но да видим все пак. На мен ми харесаха и тримата и смятам, че имат място в отборите, а не да гледаме разни туристи.
Кой изобщо е одобрил Мани, Станислава и Семира? Трагедия са и трите, а по-дразнеща жена участник от Мани досега не е имало.
Това което за мен сваля рязко акциите е женският каст. Още е рано разбира се, но нивото като цяло е много ниско. Втори сезон бе най-силният откъм жени участници. Другият минус е плуването, но нека видим още игри с този елемент, все пак само една имахме дотук. А пък това което вдига силно акциите е мъжкият каст, който поне според мен е най-силният от трите сезона дотук.
Надявам се да няма битка на съюзниците, защото не е справедливо в битка за оцеляване във формата някой да има предимство. Това бе много глупаво решение и не вярвам да са го оставили и за този сезон.
Най-логичното нещо е да има още един дуел на отпадналия с отшелника за окончателно оставяне във формата. Но от друга страна отшелника ще има само по 1 битка на ''седмица'' докато останалите ще играят всеки ден. В смисъл, отшелника ще има предимство, защото ще е много по-свеж. От друга страна обаче ще трябва сигурно да си намира храна или да му дават по малко, докато останалите си хапват доволно, само тези на реката са на минимални дажби. А той ще е постоянно така. Та не знам кое по-хубавото, но е факт, че като игри ще му е много по-леко. А и в началото предполагам ще му се изпращат само жени за съперници и ще му е лесно.
Въпросът е докога ще го държат този отшелник? Най-логичното нещо е да го вкарат в играта при обединението на племената, което ще е голяма изненада за всички. Ако го оставят и след това ще е много тъпо решение вече.

# 391
Интересно дали ще запазят и през този сезон две номинации от племе за елиминация. Ако ги запазят то тогава определено няма да има битка на съюзниците, на нейно място биха могли да излъчат битката за спасение от елиминация в петък заедно със самата елиминация.

Такава схема
Скрит текст:
Понеделник - Територия
Вторник - Капитани / Вероятно дуел между отпадналия и отшелника
Сряда - Номинационна игра между трите племена
Четвъртък - Номинационна игра между останалите две племена
Петък - Битка за спасяване от елиминация и Елиминационен дуел

Лично аз предпочитам да запазят варианта с двама номинирани от племе. Вярно е, че това прави социалната игра малко по-маловажна, но елиминира възможността една коалиция да диктува играта от самото начало. ( както беше с мъжката завера на Славяните)

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 06:53 от Bengun

# 392
Скрит текст:
Не знам дали Ванката ще влезе,така като гледам промото той казва че не може да мръдне 60 кг. топка.Реално го нямаше няколко седмици,но дали е бил там през цялото време нямаше как да каже.Иначе да отиде много нахъсан,голямо желание имаше да участва,редеше пъзели и разни кръстословици,влезе си подготвен.Вярно е лъв и малко самовлюбен,но чак такава кифла не е както го изкараха.Иначе си е хетеро,с дългогодишна сериозна приятелка,заедно тренираха лека атлетика.За който го интересува де.И според мен ще влезе соколджията,има го по всички снимки и от гледането на премиерата.Лично аз не го харесвам,да се хвалиш кой е чичо ти....Спойлерът за победителя циркулира от месец във фейс групите,уж от човек от екипа.Реално финала е била края на юли или началото на август,може да е финалист поне ще видим.Това е което знам за момента,не мога да отговоря на всички на лични,затова пиша тук.

# 393
Мани и Красима ги изпратиха на пъзел, защото имат съмнения, че биха се справили с друг компонент от играта.
За Мани даже не са съмнения.

# 394
  • Варна
Много съм назад с гледането, още не мога да ви догоня. Засега съм фен на Алекс.

# 395
Мани и Красима ги изпратиха на пъзел, защото имат съмнения, че биха се справили с друг компонент от играта.
За Мани даже не са съмнения.
Мани се отказа на стрелбата и донесе 10мин наказание на племето си.

# 396
Станислава/ Стейси, Мани, Милена и Самира защо въобще са минали кастинга и как точно е загадка. Много грозно ми се видя да натъртват при монтажа, как онова свито момиче няколко пъти каза “грАнична полиция” , да не би да пропуснем да чуем. Нали 10000 души се били явили на кастингите, тези девойки не стават за такъв формат, други нямаше ли?

# 397
Гледам повторението от вчера и виждам, че Бойците са се справили най-добре и на пренасянето на вода - само 2 курса са направили. Там играят умно и внимателно. Нямам търпение за следващите битки.

# 398

Лидер е на София-Запад, известна фенска структура. Повече са известни с пласирането на наркотици и близките им отношения със структурите на реда и най-вече Бойко Борисов.

Като цяло, пак се почва с мнения, че дадена игра била избрана за определени играчи. 😂
Какъв смисъл да правят въобще цяла игра ако искат определен човек да остане, нали е спортна надпревара, всичко може са се обърка.

Ако продукцията иска определен човек, ще кажат, че са селектирали 25 участика и последния ще е на самотен остров, няма да се хабят с глупости да правят игри.

Харесва ми идеята да взимат неща от Сървайвър, адмирирам. Сървайвър е страхотно предаване все пак и могат да вземат хубави идеи от там. Аз също бих добавил неща от Къртицата, което пък на мен ми бе любимо реалити.

# 399
На мен пък третия от новите ми се струва най-интересен и поне се отличава от останалите. Първият изглежда подготвен, но не ме грабна - малко ми е като част от масовката в тези предавания. Представянето на втория беше много зле и само заради това нямам интерес да го гледам.

# 400
  • Испания
В Уикипедия в списъка на участниците са записани и тримата: Златозар, Иван Булкин и Симеон Станкович. Невинаги там информацията е вярна.

Почти всички участници в интастаграм са в телешки възторг от Симеон. Бил най-добрият.

# 401
Наистина ли още се чудите защо Семира е вкарана вътре?

# 402
Аз лично се чудя защо Семира е вътре, нищо че и тя е бикини фитнес състезател като Елена. Чудя се и за Мани, Милена и жената от градския транспорт на Бургас.

# 403
Наистина ли още се чудите защо Семира е вкарана вътре?
Аз още имената им не мога да запомня и чета темата с отворен фейсбук да гледам кое име на кое лице отговаря Joy

# 404
  • Испания
А аз не очаквам изтънчено поведение от Мани-Мани, но смятам за проява на лош вкус /да се изразя много, много меко/ учителка с цепка до сливиците и гъзурчеща се. По-скоро бих очаквала подобно поведение от Мани.

Общи условия

Активация на акаунт