💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 031
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 375
  • SF
Соня никога не може да ми хареса повече. Сигурно и без корекциите не е била хубавица, но сега ми е направо плашеща - тя и другото чучулато момиче в отбора им.
Русото барби на Шампионите също е прекалила с устни и скули. Учудих се, че са я сложили на пъзел. От жени с такава визия очаквам да са глупави. Знам, че не се отнася до всички, но предварителната ми нагласа е, че трудно преценяват нещата, но и рядко са ме изненадвали. Много се смях на нейното "Чихо, чихо!"

# 376
  • earth
Миналата година и човечето Тошко нямаше конкуренция във физическите игри
Глупости. В почти всички физически игри имаше по-добри от него. Беше най-добър само в игрите където съотношението мускули към тегло беше от значение, като например висенето.

# 377
Финансистчето не каза кой престижен колеж е завършил, защото най-вероятно не е от престижните, иначе щеше задължително да го каже. Да не е Elizabeth, дето учат много българи, защото освен таксата, държавата плаща  на тези с постоянен статут някаква сума за издръжка, нещо то типа на 6000 паунда на година.  След завършване, ако годишният доход е под 25 500 паунда, заема не се връща, и почват да връщат след като минат този лимит. Отделно там не искат диплома за завършено средно и искат добро, но не и отлично владеене на езика. На студентите,които идват от ЕС им дават само заем......
Интересно ми стана, къде се намира?
Дайте линк ,ако е удобно🌺

Одитора ми е странен, защо е влязъл, едва ли се надява да победи. Ерген търси жена?

# 378
  • Брюксел / София
Симпатизирам на жълтите. Мисля, че при тях повечето играчи са силни. НО Неделчо им скри шапката на пъзела. Ако жълтурите имаха по-малко преднина, червените щяха да победят благодарение на Неделчо. Много се бълтавиха двете девойки от жълтите на пъзела. И като си помисля, че червените имаха 30 Мин наказания…

# 379
Очертава се добър сезон. Имат хъс, имат сила, а някои от участниците имат дори и ум. За съжаление таз Мани, гранчната мечтателка, Семира и Милена ще развалят според мен интересната игра. Няма да се разминем без драми...
Харесвам Морунов, харесах и мис Ели - много е позитивна, възпитана и мила, но мисля, че не се вписва във формата.
Неделчо ми е странен, но адмирации за пъзела. И е чел, и е редил и се е поподготвил, но да видим физическата част.
За сега Морунов ми изглежда най- комплексен от мъжете, при жените - имам очаквания за добра игра от Габи.

# 380
Страхотен беше Неделчо на пъзелите. Като видях, че той ще реди знаех, че може да има обрат. А тази Мани много дразни. Всички нарочили Станислава, че чак кофти ми стана за нея.

# 381
  • earth
Валентин как гледа Братоев! Имам чувството, че с удоволствие би го фраснал.

Честито на шампионите! Братоев изкара и пяна на устата.
“искара”?

# 382
  • София
Голям смях с този пъзел! Най-сложният, познат на човечеството - кръгъл пъзел от 20 части. Joy
Шампионите ако допуснат да се заблудят, че Красима е силна на пъзели, цял сезон ще гледаме миналогодишната драма на жълтите, които все изпращаха Ивана тъпото да им ги реди и всеки път гледаха как им се стопява спечелената преднина.
Туджаров и той голямо разочарование, язък за фукните във визитката. Иначе ако махнат няколко жени, които изобщо не знаят защо са там, отборите ще станат прилични.
От кандидатите за отшелници харесах първия и третия. Моделчето в моите очи е пример за това как устата може да ти изяде главата. Ако беше започнал със спортните си постижения, а не беше наблегнал на кифленското, съвсем друго впечатление щеше да остави, но ум царува, ум робува.

# 383
Да, този пъзел беше голям, не бяха някакви ситни части  и изобщо не изглеждаше сложен. Но някои голям зор видяха с него.

# 384
Аз не мога да повярвам, че Братоев е бил спортист, по нищо не му личи.

Все още е.
Предният сезон игра за Нефтохимик, сега е в ДеаВолей с брат си.

# 385
Мани е много дразнеща - хем не я бива, ама хич, хем само коментира. Някои са ми безлични и не виждам особено много да допринасят за игрите. Могат още утре да си тръгнат и няма дори да забележа. Жълтите като отбор за момента са най-силни, но Братоев, Елена и Красима са слабите звена. Габи е силна сякаш, но не мога да я оприлича на Ванчето. Симпатизирам на Морунов и Неделчо, а Поли днес ме разочарова. Туджаров сякаш не си дава зор или е просто въздух под налягане. Нямам фаворит и не мога да преценя кой докъде би стигнал в игрите.

# 386
  • Sunshine state
И мен Соня ме кефи, обачи уонаби граничарката хич я няма и скоро ще я изолират.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 02:00 от Pupitka

# 387
Не виждам с какво Станислава, Милена и Семира са показали на кастинга, че са за това предаване. За момента и трите хич ги няма. Не виждам и да са особено надъхани.

# 388
Браво на Неделчо. За първи път чух за него  въпреки че имаме Българ
Не е говорил празни приказки, когато каза, че се е подготвил. Много се кефа защото не претендира с медали...
Руснака не е за подценяване, като им знам школата...
Братоев не е за тази игра
Вчера се разочаровах от полицая, но днес беше много добър.
Странно ми беше представянето на този с мисиите от Авганистан. Странни са ми и татосите, а на представянето на визитките много ни хареса.
Естествено, че има две три жени да дразнят те са наречени за това избрани. Както четох, че казва Тодор от миналия сезон, продуцентите търсят скандали за тях това било е най- важно. Режели им думи и им вкарали такива подавали им какво да казват.А тези, които имат някаква сюжетна линия ги битали до края, както сестрите.

# 389
Финансистчето не каза кой престижен колеж е завършил, защото най-вероятно не е от престижните, иначе щеше задължително да го каже. Да не е Elizabeth, дето учат много българи, защото освен таксата, държавата плаща  на тези с постоянен статут някаква сума за издръжка, нещо то типа на 6000 паунда на година.  След завършване, ако годишният доход е под 25 500 паунда, заема не се връща, и почват да връщат след като минат този лимит. Отделно там не искат диплома за завършено средно и искат добро, но не и отлично владеене на езика. На студентите,които идват от ЕС им дават само заем......
Интересно ми стана, къде се намира?
Дайте линк ,ако е удобно🌺

Одитора ми е странен, защо е влязъл, едва ли се надява да победи. Ерген търси жена?
www.elizabethschool.com Работят българи там и те помагат за правилното подаване на документите за кандидатстване. Доколкото знам този септемри е последният прием за гражданите на ЕС по сегашните правила с предоставяне на студентски заем, който не се връща, ако годишният доход е под 25 500 паунда.

Общи условия

Активация на акаунт