💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 033
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 360
  • in Wonderland
Heart EyesKissing HeartBroken Heart
Падаам туш с тия хора...

Скрит текст:

# 361
И какво се получава като битки този сезон - една нова се добавя.

Понеделник - Територия
Вторник - Капитани / Вероятно дуел между отпадналия и отшелника
Сряда - Номинационна игра между трите племена
Четвъртък - Номинационна игра между останалите две племена
Петък - Битка на съюзниците ( дано няма ) и Елиминационен дуел

# 362
  • Варна
До тук ми харесва този сезон! Относно приликите, аз от визитките още намирам прилика между Александър и Васил Бинев и то по-скоро с образа на Фотев.

# 363
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
2 дни и вече откровено не понасям Мани.Не спря да плюе и коментира другите..Тя,която за нищо не става.
Сега ще настройва другите срещу Станислава,защото и двете са проблемни за племето,но Мани е хитра и манипулативна и според мен,Станислава ще е първата изгонена от Бойците.

Валентин на халките силно ме изненада.Уау.
Габи очаквано,от жените за мен тя е най-най.Ванчето на сезон 3.Елизабет мина халките както си трябва и това от спорта го е научила.

Шампионите са №1.Бойците са ми неприятни освен Морунов,но имат човек за пъзелите - Ниделчу.Приключенците - жив,зян.Новите рибари.

# 364
  • Sofia
На мен, честно казано, най-много ми допадна третият претендент, нищо че е родственик на Любо Чука. Просто показа нещо нестандартно, абстрахирайки се от физическите си възможности.

Спойлер (не отваряй, ако не искаш да знаеш):
Скрит текст:
Нали споменахте, че някой си Иван ще влиза? Демек, вторият wanna-be боец? Ако е така, аз няма да съм особена доволна, ама здраве да е...

# 365
  • Вестерос
Неделчо е новата Катя на пъзелите. Асет и за трите племена ще е.

# 366
  • Далечният изток
Да не ги оставят и тримата?! Но пък заслужават...

# 367
  • Germany
А кой е Любо Чука?
Следя темата, чета ви, но засега нямам особено мнение за участниците. Още и имената им не мога да запомня😉 Допада ми пожарникарят,  Неделчо е изненада, жена още не мога да си харесам.

# 368
Много ми хареса днешната игра. Като отбор засега най-много харесвам Шампионите. Жените им са силни, те правят разликата с другите отбори. Като цяло кастингът е много добър, с малки изключения. Мани и ГрАничната не е ясно какво правят там. Във всички отбори има играчи, на които симпатизирам. Неделчо ме изненада много приятно. Обещаващо започна сезонът, дано по-нататък не го съсипят с бигбрадърски тъпотии.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 23:57 от System Error

# 369
И аз не знам кой е Любо Чука. Важно е  говорещият със соколи да няма самия той криминални прояви. Никой не си избира вуйчото..

# 370
Финансистчето не каза кой престижен колеж е завършил, защото най-вероятно не е от престижните, иначе щеше задължително да го каже. Да не е Elizabeth, дето учат много българи, защото освен таксата, държавата плаща  на тези с постоянен статут някаква сума за издръжка, нещо то типа на 6000 паунда на година.  След завършване, ако годишният доход е под 25 500 паунда, заема не се връща, и почват да връщат след като минат този лимит. Отделно там не искат диплома за завършено средно и искат добро, но не и отлично владеене на езика. На студентите,които идват от ЕС им дават само заем, и много се възплзваха, върнаха се в България и съответно дохода е под лимита и не връщат 27 000 паунда студентски заем. Затова имаше такъв наплив, защото са на лекции 2 дни в седмицата и могат да работят.Много български студенти работят като ранъри на големи събития.
Нормално е да има 4 години опит, защото ако е завършил училище на 17-18 и след това 3 години колеж сметката излиза. На фона на африка,индия и пакистан, момчето се откроява вероятно с умения.

# 371
Здравейте, след "известна"драма с профила и логването ми, се курдисах и аз!
Нямам все още ясно мнение за участниците:трима ,четирима с еднаква визия ми се сливат от мъжете и пак така от жените.Разбира се имам симпатии и от двата пола, но засега ще се въздържа от мнение..
Това, което обаче ми прави впечатление  този сезон са игрите(дотук).Не знам има ли нов мозък в екипа, но са добре подредени и премислен, и и всеки етап можете да е обрат , а не предизвестена смърт както досега.
А дано   е така и напред!
Връщам се да ви чета.

# 372
  • София

Игри на волята: България (06.09.2021) - част 1
Сезон 3 Епизод 3

Игри на волята: България (06.09.2021) - част 2
[
___

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 373
  • SF
Това предаване си стана като Олимпийските игри. Всички са действащи спортисти професионалисти. Почти всички спортове са покрити, без стрелба и фехтовка.
От новите трима, които и да отпаднат, ще ме е яд. Много ми допаднаха от това, което разказаха и представиха за себе си.
По-добре да ги оставят и тримата на самотния плаж да сървайварстват.
Тъпо е да гледам Стейси-Мейси и държавната служителка, а двама от тези страхотни момчета да са извън играта. Уточнявам, че "страхотни момчета" наричам хора, които не познавам, а само са се представили.
Продължавам да съм фен на Жълтите!

Паулина преписваше пъзела от Шампионите. Трябва да се измислят някакви паравани, за да не се печелят игри нечестно.
Освен това, съотборниците на едни племена стояха далече, а сините бяха заобиколени от подсказвачи. Аз много се дразня, когато всичко се снима някак тумба-лумба и не се внимава за детайлите.

# 374
  • София
Не гледах началото, но видях Неделчо отново да се справя чудесно. Туждаров някой път имам чувството, че няма никакво желание да победи, просто да си приключенства. Соня без грим и опити да се прави на красива, ми харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт