💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 038
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 180
Много ме радват жълтите - на техния фон другите са направо доста зле Flushed Satisfied
И, да, жените доста кекави, но пък войникът направо ги удари в земята и тях с тези халки - може ли такова нещо

# 181
Жълтите са най-силни за момента. Но Братоев е тотал щета.

# 182
При Мани  е мани  - мани

# 183
  • IT
Борис е трениран точно за това, то и няма как да е треньор по кросфит и дъ ни може да минава по халки и да носи точно така тежко. Аз съм гледала как тренират, в клуба, в който е.
А Мани тотал щета, прилича на Христа

# 184
  • Великобритания
На една от снимките се видя кой е последния участник 😏

# 185
  • Велико Търново
Но е само един. В другите отбори щетите са повече.
Жалко, че Морунов е в отбора май с най-многото.

# 186
Много искам спойлер за финалисти и победител. Плиииииийс

# 187
Аз не мога да повярвам, че Братоев е бил спортист, по нищо не му личи.

# 188
Правилата в игрите са както обикновенно.

Мартин тръгва по халките, не успява да премине - следва наказание 10мин. Всичко е ОК.
Самира тръгва по халките, не успява да премине - няма санкция, дават и право да мине по водата и да стреля. НЕ е честно спрямо Мартин и племето му.

Ето такива неща ме вбесяват.

Редакция :
ОК са правилата, просто Продукцията не си направи труда да ги обясни на зрителите.
Играч може да смени преминаването по халките за стрелба АКО все още има свободна квота за стрелец и играча не е взел ключ.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 21:27 от Bengun

# 189
  • София
Но е само един. В другите отбори щетите са повече.
Жалко, че Морунов е в отбора май с най-многото.
Поне така ще играе спокойно и ще стигне поне до обединението, при шампионите ще се наложи и добри да гонят.

# 190
Много искам спойлер за финалисти и победител. Плиииииийс
+1, моля споделете, ако не тук, поне драснете по едно лично. Joy

# 191
  • София
Мани пак е мани-мани 😂

Борис напраив най-доброто минаване на халките, след това бе на Стратимир, а Вальо ме изненада приятно.
Това от мъжете. От жените, Елизабет държи палмата, но тя е гимнастичка, оставаше и да не може да мине. Браво и на Габи преди това. Както писах още вчера. Жените на шампионите ще правят разликата с другите племена, защото в тези битки много е важно не кой колко е силен, а кой колко слаб е... Просто една Мани ти трябва в отбора и си до там.
Преди да започна играта, много просташко държане на Габриела. Когато е от жена е много по-грозно.

# 192
  • Испания
Правилата трети сезон са "според зависи". И днес, и вчера, и занапред.

# 193
Аз не мога да повярвам, че Братоев е бил спортист, по нищо не му личи.
Според мен е доста спортисти след края на професионалната си кариера се поотпускат, че им е писнало преди това от лагери, режими, тренировки. Не мисля, че е влязъл, за да спечели формата, а като известно име и за да се позабавлява, ако това може да се нарече така Grinning И за хонорар, де

# 194
Правилата в игрите са както обикновенно.

Мартин тръгва по халките, не успява да премине - следва наказание 10мин. Всичко е ОК.
Самира тръгва по халките, не успява да премине - няма санкция, дават и право да мине по водата и да стреля. НЕ е честно спрямо Мартин и племето му.

Ето такива неща ме вбесяват.
Май и русата от сините тръгна по халките,но не успя и започна да стреля.. ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт