💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 984
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 720
  • Испания
Привет, тъкмо влизам и се ядосвах, че не можах да гледам посрещането на капитаните, но от вас разбирам, че не съм пропуснала нищо. Освен кадрите с отшелника.

Здрасти. Не си пропуснала кадрите с отшелника. Спечелила си.

# 721
Привет, тъкмо влизам и се ядосвах, че не можах да гледам посрещането на капитаните, но от вас разбирам, че не съм пропуснала нищо. Освен кадрите с отшелника.

😁😁😁

# 722
Поне този сезон тази игра е променена към добро. Вместо кокилите тези варели добавят силов елемент, отделно задължението седем човек да минат отгоре по тях също е добро. И върху варел се пази по-лесно равновесие.

# 723
Мани е нахална и елементарно хитра. Много се дразня, когато другите позволяват да им минават номерата на такива.

# 724
Мани е нахална и елементарно хитра. Много се дразня, когато другите позволяват да им минават номерата на такива.
Всъщност това, че няма да участва в основната част на играта е в плюс на цялото племе.

# 725
  • София

А ха, вече съм спокойна....

# 726
Кой е измислил тази глупава игра? Варелите ако паднат върху някой играч, ще го смачкат на място.

# 727
  • Испания
Александър се движи много добре, но много далече му слагат варелите.

# 728
Бойците не движат варелите като хората, а не им липсва физическа сила в племето по-принцип.

# 729
  • София
Не мога да я гледам тази игра. Всичко ми се обръща.

# 730
  • Испания
Пак опасно за играчите. Стратимир можеше и врата да си счупи, и някой прешлен /не дай, Боже!/.

# 731
  • София
Като миналата година с онова прескачане на високите стени колко народ се изпотрепа.

# 732
Абе на мен ли ми се струва или варелите не са високи колкото казват. Имам предвид, че Братоев стърчи над този, който е уж 240 см.

# 733
Драмата ще настане като дойде ред на жените на Бойците и Приключенците.

# 734
  • Испания
Абе на мен ли ми се струва или варелите не са високи колкото казват. Имам предвид, че Братоев стърчи над този, който е уж 240 см.

Да, стърчи. Пак лъжат от продукцията.

Зад десния крак на Елизабет.

Общи условия

Активация на акаунт