💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 565
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 270
Аз все още имам надежда за спойлери Simple Smile

# 271
Язък за симпатията ми към сините. Сега почват рибарските скандали...

# 272
Неделчо още във визитката загатна,че ще е добър на пъзелите.Пъзел 26 хиляди части не се реди лесно и бързо.

# 273
Язък за симпатията ми към сините. Сега почват рибарските скандали...
Абсютно. И на мен ми бяха симпатични, ама не може да се разчита само на Стратимир. Чак им се изнервих.

# 274
Smileys, благодаря за страхотната тема! Оценявам труда и времето, които отделяш за нея.  Flowers Hibiscus

Приключенците изглежда ще са новите Траки или Уибаи. Yum

# 275
Неделчо още във визитката загатна,че ще е добър на пъзелите.Пъзел 26 хиляди части не се реди лесно и бързо.
Е, те много неща казаха във визитките, ама колко от тях излязоха верни.. Радвам се, че поне това, което каза той за момента е истина.

# 276
Семира се надявала да са при животинките Laughing

# 277
  • София
Жълтите трябва да видят кой им е добър на пъзели, сега имаха късмет, че другите изоставаха с половин час. Неделчо нареди пъзела сигурно за 2 минути, на тях им отне поне 20. Дано си дадат сметка, а не се главозамаят от победата и да помислят кой е по-добър.

# 278
  • Далечният изток
Много се радвам за жълтите!
И аз така си ги подреждам в моята класация - жълти, червени и сини накрая.

# 279
Туджаров нещо издиша вчера и днес.

# 280
Мани-то е връх мър майка, бързо ще я изтритат.

Много се радвам за Шампионите, харесвам ги от първата вечер. Спортът си личи, има стиковка, работа в екип. Надявам се да продължат добре.
В другите два отбора много хора не ми допадат за момента.

# 281
Туджаров е въздух под налягане,и в Сървайвър беше такъв.

# 282
  • София
Не вярвах, че Паулина и Туджаров така ще го закъсат на пъзела. Яд ме е за приключенците, защото отбора им е умишлено отслабен, а иначе имат никак не лоши играчи.
Красима и Елена как се справиха не знам, ама браво. Все пак имаха и 17 минути преднина, което си е доста.
Но Неделчо за втора поредна вечер е звездата. Той и във визитката си каза, че е редил пъзели до полуда. Май този сезон няма да има пъзелски драми, както бе в предните два и особено във втория с жълтите неволи.
Бойците да благодарят на Неделчо и Стоян.

# 283
Браво на жълтите, обаче сините горките не ги мисля на реката, ще го закъсат яко. Яд ме е за някои от тях.
Миглоработничката, хем най некадърната, хем най-неприятната, дано я разкарат бързо.

# 284
Много ми е гадно че приключенците загубиха, аз този сезон както и предишния, бях за сините дано следващата седмица са на вилата!

Общи условия

Активация на акаунт