💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 009
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 405
На мен мис Ели ми се струва малко елементарна. Не е лошо или злобно момичето, показва някакво старание, но не съм особено очарована от нея (за момента, има време). Една учителка би трябвало да е по-интелигентна. Но си търси мъж момата, тя сама си го каза. И все пак не е дразнеща като Мани или съвсем да се слива с пейзажа като Станислава, Милена и Семира.

# 406
  • Вестерос
Издразни ме Манито, значи тя се отказа да стреля, ама после мрънкаше как Станислава мрънкала, ама Станислава не се отказа...
Малко тъпо стана, че войникът се отказа и той... егати

# 407
  • Испания

На тази снимка носят варели, а в едно промо показваха как някои падат от високи варели.

Щом днес ще има капитанска битка, какво правят на снимката Стоян и /може би другият е/ Мартин?

# 408
Мани да си ходи по-бързо. Вчера едвам я издържах, а представям си на живо какво е. Поне да беше лицеприятна, ама и там положението е яко мани-мани.
Неделчо и Валентин са изненадите за мен. Изобщо не очаквах такова добро представяне и от двамата.
Онова момиче - бикини фитнес, с двете кокчета, за сега май яко издиша, а даде сериозна заявка във визитката.
Определено този сезон мъжете са много добре подбрани. От новите трима и на мен Симеон ми се стори много добро и интересно момче, да видим.

# 409
Аз лично се чудя защо Семира е вътре, нищо че и тя е бикини фитнес състезател като Елена. Чудя се и за Мани, Милена и жената от градския транспорт на Бургас.
Тя не е бикини фитнес. Вътре е по политкоректна линия 😃

# 410
  • Асеновград
От толкова много кандидати , как ги избраха тези ???? Какви състезатели имаше в миналите сезони.
Жените много зле , нито една засега не ми допада.
От мъжете може би Борис и Стратимир, но още е рано за фаворити.
Чакам с нетърпение спойлерите.

# 411
Издразни ме Манито, значи тя се отказа да стреля, ама после мрънкаше как Станислава мрънкала, ама Станислава не се отказа...
Малко тъпо стана, че войникът се отказа и той... егати
Най-много ме вбеси как накрая й се нахвърлиха всички да й държат сметка, като някакъв другарски съд. Естествено, започнато от Манито. Надявам се да я изтритат Мани.

# 412
Манито ще я изтритат, но първо тя ще успее да изрита 1-2ма, защото успява да настрои мнозинството. Играта не е само силова, има си социален елемент. Ваня миналата година ако се беше съобразила с този фактор, а не се напъваше да се набива на очи, да контрира и да блесне, сега можеше да е победител.

# 413
Ами Манито е права единствено и само за едно - контрольорката от ГТ е слаба - психически, физически, а явно и от към самооценка. Кръстя се да продължават да не приемат такива в грАничната.
А другото, което не схващам е защо Паулинка смята, че е толкова страхотна, ама ако може да няма паяци...Ми ей сега ще мине някой с мухотрепка и ще ти почисти поляната...
Наистина ли всички очакват да обитават единствено и само "5 звездната" вила???

# 414
Е, стига де. Хората имат фобии и страхове. Аз много пъти съм казвала, че ако отида там съм абсолютно наясно, че може да гладувам, да спя на открито и да търпя лишения. Тва не значи, че ако видя змия на дивата река няма да обърна очите. Имам ясното съзнание, че в един момент ще се озова там, но страха ми е по-голям.

# 415
  • Испания
"Най-трудният" пъзел в историята на ИВ.

# 416
На мен пък Красима ми допада от жените. Малко си е тъповатичка, ама някак ми е симпатична - добронамерена и незлоблива, усмихната. Иначе жените като физическа подготовка 90 процента са тотал щета, ама то едва ли има чак толкова жени на кастинга, които да са машини, та да подбират.

# 417
Разочаровах се, че червените масово се отказаха, не трябваше да имат такава опция. Най-вече от войника. За него специално имах големи очаквания. И после много грозно дружно набиха канчето на Стейси. То че на нея ни й е там мястото е повече от очевадно, но това се отнася и за повечето жени там. За сега за най- негативна персона смятам Мани от жените, а от мъжете най-много ме дразни Александър.

# 418
Аз лично се чудя защо Семира е вътре, нищо че и тя е бикини фитнес състезател като Елена. Чудя се и за Мани, Милена и жената от градския транспорт на Бургас.
Тя не е бикини фитнес. Вътре е по политкоректна линия 😃

Явно съм бавно загряваща.
Та кой е начертал линията?
 Не вярвам да сме Холивуд та на двама бели да се снима и един черен.
Единственото което ми ражда главата, че е възможно и любовника да е във формата 🤔

# 419
Глутницата лесно намира най-слабото животно.
Станислава ще стане жертва точно както и Елена миналата година на една жена.

Общи условия

Активация на акаунт