💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 007
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 420
  • Испания
Един от фен профилите на формата в ИГ публикува "интервюта" /в кавички, защото са много далече от интервюта/ с някои участнички.

Отговорите на Елия се четат добре след натискане на бутоните "Control" и "+".

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 13:04 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 421
Станислава ще стане жертва точно както и Елена миналата година на една жена.

Факт, че във всеки формат има "пушечно месо", ама Станислава сама се подлага.
Във визитката ѝ беше се изкарала едва ли не като "жената-чудо", която не е оценена само от грАничната и то защото другите имат връзки, а не защото тя не става за тая работа.
Хубаво е човек да има реална представа за себе си. А тя е дооооста далече от такава за себе си. И з@дника ѝ не беше за прашки, ама явно си е мислела, че може да го играе Джералдин 2.
Дано вече /като зрител/ да се е отрезвила.

# 422
  • Sunshine state
На мен Станислава не ми харесва - нейното цупене си е точно тип сърдитко Петко и накрая вместо празна торба, ще й посочат вратата. Нито умения кой знае какви има, нито и държание. А уж била душата на компанията. Хм.. 🤣

# 423
Първоначалната ми преценка за Мани не ме подведе, голямо самочувствие,а същото време нищо не направи. Само на мен ли ми направи впечатление, че нарочно захапа Станислава , че се паникьосва , само и само , някой да не захапе нея, понеже се отказа от топките, така да насочи вниманието към друг....

# 424
  • Sunshine state
Мани е лисица и ще я надушат, но още ги "омайва" словестно.

# 425
  • Вестерос
Kak ще са тотал щета жените, според мен са много по-добре в цялост от предните сезони- жълтите жени са супер, Соня, Габи, Паулина, добре се справят. Някой пропускам със сигурност. Даже Самира и тя става за сега, ще я видим нататък.

# 426
  • Испания
Скрит текст:

На тази снимка носят варели, а в едно промо показваха как някои падат от високи варели.

Щом днес ще има капитанска битка, какво правят на снимката Стоян и /може би другият е/ Мартин?

Ха, ха! Смениха корицата във ФБ. Явно ги хванах, че са сгрешили. Горната снимка изчезна.

# 427
Каста на жените е много по-добър от предишните. Ако в предните сезони само 1-2 ставаха, сега само 1-2 не стават.

# 428
Голямо писане сте изписали! Не мога да изчета и първата тема и всичко до тук, но попрегледах по диагонал;
Няма идея още за участниците, ще изгледам записи и ще кометринам впечатления;
Само то снощната серия успях да изгледам 1 час и като цяло жените в жълтия отбор се представиха на ниво;
Хареса ми,че червените победиха сините на пъзела;

# 429
Това беше елементарен пъзел. Дето и децата ги редят. Дори не трябва да мислиш толкова много за да го наредиш. Почакайте да дойдат истинските пъзели Simple Smile ще нощуват на плажа Simple Smile

# 430
Очаквано полицаят и военният, освен че простеят ужасно, за никакъв чеп не стават.
От жените надушвам няколко мъжетърсачки, но като цяло не е лош на пръв поглед подборът.
Соня ми изглежда корав характер. Русото Барби ми е заради нещо симпатично.
Паулинка ми е интересно ще стане ли втора Ваня.
Маня с тоя ориз вече стана досадна и май за всичко ще се драка.
Стейси си личеше още от визитката, че нещо не я слуша главата.
От мъжете има много интересни типажи. Симпатизирам на Стратимир и руснака. Братоев ме забавлява. Туджарката е любопитен. Морунов също.
От новите искам да влезе този със соколите.

# 431
Аз също смятам, че са подбрали добре жените, изключая четири, може и да станат пет с Елена. И не разбирам защо жени и мъже трябва да са равен брой.
От толкова еманципация гледаме такива като Ана Мария, Христа, Мани и Станислава.

# 432
Истината е че трябва да измислят нещо да се разделят мъжете и жените и да има награда за двата пола по 100 000 лева. Има изключително подготвени физически жени,но за сега е изключително рядко да има комплесна жена във формата.Или са добре физически или са добри в пъзелите.И при мъжете стабилно куца реденето на пъзели до сега,но тестостерона не дава почти никакъв шанс на жените в силови игри.Един Лазаринов,който беше само кожа и кости направо премазваше жени,като беше на елиминация.
Андрей звучи като сексист като казва, че жените са подготвени, но не могат да му се противопоставят на издръжливоста, но бруталната истина е че вероятно няма мъж или жена, който да му се опъне ако игрите продължават да са толкова залагащи на издръжливост, защото той е истински атлет, а другите са или начално ниво спортисти отказали се по една или друга причина или любители ходещи на фитнес. Един професионален атлет ще победи надъханите батки и каки 10 от 10 пъти в такава игра.

# 433
  • София
Идеално ще е например, както са досегашните битки, само че по 2 - една с мъжете и една с жените. И когато накрая останат 4рима ( по 2ма от мъжете и от жените) да ги съберат, става финал и да се борят за 100те хиляди

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 17:25 от Светулчица

# 434
Този сезон трябва да се води и нова специална статистика - колко пъти човек от бойците ще се откаже от изпитание.

Общи условия

Активация на акаунт