💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 998
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Бързам да се запиша в новата тема и да изгледам епизодите преди довечера, за да наваксам.
Благодаря за темата

# 436
  • Испания
Всеки се излага така, както може.

Повечето участници се записват, за да ги покажат по телевизора, да се снимат с тях, да пишат за тях. Направо холивудски звезди!

Написала, че се е снимала с "фенки сладкишки".

Друга се хвали, че е на второ място в топ 40 след Александра Петкова.

Да ме прощавате, но това за мен са кухи лейки.

# 437
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Усещам,че Мис Ели рязко ще ми падне в очите.

Туджаров според мен ще отпадне рано.Не мисля,че блести с нещо.И на пъзелите се провали.Обаче се мазни на Паулина и ще завърже коалиция,но докъде ще го докара - не знам.Според мен сините(новите рибари) много време ще се застоят на реката.
Все пак съм на мнение,че червените Бойци са най-зле,но имат човек на пъзела и той ще ги дърпа напред.

# 438
# 439
Ако на реката няма охрана да ги пази нощно време те ще избягат.
Познавам директора на един от миналогодишните участници, прекарали дълго на реката. Ако срока за пазене на тайна е изтекъл, то ще разберем дали спят там. На по-късен етап,че човекът хвърчи в небесата.
Ще спечели този, който Тупарев иска. Не за първи път прави формат и той си следва определени сюжетни линии. Дали случайно Тодор падна точно от сестрите.

# 440
Да мислим кои са наболелите теми в обществото и кой е логично да спечели (според Тупарев). Миналата година спечели лекар в условията на пандемия, сега кой ще е - Мартин, Морунов? Трябва да е някой уж готин, може и да не блести с качества. Никоя от жените няма да е победител- според мен поне.

# 441
Аз пък скок-подскок попаднах на инстаграма на Семира. Ми тя наистина е фитнес състезател (предполагам бивш),  че и печелила предни места и купи. Изобщо от снимките - тренира момичето, живее си живота и хич не ѝ дреме какво си мислел баща ѝ. Ясно, че в инста всички са прекрасни, просто споделям усещането, което профила ѝ оставя, за разлика от драматичната и куха визитка, която спретнаха. Интересно.

# 442
Оня ден из фейса някаква Весела писа ,за победителят
Скрит текст:
Андрей

# 443
  • Испания
Това сигурно е подвизаващата се тук две години vesinka. Голям капацитет!

Аз пък скок-подскок попаднах на инстаграма на Семира. Ми тя наистина е фитнес състезател (предполагам бивш),  че и печелила предни места и купи. Изобщо от снимките - тренира момичето, живее си живота и хич не ѝ дреме какво си мислел баща ѝ. Ясно, че в инста всички са прекрасни, просто споделям усещането, което профила ѝ оставя, за разлика от драматичната и куха визитка, която спретнаха. Интересно.

Визитките им са силно редактирани, ама като искат да участват, се съгласяват на всичко.

# 444
Скрит текст:
Да спечели някой наистина силен състезател като Андрей? Не вярвам 😃 Но ако е така, ще съм доволна.

# 445
Смайли, всички сме наясно за редактираните визитки и подписаните договори. Но в случая яка манипулация и към нас зрителите. Едно е да представят Семира като фитнес състезател, гледам, че е и модел в известна агенция, друго е като покорна женица с баща мюсюлманин, чието одобрение търси.
Мисля, че визитките си ги гледат едва със старта на шоуто, т.е. с нас.

# 446
  • София
Аз не мога да им запомня имената още.
От първата битка започнах да се ядосвам.Значи големите стратези Приключенци една тактика не можаха да си построят.Толкова грешки,не е истина.Защо тръгнаха със стрелба,после на водата 5 курса!,а и този с тежестите как ди дърпаше на дълъг повод.Накрая Паулина не откъсна очи от другия пъзел,в скоби адски труден Simple Smile
Шампионите ясни-малко като жътварите-всичко е 6 до пъзела.
Бойците не мога да ги дишам,но с този Неделчо-на ръце трябва да го носят.Обаче хитри и гъвкави-направиха си нещата перфектно,въпреки наказателното време.Аз искам Мани да остане повече-тя ще ги храни вместо мен Simple Smile

Довечера капитанската ще е с плочките.Изглежда правят реверанс към Приключенците,че да си спечелят нещо.
Но то пък и Неделчо ще е там..

# 447
  • Sofia
Хайде и аз, "барабар Петко с мъжете"😀 Смайли, благодаря за прекрасната и добре оформена тема, както винаги! 💐🌼🌷
На мен ми направи впечатление, че Приключенците нещо хич ги няма. Уж учили в престижни университети, големи капацитети всеки в своята област, много успешни, с големи амбиции, а никаква мисъл и грам стратегия няма у тях. Това ли е елитът напуснал страната?

# 448
  • Испания
Днес ще гледаме първата нощна битка.

Игри на волята: България

Първа НОЩНА битка в  Игри на волята: България ще реши КОЙ Капитан ще грабне предимство.🔥
Започваме точно в 21:00 по NOVA
🎬

# 449
  • London
Издразни ме Манито, значи тя се отказа да стреля, ама после мрънкаше как Станислава мрънкала, ама Станислава не се отказа...
Малко тъпо стана, че войникът се отказа и той... егати
Станислава с навряните гащи в гъза ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт