💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 981
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Да, същата! Няма ли кой да й каже, че е грозна гледка с тези гащи?

# 451
  • Великобритания
доста грозно беше , не знам кво си е мислила , ама никоя от другите жени не си ги беше навряла така

# 452
  • Sunshine state
Да, баш тя. Astonished

# 453
  • Варна
Да, същата! Няма ли кой да й каже, че е грозна гледка с тези гащи?
Освен да и кажат, трябва и да им забранят да ходят така на терена. Още от предния сезон помня задника на Жералдин, сега още един на показ. Също помня и бюстието наобратно на Катя- всеки момент очаквах да се свлече. Просто това трябва да не е позволено по време на игрите.

# 454
Явно затова е влязла в предаването Станислава - да си показва задните части. Иначе е ясно, че в игрите няма да блести с нищо. Rolling Eyes

# 455
  • Sunshine state
Или пък да им измислят други облекла, а не тия грозни клинове за мъжете и гащи за жените.Нещо такова за жените, примерно:
Скрит текст:
И ето идея за мъжете, та да не са така очертаващи клиновете:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 20:12 от Pupitka

# 456
  • London
Е нормално е да са по бански на плажа лятото, иначе ще се сварят, но поне с боксерки нещо.

# 457
  • София
Аз пък в на никой  д-то не се вглеждам, както искат да се обличат. 🤣

# 458
Не знам кой им прави дизайна на екипчетата, но може да се постарае повече определено. Като бельо изглеждат част от нещата. Особено при мъжете - все едно ще си лягат, а няма да спортуват.

# 459
Аз пък в на никой  д-то не се вглеждам, както искат да се обличат. 🤣

Ми то се белееше като майска луна...щеш не щеш виждаш го

# 460
  • Буркина Фасо
добре са си момите.
само трябва да им забранят клиновете. единствено по прашки. Smiley

да не би тунингованите да са по-добра гледка, а ?

# 461
  • Sunshine state
Абе специално на Стаснислава увисналия задник хич не беше лицеприятен, та не знам кое му е добрето.

# 462
Според мен всеки сам си избира как да излезе на терен - има изрязани бански, боксерки, клинове... Станислава  това екипче си беше избрала.

# 463
  • Испания
Някой от предишните формати беше казал, че носят всичко в раницата си. Когато отидат на терена, всеки решава какво да облече.

# 464
Въпрос на самооценка - все пак по улиците човек среща достатъчно дами с дължина на полата която не съответства на физиката им.
Или чисто и просто въпрос на реклама за някоя от участничките може би.

Общи условия

Активация на акаунт