💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 975
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 465
  • London
Ама те гащите май не са прашка ..., А просто Станислава ги беше навряла в гъза.

# 466
  • Далечният изток
Абе хора, какво гледате вие? Joy
Аз това с гащите съм го пропуснала... Може би защото не ме влекат женски задници Joy

# 467
  • Sofia
То хубаво самооценка.. От Станислава не очаквам такава, но ми е мега неприятно да си навира задника в лицето ми, всеки път, когато погледна към екрана и дават нейното племе!

# 468
  • SF
Аз също не съм видяла кой как е бил облечен. Тази година за първа година момичетата имат и бюстиета, и бански.
Предполагам, че облеклата са мислени. Миналата година Катя носеше горната си част не точно, както е измислена да се носи и береше ядове по време на състезанията.
Аз съм спортист и знам, че нищо в екипа не е случайно или просто за красота. За красота са само щампите и декорациите. Останалите неща са необходими.
Банският им е да се пекат с него или да го носят тогава, когато си изперат дрехите. Не е за влачене, носене, мятане, скачане. Ако трябва да пълзят с тези бански и да се завират в тунели един след друг, не знам как би се чувствала състезателката, ако не е последна в редицата. Глупави са тези жени, които избират прашки и сутиенчета, за физическа активност и състезанието. Те са само като аксесоар в раницата с екипите и ако имат време да лежат на басейна, да лежат с тях.

# 469
  • Буркина Фасо
абе нищо не разбирате от гащи, видно е rotfImbo

# 470
  • Испания
Паулина реши, че като е капитан, е задължена да дава тъпи идеи.

# 471
Как се казва това, което намериха за ядене някой знае ли ?

# 472
  • Буркина Фасо
тая миглопластика ми звучи като сърдечен хирург.

# 473
  • Испания
Станислава изглежда на повече от 24 години. Като има някакъв проблем, къде е тръгнала? Но по-голяма е вината на продукцията.

# 474
Ей, като лешояди се нахвърлиха върху Станислава.

# 475
Айде, намериха си жертва в лицето на Станислава Grinning
Тя, че е дразнеща, така е, ама е влязла както всички останали и не е била единствената с две леви ръце и крака. Ако не беше човекът, който им пренесе топките и им нареди пъзела, щяха още да са на плажа.

# 476
Аз пък не разбрах какъв е проблемът на Станислава Rolling Eyes

# 477
  • Испания
Аз пък не разбрах какъв е проблемът на Станислава Rolling Eyes

Нещо с ухото.

Никой нямаше да ѝ обърне внимание, ако не плачеше. Не смятам, че са си намерили жертва.

# 478
  • вкъщи
Станислава  нещо не и вярвам, не ми изглежда искрена, имаме общи познати и ми подшушнаха интересни неща. Знам и друго, но тепърва ще се разбере, не е редно да споделям какво ще и се случи.

# 479
  • София
"клонове с листа"...  😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт