💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 965
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 480
  • Испания
На Милена гласът ѝ не се чува.

# 481
  • София
Как пък няма да сервирам на тези муньовци. Жените се излагат.

# 482
ОМГ Елена .. **** закуската. Потресаваща.

# 483
  • Испания
Май и пъзел ще редят тримата.

# 484
  • София
Ич не съм им загледала гащите. Все ми е тая, ако ще и без тях да са.
Много лигли в тоя формат, една реве, друга страдае, че не можела да си измие зъбите... Ми това е състезание, не е първи сезон, трябва да си наясно какво те очаква. Но пък както казах преди явно никой няма реална представа за себе си. И при първите несгоди се озориха. А какво още ги чака... Сега за Станислава. Лабилна е, но пък за сметка на това с претенции. Колкото и да е тъжно голяма част от младите са такъв тип. А като се прибави непомерната амбиция и неспособността да се живее в общество става още по-лошо.
Не помня кой писа, но слава Богу, че са я отрязали за МВР. Не ми се мисли каква грАничарка ще е.... При първото повишаване на тон ще ревне....
Малко в страни от формата, но пък и не чак толкова.

# 485
  • Испания
Симеон е типична мутра. И защо да е Булкин, а не Иван? Бил Аполон на арената, според Ралица. Божееееее!

# 486
И защо да е Булкин, а не Иван?
Вероятно като модел се представя с фамилията си. Така че малко реклама е добре дошла.

# 487
  • Испания
Според мен от формата все търсят нещо шашаво. И други участници са със странни имена или фамилии.

# 488
Хубава игра, много приятна. Само плуване няма, но е достатъчно комплексна.
И силите им са доста изравнени.

# 489
Тази силова игра дали не е направена за да спечели борец.
Лекоатлетите дали ще стигнат до пъзела изобщо 🙄

# 490
И тримата са добри. Който и да спечели, другите двама спокойно можеха да са на мястото на Станислава и Милена (примерно).

# 491
  • София
Този Симеон не го бях чувал, а по принцип се интересувам и гледам борба. Ясно е колко е добър сред колегите си...
Тук естествено ще изпъкне, защото няма нито един равностоен на него като килограми и сила.

# 492
  • SF
Когато показват държавната служителка на екран, аз извръщам глава. Не мога да преценя коя е по-грозна - тя или онази хиена с фризьорския салон от миналата година. Забравила съм й името, но беше майка на деца, живееше с някакъв мъж, имаше персонал, за който се грижи и все много знаеше. Напусна поради болест, но не съм сигурна.

# 493
В момента по-интересни от играта са ми коментарите на Ники Майонезата в инстаграм JoyJoyJoy

# 494
  • Испания
Тази силова игра дали не е направена за да спечели борец.
Лекоатлетите дали ще стигнат до пъзела изобщо 🙄

Абсолютно!!!

Преди рекламите дадоха за един миг и тримата да редят пъзел. Поне така го видях.

Общи условия

Активация на акаунт