💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 911
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Браво на Паулина! И много гадно с тази пица, от страна на предаването. Все си мисля, че зад кадър са им я дали. Не мога да си представя да не се хранят изобщо.

# 556
Браво на Паулина! И много гадно с тази пица, от страна на предаването. Все си мисля, че зад кадър са им я дали. Не мога да си представя да не се хранят изобщо.
И аз не вярвам, че 2 дена не са яли нищо и всички са толкова мирни и спокойни Wink

# 557
Аз си мисля че ги оставят без храна тези които са на реката, например мернах стори на Николай от предишния сезон и правеше коментари и сподели че може би наистина 40 дена не са се хранили като хората.

# 558
Сладуранка. Днес и видях тръпчинките. Браво, момиче! Форматът дотук ми харесва много!

# 559
  • София
Няма как да ги оставят гладни, съвсем гладни. Със сигурност им дават някакви минимални количества храна, дори хляб и вода да е. За мен всичко е сценка. Съмнявам се и постоянно да спят в тези условия, особено както официално декларират за три месеца снимки. Няма как да стане. Сигурно имат месец подготовка на декорите, максимум месец същински снимки и после месец разтуряне на декорите.

# 560
Много беше гадно това с пицата! Да бяха им дали поне хляб и сирене. Браво на Паулина! Харашо! Молодец! Joy
Андрей ме дразни с това голямо самочувствие. Неделчо ми е любимец! Голяма е свежарка!
Ще ми се жълтите да загубят утре, обаче като гледам битката, вероятно ще спечелят. Радвам се, че ще има пак по двама номинирани. И за отшелника се радвам. Този сюжет ми беше любим с Ники. А и повече битки и по-малко интриги е бонус. Засега добре върви.
Соня много ме дразни. Тя ми напомня на Христа. Трудно ми е да си харесам някоя от жените. Засега Паулина и то с резерви. От мъжете симпатизирам на доста хора. Ама искам да си намеря второ Ванче, на което да стискам палци.

# 561
  • Буркина Фасо
Няма как да ги оставят гладни, съвсем гладни. Със сигурност им дават някакви минимални количества храна, дори хляб и вода да е. За мен всичко е сценка. Съмнявам се и постоянно да спят в тези условия, особено както официално декларират за три месеца снимки. Няма как да стане. Сигурно имат месец подготовка на декорите, максимум месец същински снимки и после месец разтуряне на декорите.
те се подготвят една година какво ще се играе и какво ще е необходимо като декори.
вероятно са изработени предварително  частите и за ден само се сглобяват като цяло.

# 562
  • SF
Никакви декори не разтурят. Строят ги ден за ден преди игрите. После си ги прибират и строят за следващата игра.
Предаването не продължава 3 месеца. Събота и неделя, когато няма предаване, участниците снимат следващите епизоди. Цялата работа продължава максимум месец.

# 563
  • Буркина Фасо
баш 3 месеца продължава предаването Smiley

# 564
  • София
Браво на Паулина, железни нерви. Изкушаващи оферти ѝ направиха, но мисля, че взе правилно решение, поне на този ранен етап.

Снимали са 2мес това лято.

# 565
  • До морето
Това да размахваш топла пица пред неял 30-часа човек е извращение!!!!

Ако имаха провизии, разбирам, огънят освен да топли, щеше да помогне и да си приготвят нещо, но те нямат нищо.

# 566
Очаквах някаква реакция на полски след победата, но руската реч ме изненада много. Особено като знам колко много поляците "обичат" руснаците.

# 567
  • SF
30-40 дни продължават снимките.

Видяхте ли как може да се измисли игра, в която няма значение дали си олимпийски шампион, художник, диджей, жена, мъж, дебел, силен, слаб...

# 568
  • До морето
А какво щеше са стане, ако някой от другите капитани беше победил? Андрей с пица ли щяха да го изкушават или с четка и паста????

# 569
  • София
Миналата година май масажи им бяха предложили. 😀

Общи условия

Активация на акаунт