💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 920
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 570
А какво щеше са стане, ако някой от другите капитани беше победил? Андрей с пица ли щяха да го изкушават или с четка и паста????
Не, но не мисля, че Андрей щеше да има нужда от много изкушения. Предполагам, че би взел грошовете.

# 571
  • Испания
Очаквах някаква реакция на полски след победата, но руската реч ме изненада много. Особено като знам колко много поляците "обичат" руснаците.

Все пак е половин полякиня. Искаше да покаже знания.

Преди години, когато живеех във Варшава, майката на моя приятелка украинка нарочно не искаше да говори на полски, пердашеше на руски и в месарницата ѝ даваха най-скапанато месо.

Резултати от последната анкета.

# 572
Тъй като не съм гледала Сървайвър с отшелника, бихте ли казали как се върти сюжета там и какво да очакваме като заемка в ИВ?

# 573
  • SF
Андрей щяха да го изкушават с грошове. С каквото и да го изкушават, щеше да е умно да си прибере грошовете, а не да носи пица или някаква друга изненада на племето - музика, парти с шапки и свирки, маскарад, дантелено бельо за дамите, стриптийзьорки за мъжете.
Който е в резиденцията и спечели, е разумно да прибере парите. Когато отиде на реката, може да ги харчи за пици, сапуни и ролка найлон, за да се хареса на племето.

# 574
Тъй като не съм гледала Сървайвър с отшелника, бихте ли казали как се върти сюжета там и какво да очакваме като заемка в ИВ?
оцеляване самостоятелно и дуели с играчите, изгубили Елиминационен дуел .. поне до обединението на племената.

# 575
# 576
Браво на Паулина! Представи се достойно 👏 Дано този сезон е по успешен и от миналия

# 577
оцеляване самостоятелно и дуели с играчите, изгубили Елиминационен дуел .. поне до обединението на племената.
А ако оцеляващият падне в игра, другият участник ще заеме ли мястото му на самотния плаж?

# 578
А ако оцеляващия падне в игра, другият участник ще заеме ли мястото му на самотния плаж?
Да.
Отшелника е само един. Който спечели - остава във формата.

# 579
# 580
А ако оцеляващият падне в игра, другият участник ще заеме ли мястото му на самотния плаж?
Да

# 581
  • София

Игри на волята: България (07.09.2021)
Сезон 3 Епизод 4

Тези линкове са без реклами, отварят се и в чужбина,
но преди това, трябва да се инсталира едно разширение в браузъра на КОМПЮТЪРА.
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки.

за Мозила -

# 582
  • Sofia
На мен сякаш не ми се вярва този отшелник да успява да печели битка след битка, дори да играе само срещу жени в началото... Повече от 3-4 пъти да победи, някак не ми се струва реално, ама да видим, де.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 23:19 от Blаck Cat

# 583
Странно, още не съм виждал снимка на Веско, знамето на Славяните и някой от новите участници заедно.

# 584
  • Sofia
Чакай,има време,няма да минем без него...Mr. Green

30-40 дни продължават снимките.
...
Снимали са 2 месеца /че и 2-3 дни отгоре/.

п.п.До последно се надявах,че ще им дадат пицата,все пак.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 23:42 от avi10

Общи условия

Активация на акаунт