💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 853
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 825
Поблазнил се е от хонорара Simple Smile

# 826
  • SF
Братоев беше много учуден, че не се смята наред задачата, а първо се извършват действия умножение и деление. Simple Smile

Симеон е по-аткрактивен за предаването, отколкото красавците Златомир и Булкин. Яде мравки, папури, лови змии с голи ръце, може и някоя чайка да дресира да му носи храна от масите на Царево. Находка за продукцията е и си го оставиха.
Трудно ми е да си представя, ако е толкова силен, как ще бие всички отпаднали до самия финал, ако кара на мравки, морска пяна и папури. Ясно е, че по някое време ще го нахранят и ще го включат в играта.

Предпочитам Красима да си ходи, а Андрей да остане. Красима е на последно място по комплексност от жените в племето на Шампионите. Не е много куха, но излъчва нещо такова.

# 827
Още е рано да се каже кой ще е победителят, но според мен ще е човек, на когото често обръщат внимание. Не знам как е било с Добрин, но имам спомени, че Милен го даваха честичко- и представянето му в игрите, и негови коментари. Не вярвам да е Братоев, защото си е известен вече. В тази връзка смятам, че и Неделчо няма да е. Ако не са игрите, грам не дават коментари на хора като Габи, Валентин, Стратимир, които определено не са слаби.

# 828
Не ми харесва как Красима нападна Андрей, че не е отборен играч. Човекът се раздава на макс във всички битки. Просто си измисля някакви аргументи, защото той  е най-силният играч. Много комплексирана и агресивна е.

# 829
  • SF
Красима не хареса Андрей още от самото начало. Намира го за странен, чудат и съответно трябваше да си измисли някакви мотиви. Не е отборен играч й се стори умно оправдание за номинацията.
Ако някой трябва да напусне любимото ми на този етап племе, това е именно тя. Тя ми е най-малко симпатична и я намирам за най-малко спортно подготвена и още по-малко умна и находчива. Малко ми се припокрива с личната ми представа за бургаско момиче-клише.

# 830
Това да не е същият смок, от когото пищяха в първата серия?

Нищо чудно смокът да е на контракт.  Simple Smile
Където им трябва там го слагат.

# 831
Това да не е същият смок, от когото пищяха в първата серия?

Нищо чудно смокът да е на контракт.  Simple Smile
Където им трябва там го слагат.

Ахахахахахаххаха ... Туше !

# 832
Борис смяташе 44х825 като 40х800 + 4х25 и забрави за 4х800 и не му излезна сметката.
Иначе математиката за едни е лесна, за други трудна. Смятам, че имаха достатъчно време за задачите.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 19:24 от Balerion

# 833
Отново Неделчо ги спаси! Браво! Жълтите май нямат човек за пъзели. Лошо.
Какъв пъзел тук?
Даже не беше и уравнение както го презентираха.Един аритметичен израз от материала за 4-ти клас.

# 834
Ах, не знам защо този така етичен и веломъдър Алекс нещо не ми харесва от самото начало. Но ми се струва ( дано да греша), че си пада леко опортюнист. Говори неща, които знае, че ще се харесат. Нека видим все пак какво прави.
Май трудно преглътна загубата си от Алекс, когато се решаваше кой да е капитан. И веднага започна да го закача в стил - "айде да те видим сега какъв капитан ще си". Жените се влияят много от приказки от 1001 нощ. Тя Елизабет сама си го каза онзи ден. 
Андрюша също е мнооого странен птиц. Дава вид на човек на честта, праволинеен и над дребните сплетни. Само че запали от четвърт на провокациите на тъповатата Красима. Не вярвах, че ще й отвърне с насрещна номинация, но ето че и той постави личностния фактор над всякакви схеми и логики. Поне да беше казал, че я счита за слаба, а то...от 9 кладенеца вода как казала нам си кво на незнам си кого...Ами сори, ама по-мъжко щеше да е да си номинира виновниците за загубата на битката тази вечер. Така показа първо, че наистина държи да изкара жена и второ, че лесно може да бъде изваден от равновесие. Той и затова си трае обикновено, за да не се изкуши да спори и да покаже слабости като гняв и подобни.
Имаше една разказана случка във визитката му, която подсказва, че няма да е лесен характер и той.
Харесах го в началото, но в днешния епизод нещо ме разколебава и ми се струва, че бързо ще го изфъчкат другиге нагаждачи.

# 835
Добре тогава - нямат човек за мисловните игри.

# 836
Борис се опитваше да смята на ум за това сгреши. Ако си беше писал сметките щеше да му се получи. Братоев седя като пълно дърво.
Да, Красима е като женски вариант на батка.

Ако някой ми зяе насреща като Красима и аз бих я номинирала. Такъв неприятен човек не бих търпяла в племето. То човекът с добро възпитание и беше даже мек по отношение на поведението й. Ама не може да я остави да му разхожда по главата.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 23:36 от bonbonka6

# 837
Да, Андрей можеше да постъпо по-умно и да номинира Братоев с 2 гласа, почти съм сигурна, че Братоев нямаше да се върне, отборът щеше да се позасили, но нека не забравяме как се избира победителят. Социалната игра е важна, няма как да си позволиш да оставиш някой в играта, когато  имаш шанс да го елиминираш, а той ти обявява насреща открита война и явно настройване на племето.

# 838
Борис смяташе 44х825 като 40х80 + 4х25 и забрави за 4х800 и не му излезна сметката.
Иначе математиката за едни е лесна, за други трудна. Смятам, че имаха достатъчно време за задачите.
Каква е тази математека? Опитах се да ги сметна 40х80 + 4х25 + 4х800 и пак не дават 44х825.

# 839
  • Велико Търново
Смятам, че имаха достатъчно време за задачите.
Реално времето за задачите на другите две двойки (жълта и червена) беше определено от Валентин, чието време пък беше най-кратко. Останалите съвсем не се възползваха от преднината си. Даже си мисля, че може и да не са отразили момента, в който сините са започнали да решават тяхната задача.

Борис се опитваше да смята на ум за това сгреши.
Точно така.

Общи условия

Активация на акаунт